• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسانی که تجربه کار با مینی لپتاپ داشتند کمکم کنند

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ramaza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه لپتاپ داشتیم که چندنفری استفاده میکردیم و پنتیوم 2 بود واسه خودش و متاسفانه شیشه مونیتورش شکست میخوام یا درستش کنم یا اگه خرجش زیاد بشه برم سراغ یه سری لپتاپ دیگه و چندتا سئوال دارم.

مینی لپتاپها بعد از یه مدت چشمها و دست ها رو خسته نمیکنه ؟ من به خاطر جمع و جور بودنش میخوامش و همچنین قیمت پایینش
کسانی که تجربه کار با این نوع از لپتاپها رو دارند لطف کنند راهنمایی کنند. ضمن اینکه من دانلود 48 ساعته هم دارم که سه سره روشن میزارم مشکلی پیش نمیاد ؟ فن دارند واسه کولینگ ؟
همچنین قیمت دست دومش هم به من لطف کنید و بگید ممنون میشم
خیلی خیلی متشکر و ممنون و سپاسگزار:)

Mehrdad2275

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

من هر ۳ سایز ۱۰،۱۶،۱۸.۴ رو دارم

پس فک کنم خوب رهنمییت کنم

ببین ۱۰ اینچ خیلی‌ خوب، تمام کاراتم برات راه میندازه، خودمم الان ازش به عنوانه مودم ویرلس استفاده می‌کنم( وایمکس رو رو وایفای میدم) تقریبنم ۲۴ ساعته روشنه البته مال من ایسر هست برا مارک‌های دیگه نمیتونم نظر بدم

سایز کوچیکش مشکلی‌ نداره مگر اینکه بخوای به عنوانه کامپیوتر اصلیت ازش استفاده کنی‌ که اونوقت سایز کوچیکه منیتور اذیتت می‌کنه، البته اگه منیتور داشته باشی‌ میتونی‌ به منیتور وصلش کنی‌......

قیمتم باید نزدیکی ۴۰۰ باشه، ولی‌ اگه حمل‌و نقل نمیکنی‌ لپ‌تاپ رو با اون پول میتونی‌ یه ۱۵.۴ خیلی‌ تمیز بخری......

در کلّ برای دوستانی که باید کامپیوتر اکثر اوقات همراهشون باشه شدیدا توصیه می‌شه

من با خودم میبرمش دانشگاه ، از ساعت ۱۰ روشن می‌کنم تا ساعت ۲~۳ که میرم خون ۶۰~۷۰% باطری رو استفاده می‌کنه.... چارجر نمیخواد ببرم

R3SA

Registered User
لایک‌ها
69
من با خودم میبرمش دانشگاه ، از ساعت ۱۰ روشن می‌کنم تا ساعت ۲~۳ که میرم خون ۶۰~۷۰% باطری رو استفاده می‌کنه.... چارجر نمیخواد ببرم
باتریش 6 سله یا 3 سل ؟
شما احتمالا Aspire One رو دارید درسته ؟ چند وقته دارید ؟ بی گارانتی خریدید ؟

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا