با سلام این تاپیک مخصوص کسانی که خدمت سزبازی رو به پایان رسانده اند:thumbsup:
خوب این تاپیک این طور معرفی میشه
نیاز نیست اسم وفامیل حتما ذکر بشه اختیاریه
اسم:غلامرضا
فامیل:؟
محل تولد:اهواز
تاریخ تولد:1366
تاریخ اعزام خدمت:1385/12/18
تاریخ پایان خدمت :1387/10/28
محل اعزام :کرج
آموزشی :شرق تهران فرماندهی آماد پشتیبانی نیروی هوایی قصر فیروزه
محل خدمت بعد از آموزشی: خراسان شمالی پادگان شهرآباد
خلاصه از خدمت
خوب اول بگم اون سال من اعزام شدم همه دیپلمه بودیم واکثرا بچه های کرج وتهران بودیم ومدت کل خدمت یک سرباز اون سال 21 ماه شهرها بود ومنطقه 18 ماه بود مثل الان نبود
خوب آموزشی مثل برق وباد گذشت موقع تقسیم قرعه کشی میکردن شانس ما اصفهان بود امیدیه بود شهرآباد بدترین جابود شانس ما هم افتادیم شهرآباد به گوش خیلیا
این اسم نخورده چون تعبید گاه بود اولین شهری کوچکی که بهش نزدیک بود آشخانه بود مثل روستا بود کوچیک که 80 کیلومتر با پادگان فاصله داشت ازش تو شهری گرفتن هم نداشت
ما چون دیپلم بودیم دره کد خوردیم وشدیم توپچی توپ23 میلیمتری آموزش دادن بهمون :wacko: خلاصه 3 ماه یکبار میومدیم خونه خودمون خلاصه نصیب کسی نشه خدمت بره بیفته نیروی هوایی
واز شانسش هم بیفته این جا خیلی سخته خدمت دوری زیاد از خانواده واسه چندماه ولی عادت میکنی بعد از مدتی خلاصه خدمت با خوبیا وبدیاش تموم شد یادش بخیر
خوب دوستان هم بیان بگن کجا خدمت کردن
ودر چه سالی خدمتشان به پایان رسیده
یکم از محل خدمتشون هم بگن چه طور جایی
بوده
:king:
خوب این تاپیک این طور معرفی میشه
نیاز نیست اسم وفامیل حتما ذکر بشه اختیاریه
اسم:غلامرضا
فامیل:؟
محل تولد:اهواز
تاریخ تولد:1366
تاریخ اعزام خدمت:1385/12/18
تاریخ پایان خدمت :1387/10/28
محل اعزام :کرج
آموزشی :شرق تهران فرماندهی آماد پشتیبانی نیروی هوایی قصر فیروزه
محل خدمت بعد از آموزشی: خراسان شمالی پادگان شهرآباد
خلاصه از خدمت
خوب اول بگم اون سال من اعزام شدم همه دیپلمه بودیم واکثرا بچه های کرج وتهران بودیم ومدت کل خدمت یک سرباز اون سال 21 ماه شهرها بود ومنطقه 18 ماه بود مثل الان نبود
خوب آموزشی مثل برق وباد گذشت موقع تقسیم قرعه کشی میکردن شانس ما اصفهان بود امیدیه بود شهرآباد بدترین جابود شانس ما هم افتادیم شهرآباد به گوش خیلیا
این اسم نخورده چون تعبید گاه بود اولین شهری کوچکی که بهش نزدیک بود آشخانه بود مثل روستا بود کوچیک که 80 کیلومتر با پادگان فاصله داشت ازش تو شهری گرفتن هم نداشت
ما چون دیپلم بودیم دره کد خوردیم وشدیم توپچی توپ23 میلیمتری آموزش دادن بهمون :wacko: خلاصه 3 ماه یکبار میومدیم خونه خودمون خلاصه نصیب کسی نشه خدمت بره بیفته نیروی هوایی
واز شانسش هم بیفته این جا خیلی سخته خدمت دوری زیاد از خانواده واسه چندماه ولی عادت میکنی بعد از مدتی خلاصه خدمت با خوبیا وبدیاش تموم شد یادش بخیر
خوب دوستان هم بیان بگن کجا خدمت کردن
ودر چه سالی خدمتشان به پایان رسیده
یکم از محل خدمتشون هم بگن چه طور جایی
بوده
:king:
Last edited: