دوستان من کرک یا کیجن نرم افزار scan to pdf 3.2.0.6 رو میخواستم دوستان اگر لطف کنید ممنون میشم
miladfighter کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 4 نوامبر 2010 نوشتهها 234 لایکها 44 محل سکونت همین حوالی 27 می 2012 #1 دوستان من کرک یا کیجن نرم افزار scan to pdf 3.2.0.6 رو میخواستم دوستان اگر لطف کنید ممنون میشم
HoP همکار بازنشسته تاریخ عضویت 15 اکتبر 2010 نوشتهها 2,135 لایکها 2,422 27 می 2012 #2 دوست عزیز،گذاشتن هرگونه کـرک توی انجمن ممنوعه موفق باشید
miladfighter کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 4 نوامبر 2010 نوشتهها 234 لایکها 44 محل سکونت همین حوالی 2 ژوئن 2012 #3 به نقل از HoP : دوست عزیز،گذاشتن هرگونه کـرک توی انجمن ممنوعه موفق باشید کلیک کنید تا بازشود... خوب وقتیکه نه میشه خرید نه میشه استفاده کرد باید چکار کرد من حتی حاضرم پول بدم بخرم ولی خوب نیست
به نقل از HoP : دوست عزیز،گذاشتن هرگونه کـرک توی انجمن ممنوعه موفق باشید کلیک کنید تا بازشود... خوب وقتیکه نه میشه خرید نه میشه استفاده کرد باید چکار کرد من حتی حاضرم پول بدم بخرم ولی خوب نیست
بن دائم کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 16 می 2012 نوشتهها 116 لایکها 11 6 ژوئن 2012 #4 به نقل از miladfighter : خوب وقتیکه نه میشه خرید نه میشه استفاده کرد باید چکار کرد من حتی حاضرم پول بدم بخرم ولی خوب نیست کلیک کنید تا بازشود... خودشو ناراحت نکن . بحای scan2pdf از PDF-XChange استفاده کن . امکانیات بیشتری داره
به نقل از miladfighter : خوب وقتیکه نه میشه خرید نه میشه استفاده کرد باید چکار کرد من حتی حاضرم پول بدم بخرم ولی خوب نیست کلیک کنید تا بازشود... خودشو ناراحت نکن . بحای scan2pdf از PDF-XChange استفاده کن . امکانیات بیشتری داره