• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسانی که دنبال جایزه ی یک دلاری هستن بیان تو

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
دوستانی که دنبال پول میگردن و میخوان هم به درآمد برسن و هم یک دلار خیلی سریع جایزه بگیرن این وبلاگ رو دنبال کنن و تو سایتی که خواسته شده ثبت نام کنن و کارهای مربوطش رو انجام بدن .

خیلی سریع جایزه به شما تعلق میگیره .
http://matrixmoney.mihanblog.com/

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
باید 1.75 دلار معادل 7000 تومان واریز کنید

دلاری مگه چند هزارتومان شده؟

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
باید 1.75 دلار معادل 7000 تومان واریز کنید

دلاری مگه چند هزارتومان شده؟

دلار که قیمتش متغیره ولی الان فکر کنم حدود 3500 تا 3600 باشه که همون نزدیک 7000 تومان میشه .
به هر حال کسانی که ثبت نام می کنن دلار پرداخت می کنن و دلار هم جایزه میگیرن و اینکه به چه قیمتی بتونن دلار تهیه کنن بستگی به خودشون داره .

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستانی که دنبال پول میگردن و میخوان هم به درآمد برسن و هم یک دلار خیلی سریع جایزه بگیرن این وبلاگ رو دنبال کنن و تو سایتی که خواسته شده ثبت نام کنن و کارهای مربوطش رو انجام بدن .

خیلی سریع جایزه به شما تعلق میگیره .
http://matrixmoney.mihanblog.com/
خیلی جالبه این سایت فیدرو مثل قارچ دارید توی این انجمن رشدش میدید مگه چند نفر از این روش تونستن به درامد برسن که انقدر خاهان داره خیلی عجیبه هر کی به یک بهانه ای یا جایزه میده دور اول و دوم الی آخر یکی فیلم آموزشی میزاره میدونم هدفشون رسیدن به 300 ملیون تومنه ولی واقعا با این 1.75 دلار کی تونسته ملیونر بشه که بقیه دنبالش راه افتادن/لطفا کاربرای کهنه کار و با تجربه انجمن هم نظرشونو بدن/
اگه جواب قانع کننده ای دارید بفرمایید هم من و بقیه کاربرا قانع بشیم و از شک دربیایم
با تشکر ناتمام

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
خیلی جالبه این سایت فیدرو مثل قارچ دارید توی این انجمن رشدش میدید مگه چند نفر از این روش تونستن به درامد برسن که انقدر خاهان داره خیلی عجیبه هر کی به یک بهانه ای یا جایزه میده دور اول و دوم الی آخر یکی فیلم آموزشی میزاره میدونم هدفشون رسیدن به 300 ملیون تومنه ولی واقعا با این 1.75 دلار کی تونسته ملیونر بشه که بقیه دنبالش راه افتادن/لطفا کاربرای کهنه کار و با تجربه انجمن هم نظرشونو بدن/
اگه جواب قانع کننده ای دارید بفرمایید هم من و بقیه کاربرا قانع بشیم و از شک دربیایم
با تشکر ناتمام
این یک کار گروهی هست که مطمئن باشین به نتیجه میرسه .
قطعا کسی با 1.75 دلار میلیاردر نمیشه ولی با یک کار گروهی و دست به دست هم دادن قطعا نتیجه ی مورد نظر حاصل خواهد شد .
اعداد و ارقام کوچک در کنار هم هستن که رقم های بزرگتر و قابل توجه رو بوجود میارن .
من هم مثل شما اوایل کار خیلی دید جالبی به این قضیه نداشتم ولی به تدریج با حساب و کتاب ها و تفکراتی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که این راه میتونه راه مناسب و قابل قبولی باشه .
من به شما اطمینان میدم که اگر عینک بد بینی رو از چشمان خودتون بردارید و با دید کسی به قضیه نگاه کنید که هیچ ذهنیت منفی ندارید شما هم مثل من نظرتون عوض خواهد شد .
این شکستن غرور نیست که منی که مخالف این طرح بودم الان موافقش شدم چرا که تجزیه و تحلیل کردم و ذهنیت های یک طرفه ی خودم رو دور ریختم و به نتیجه رسیدم .
امیدوارم شما هم بتونید به این ذهنیت ها غلبه کنید و تصمیم خودتون رو بگیرید .

