سلام دوستان هر کسي مي تونه توي اين زمينه به من کمک کنه ممنون مي شم با تشکر
اينترنت کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 14 ژوئن 2006 نوشتهها 397 لایکها 0 23 آپریل 2007 #1 سلام دوستان هر کسي مي تونه توي اين زمينه به من کمک کنه ممنون مي شم با تشکر
Mahmoud58 کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 29 نوامبر 2005 نوشتهها 882 لایکها 7 23 آپریل 2007 #2 به نقل از اينترنت : سلام دوستان هر کسي مي تونه توي اين زمينه به من کمک کنه ممنون مي شم با تشکر کلیک کنید تا بازشود... دوست عزیز من چند سال پیش کرک این برنامه به همراه سورس برنامه اش که توسط گروه شبگرد نوشته شده بود ( با زبان Turbo C++) رو داشتم ... اگه در ارشیوم پیداش کردم همین جا برایتان Upload میکنم !
به نقل از اينترنت : سلام دوستان هر کسي مي تونه توي اين زمينه به من کمک کنه ممنون مي شم با تشکر کلیک کنید تا بازشود... دوست عزیز من چند سال پیش کرک این برنامه به همراه سورس برنامه اش که توسط گروه شبگرد نوشته شده بود ( با زبان Turbo C++) رو داشتم ... اگه در ارشیوم پیداش کردم همین جا برایتان Upload میکنم !
اينترنت کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 14 ژوئن 2006 نوشتهها 397 لایکها 0 23 آپریل 2007 #3 شما لطف داريد اگه زحمتش رو بکشيد ممنونتون مي شم فقط کرکش رو مي خوام موفق باشي
اينترنت کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 14 ژوئن 2006 نوشتهها 397 لایکها 0 24 آپریل 2007 #4 منتظرم اگه دوستان کسي اين کرک رو داره بزاره لطفاً