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
این یک کار گروهی هست که مطمئن باشین به نتیجه میرسه .
قطعا کسی با 1.75 دلار میلیاردر نمیشه ولی با یک کار گروهی و دست به دست هم دادن قطعا نتیجه ی مورد نظر حاصل خواهد شد .
اعداد و ارقام کوچک در کنار هم هستن که رقم های بزرگتر و قابل توجه رو بوجود میارن .
من هم مثل شما اوایل کار خیلی دید جالبی به این قضیه نداشتم ولی به تدریج با حساب و کتاب ها و تفکراتی که انجام دادم به این نتیجه رسیدم که این راه میتونه راه مناسب و قابل قبولی باشه .
من به شما اطمینان میدم که اگر عینک بد بینی رو از چشمان خودتون بردارید و با دید کسی به قضیه نگاه کنید که هیچ ذهنیت منفی ندارید شما هم مثل من نظرتون عوض خواهد شد .
این شکستن غرور نیست که منی که مخالف این طرح بودم الان موافقش شدم چرا که تجزیه و تحلیل کردم و ذهنیت های یک طرفه ی خودم رو دور ریختم و به نتیجه رسیدم .
امیدوارم شما هم بتونید به این ذهنیت ها غلبه کنید و تصمیم خودتون رو بگیرید .
حرف بنده اینه که با این روش در واقع کار و فعالیتی انجام نمیشه فقط جذب زیرمجموعه و ریختن مقداری پوله معنیش اینه که سودی نمیکنید بلکه پول همدیگرو جمع میکنید خب این کجاش کسب و کاره فقط یک روشه که یک گروه میشید و به همدیگه پول تزریق میکنید واقعا یک خسته نباشید اساسی به بچه هایی که این روشو قبول دارن باید عرض کنم

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
با تشکر ناتمام

حرف بنده اینه که با این روش در واقع کار و فعالیتی انجام نمیشه فقط جذب زیرمجموعه و ریختن مقداری پوله معنیش اینه که سودی نمیکنید بلکه پول همدیگرو جمع میکنید خب این کجاش کسب و کاره فقط یک روشه که یک گروه میشید و به همدیگه پول تزریق میکنید واقعا یک خسته نباشید اساسی به بچه هایی که این روشو قبول دارن باید عرض کنم

خوب این حرف شما نشون میده که همون ذهنیت منفی رو همراه با خودتون جا به جا می کنید و هنوز نتونستید از ذهنتون خارجش کنید .
هر زمان که موفق شدید بدون پیش داوری و قضاوت ذهنی آماده ی بحث باشید من و سایر دوستان در خدمتتون هستیم اون هم کاملا بدون جنگ و دعوا و عصبانیت و در محیطی کاملا دوستانه بدون نفی کردن یکدیگر .
اما در حال حاضر امکان ایجاد یک محیط گفتگوی منطقی وجود ندارد .
بنده و سایر دوستان به افکار شما به عنوان یک مخالف طرح کاملا احترام میزاریم و این حق شماست که این طرح رو بپذیرید یا نپذیرید .

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
خوب این حرف شما نشون میده که همون ذهنیت منفی رو همراه با خودتون جا به جا می کنید و هنوز نتونستید از ذهنتون خارجش کنید .
هر زمان که موفق شدید بدون پیش داوری و قضاوت ذهنی آماده ی بحث باشید من و سایر دوستان در خدمتتون هستیم اون هم کاملا بدون جنگ و دعوا و عصبانیت و در محیطی کاملا دوستانه بدون نفی کردن یکدیگر .
اما در حال حاضر امکان ایجاد یک محیط گفتگوی منطقی وجود ندارد .
بنده و سایر دوستان به افکار شما به عنوان یک مخالف طرح کاملا احترام میزاریم و این حق شماست که این طرح رو بپذیرید یا نپذیرید .
خوبه دارید میگید ذهنیت منفی خب چجوری میشه تبدیل به مثبتش کرد جوابی که میخام همینه که نقطه مثبت این روش چیه و استدلال شما چیه که حامی این روشید ظاهر این روش سادس اما توی عمل هم واقعا سادس؟ شک دارم

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
شما عواملی که براتون مبهم هست رو در قالب چند تا سوال مطرح کنید
من قول میدم در حد توانم سوالات شما رو پاسخ بدم و سعی کنم ابهامات شما رو برطرف کنم .

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
با اجازه استارتر عزیز داداش گلم شما به چی شک دارید ؟ و از چی میترسید ؟ بنده حتی حاضرم ۶۰۰۰ یا ۷۰۰۰ تومن شما رو تضمیین کنم و در صورت هر سو استفاده ایی ۶۰۰۰ تومن شما رو به شما برگردونم با تشکر از شما وبلاگ و ایمیل بنده
WWW.bia2pooli.mihanblog.com
Email:[email protected]
من اصلا به این روش اعتقادی ندارم دوست عزیز
من معتقدم هر کس که کمی هم شک و تردید داره باید خیلی دوستانه جوابش رو بگیره و تردید هاش از بین بره و اصلا این تایپیک رو من برای همین افتتاح کردم . خواهش من این هست که شما در تایپیک خودتون اقدامات لازم رو انجام بدین و
تبلیغاتتون رو هم همونجا دنبال کنید دوست گل من .
من اینجا دارم با روش خودم پیش میرم و استراتژی خودم رو دنبال می کنم .
مچکرم از شما

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
شما عواملی که براتون مبهم هست رو در قالب چند تا سوال مطرح کنید
من قول میدم در حد توانم سوالات شما رو پاسخ بدم و سعی کنم ابهامات شما رو برطرف کنم .
بنده مشکلم با این روش ریشه ایه نه ظاهری که بالا توضیح دادم گفتم که سودی درکار نیست فقط پول همدیگرو جمع میکنید خب چجوری میخاید میلیونر بشید بلاگتونو هم خوندم که مطالبش مثل بقیه هستش فقط قضیه جایزه مطرحه که به عنوان تشویقه توی ظاهر همه چی حله توی عمل همه گیر میکنن حالا شما جوابی بدید که این مساله حل بشه

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
بنده مشکلم با این روش ریشه ایه نه ظاهری که بالا توضیح دادم گفتم که سودی درکار نیست فقط پول همدیگرو جمع میکنید خب چجوری میخاید میلیونر بشید بلاگتونو هم خوندم که مطالبش مثل بقیه هستش فقط قضیه جایزه مطرحه که به عنوان تشویقه توی ظاهر همه چی حله توی عمل همه گیر میکنن حالا شما جوابی بدید که این مساله حل بشه
ببینید وقتی خدمت شما عرض می کنم که کار ما تیمی هست و پشت همدیگه هستیم یعنی اینکه یه تفاوت هایی داره با وقتی که شما خودت بخوای تکی وارد این کار بشی و زیر مجموعه بگیری و راه ارتباطی با هیچ کدوم از بالاسری ها و زیر دستی هات رو هم نداشته باشی :
حالا عرض می کنم که تفاوت حرکت تیمی با حرکت فردی در این کار چیا هستن :
1- تو این روش منی که بالاسری شما هستم برای به هدف رسیدن خودم خواسته یا ناخواسته باید هوای شما رو داشته باشم و نمی تونم شما رو به حال خودتون رها کنم همونطور که بالاسری من هم برای به سود رسیدن خودش نمی تونه کاری به کار من نداشته باشه چرا که هم من اون رو میشناسم و باهاش در ارتباط هستم و هم اون با من در ارتباطه و سود هر دومون در گرو موفقیت یکدیگه هست .

2- وقتی ما تیم هستیم هیچ گاه اجازه نمیدیم که این کار اشباع بشه که یکی از نگرانی های افراد هم همین اشباع شدن کار هست و ما خودمون دوباره در پایین زنجیره وارد سیستم میشیم تا دچار کمبود عضو نشیم ضمن اینکه حالا حالا ها هم دچار کمبود عضو نخواهیم شد ولی این راهکاری هست که هیچ گاه دچار کمبود عضو نشیم .

3- شما میگید ظاهر خیلی ساده هست ولی در عمل همه گیر می کنن . دلیل این صحبت شما این هست که افرادی که گیر کردن همه به صورت انفرادی وارد این سیستم شدن و از هیچ گونه حمایتی برخوردار نبودن و حتی ممکنه زیر مجموعه هاشون رو هم پیدا کرده باشن ولی اون زیر مجموعه ها آدم های تنبلی بودن و کار نکردن و این کار نکردن زیر مجموعه ها باعث کم شدن انگیزه ی بالاسریشون شده و اون هم از کار دست کشیده در حالی که اگر مثل ما یک تیم مرتبط باهم بودن هوای همدیگه رو کاملا داشتن و بالاسری ها جور زیر مجموعه های کم کار رو هم می کشیدن و براشون زیر مجموعه می اوردن تا این زنجیره متوقف نشه که همین روند و کاری هست که ما الان داریم دنبال می کنیم و این زنجیره رو بهش اجازه ی توقف نمی دیم با حمایت هایی که از زیر مجموعه هامون به عمل میاریم .

4- در مورد جایزه هم بله یک طرح تشویقی هست برای اینکه زودتر به نتیجه برسیم که جایزه گذاشتن یک مورد خیلی مرسوم هست این روزها که همه ی بیزینس ها این کار رو برای تشویق افراد و جلبشون انجام میدن تا سرعت بالاتری
به کارشون بدن . این جایزه هم به این خاطر هست که ما در مرحله ی اول دنبال سود نیستیم و هذفمان این هست که سریع تر به لول های بعدی که سود هم چند برابر میشه برسیم و زنجیره رو زودتر گسترش بدیم .

من هنوز هم توضیحات بیشتری رو میتونم خدمت شما عرض کنم ولی واقعا نمی دونم شما چه جزییاتی براتون روشن نیست که بخوام دقیق تر توضیحشون بدم .
شما خیلی کلی صحبت می کنید و میگید که من اصلا قبول ندارم ولی شما هر چیزی رو هم که قبول نداشته باشید همانطور که برای قبول داشتنش باید دلیل قانع کننده بیارید برای رد کردنش هم باید دلایل شفاف و
روشنی بیارید تا همه قانع شن ولی اینکه ما صرفا بگیم یه مورد رو اصلا قبول نداریم به نظر من و خیلی های دیگه از روی بی منطقی هست و دلیلی پشتش نیست .
من در خدمت شما هستم .

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
ببینید وقتی خدمت شما عرض می کنم که کار ما تیمی هست و پشت همدیگه هستیم یعنی اینکه یه تفاوت هایی داره با وقتی که شما خودت بخوای تکی وارد این کار بشی و زیر مجموعه بگیری و راه ارتباطی با هیچ کدوم از بالاسری ها و زیر دستی هات رو هم نداشته باشی :
حالا عرض می کنم که تفاوت حرکت تیمی با حرکت فردی در این کار چیا هستن :
1- تو این روش منی که بالاسری شما هستم برای به هدف رسیدن خودم خواسته یا ناخواسته باید هوای شما رو داشته باشم و نمی تونم شما رو به حال خودتون رها کنم همونطور که بالاسری من هم برای به سود رسیدن خودش نمی تونه کاری به کار من نداشته باشه چرا که هم من اون رو میشناسم و باهاش در ارتباط هستم و هم اون با من در ارتباطه و سود هر دومون در گرو موفقیت یکدیگه هست .

2- وقتی ما تیم هستیم هیچ گاه اجازه نمیدیم که این کار اشباع بشه که یکی از نگرانی های افراد هم همین اشباع شدن کار هست و ما خودمون دوباره در پایین زنجیره وارد سیستم میشیم تا دچار کمبود عضو نشیم ضمن اینکه حالا حالا ها هم دچار کمبود عضو نخواهیم شد ولی این راهکاری هست که هیچ گاه دچار کمبود عضو نشیم .

3- شما میگید ظاهر خیلی ساده هست ولی در عمل همه گیر می کنن . دلیل این صحبت شما این هست که افرادی که گیر کردن همه به صورت انفرادی وارد این سیستم شدن و از هیچ گونه حمایتی برخوردار نبودن و حتی ممکنه زیر مجموعه هاشون رو هم پیدا کرده باشن ولی اون زیر مجموعه ها آدم های تنبلی بودن و کار نکردن و این کار نکردن زیر مجموعه ها باعث کم شدن انگیزه ی بالاسریشون شده و اون هم از کار دست کشیده در حالی که اگر مثل ما یک تیم مرتبط باهم بودن هوای همدیگه رو کاملا داشتن و بالاسری ها جور زیر مجموعه های کم کار رو هم می کشیدن و براشون زیر مجموعه می اوردن تا این زنجیره متوقف نشه که همین روند و کاری هست که ما الان داریم دنبال می کنیم و این زنجیره رو بهش اجازه ی توقف نمی دیم با حمایت هایی که از زیر مجموعه هامون به عمل میاریم .

4- در مورد جایزه هم بله یک طرح تشویقی هست برای اینکه زودتر به نتیجه برسیم که جایزه گذاشتن یک مورد خیلی مرسوم هست این روزها که همه ی بیزینس ها این کار رو برای تشویق افراد و جلبشون انجام میدن تا سرعت بالاتری
به کارشون بدن . این جایزه هم به این خاطر هست که ما در مرحله ی اول دنبال سود نیستیم و هذفمان این هست که سریع تر به لول های بعدی که سود هم چند برابر میشه برسیم و زنجیره رو زودتر گسترش بدیم .

من هنوز هم توضیحات بیشتری رو میتونم خدمت شما عرض کنم ولی واقعا نمی دونم شما چه جزییاتی براتون روشن نیست که بخوام دقیق تر توضیحشون بدم .
شما خیلی کلی صحبت می کنید و میگید که من اصلا قبول ندارم ولی شما هر چیزی رو هم که قبول نداشته باشید همانطور که برای قبول داشتنش باید دلیل قانع کننده بیارید برای رد کردنش هم باید دلایل شفاف و
روشنی بیارید تا همه قانع شن ولی اینکه ما صرفا بگیم یه مورد رو اصلا قبول نداریم به نظر من و خیلی های دیگه از روی بی منطقی هست و دلیلی پشتش نیست .
من در خدمت شما هستم .
خب اینکه شد همون روش هرمی که خیلی وقته منقرض شده همش باید تلاش در جذب زیرمجموعه بکنید به این دلیله که میگم این روش جواب نمیده چون توش کسب و کاری انجام نمیشه که سود داشته باشه و نکته مهم تر که خیلی طول میکشه تا به درامد برسید شما میخاید 1 سال این روشو ادامه بدید که به چند ملیون تومن برسید کار نقدو ول کردید به نسیه چسبیدید دیگه دوران جذب زیرمجموعه گذشته و جوابگو نیست بنده ظاهری این روشو نقد نکردم بلکه بطنی و ریشه ای نگاهش میکنم بالاخره چند پله جلوترو باید دید تا بشه حرکت کرد

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
ما با کار تیمی چندین پله جلوتر رو دیدیم نه چند پله .
ذهنیت نقش مهمی در قانع شدن یا نشدن داره و شما ماشاا... خیلی پر هستید و شاید فقط گذشت زمان و موفقیت طرح بتونه شما رو قانع کنه .
برای شما میتونم فقط آرزوی موفقیت کنم .

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
جالبه تو همه سایتا تبلیغ میزارن میگن میلیونر بعدی شمایید در حالی که خودشون اون بالاسری اول یه قرونم نداره :general304::general304::general304::general304:

mehi64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر گروه شما مشکل پیدا کردن زیر مجموعه رو حل می کنه من همین الان عضو میشم ولی به شرط اینکه فقط شعار نباشه .

GOTHAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
73
7تومان بدیم 1دلار بگیریم!!فازت چیه؟

mojesepid

Registered User
لایک‌ها
43
من تقريبا اكثر پيام ها رو خوندم
خيلي كامل خدمت تمامي دوستان عرض مي كنه كه
همونطور كه بر اساس گفته يكي از اعضاي مشكوك گفته بود كه چرا اين سايت داره مثل قارچ رشد مي كنه توي اين انجمن ؟
آيا بهترين جواب ريشه در سوال خود شما نداره كه حتما علتش طرز كار منحصر به فرد اين سايت هست؟
همه سايت ها بايد به يه حد اقل برداشت برسي و بعد درخواست بدي كه آيا سايت اين موقع كلاهبردار باشه يا نباشه؟
اما توي اين سايت خود اعضاي جديد مستقلا پول رو به حساب پرفكت ماني سرگروهشون مي ريزن و اصلا اين وسط سايت بدون 1 سنت كارمزد كاره اي نيست؟
آيا فكر نمي كنيد همين دليل باعث استقبال اين سايت در اين انجمن شده؟
و اينكه حمايتي كه تك تك اعضا از پست هاي مشابه هم دارن (فارغ از اينكه براي كد كاربري خودشون دارن تبليغ مي كنن يا كاربر ديگه) نشون دهنده حمايت واقعي كاربران از كاربران جديد هست كه باعث دلگرمي كاربران جديد و استقبال اونا از اين سايت شده باشه؟
آيا فكر نمي كنيد دليل رشد قارچي اين سايت توي اين انجمن دليل بر موفقيت و درستكار بودن اين سايت و اين طرح هست؟
اين همه ماتريكس هاي مشابه هست ، چرا اونا اينچنيني رشد و استقبال ندارند؟ آيا فكر نمي كنيد دليل اين استقبال اپيدمي شدن تدريجي اين سايت نزد كاربران ايراني همچون سايت نئوباكس هست؟ آيا نئوباكس كلاهبردار شد با وجود اين همه استقبال عمومي ؟ فكر مي كنيد اون نفرات اول ايراني كه اقدام به انتشار نئوباكس نزد كاربران ايراني شدند الان واقعا پولدار نشدن ؟ اگه ميگيد نشدن معمولا وسعت ديد اندكي داريد.

اينكه از اساس با زير مجموعه گرفتن مشكل داريد ، اون ديگه مشكل خودتونه.
اما اگه مردد به ثبت نام هستيد و اينكه آيا سود خواهيد برد يا خير ؟ من ميگم بر اساس تجربه اپيدمي شدن نئوباكس نزد كاربران ايراني و نشونه هاي رشد مشابه اون در مورد اين سايت (رشد قارچي شكل) من به شما ميگم كه اگه الان ثبت نام كنيد جز چند صد كاربر اول ايراني هستيد كه ثبت نام مي كنيد و هنوز اونقدر كاربر ايراني ثبت نام نشده وجود داره كه اگه الان ثبت نام كنيد سهم همتون از اين چند ده هزار كاربر ايراني علاقمند به كسب درامد از اينترنت يعني اينكه سهم همگيتون همون درامد 300 ميليوني ميشه . حالا واسه يكي با سعي و پشتكار خودش زودتر و واسه يكي ديرتر . اما اوني كه واقعا روزي يك ساعت واسه تبليغات و پرسش و پاسخ و قانع كردن بازديد كنندگان پست و وبلاگش وقت بذاره من مطمئنم درآمد ميليوني رو بعد از فقط چندماه بدست خواهد آورد.

فراموش نكنيد كه اون درامد سيصد ميليوني يه شعار نيست كه مي بايست واسش چند هزار زير مجموعه جور كنيد .
شما با كسب تنها سيصد و اندي كاربر مي تونيد به اين رقم برسيد و اين يكي از ويژگي هاي منحصر به فرد اين سايت هست كه اگه در وبلاگم مشاهده كنيد خواهيد فهميد:
http://iranvirtacoin.blogfa.com/post/12

موضوع اينه كه توي 2 ماه اول انتظار درامد بالا نداشته باشيد و فقط سعي كنيد توي دو ماه اول لول 2 خودتون رو كامل كنيد.
از ماه سوم سرازير شدن 10 دلاري ها و 20 دلاري ها رو شاهد خواهيد بود.

موضوع كاملا ساده ، رو و شفاف هست .
هر كي امروز عضو شد از حمايت كل گروه ما برخوردار ميشه . مهم اين نيست كه زير مجموعه كدوم يك از ما ميشيد . (چون توي پست دوستمون نظر گذاشتم اخلاقيش اينه كه عضو ايشون رو براي ثبت نام انتخاب كنيد)
مهم اينه كه هر وقت عضو بشيد از حمايت ما بالا دستي ها برخوردار ميشيد . 1 دلار هم جايزه ثبت نام گيرتون مي ياد كه اساسا اصلا لزومي نداره كه پرداخت كنيم اما بخاطر دلگرم شدن اعضامون اين كار رو رسميت بهش بخشيديدم. (شما هم اگه عضو شديد يادتون باشه كه به زير مجموعه هاي لول 1 خودتون جايزه 1 دلاري رو پرداخت كنيد)

ديگه بقيه اش بستگي به ديدگاه خودتون داره كه آيا مايليد ريسك از دست دادن 75 سنت رو كه هيچ تاثيري در سرنوشت مالي شما نداره رو به جون بخريد و بجاش با پشتكار صاحب درآمد چند هزار دلاري بشيد يا خير؟

پس لطفا به تمام پرسش هاي بالا فكر كنيد و اگه برايند تفكرتون مثبت شد از افكار منفي دوري كنيد و با انرژي مثبت وارد بشيد.

موفق باشيد

salehinia

Registered User
لایک‌ها
180
متاسفانه ما هر چقدر هم که بگیم با ذهنیت منفی نمی تونید وارد بشین باز هم کسانی هستن که با منفی گرایی وارد کار میشن و از همون اول میگن نمیشه .
چه میشه کرد وقتی اکثریت ملت احساسی صحبت می کنن و احساسی تصمیم میگیرن فقط گذشت زمان هست که خیلی مسائل رو اثبات می کنه ولی اون موقع قطعا دیر شده .

بالا