• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسانی که رشته دانشگاه ازاد=پرستاری پزشکی دندانپزشکی داروسازی-میخونند بیاند+افراد مطلع

hameche

Registered User
لایک‌ها
339
سلام دوستان
میخوام بدونم برای هر یک از رشته هایی که توی عوان نوشتم چه رتبه ای میخواد برای دانشگاه ازاد
ممنون میشم تجربیاتتون رو در اختیارم بذارید

docomid

Registered User
لایک‌ها
299
آقا دانشگاه آزاد که بر حسب رتبه نیست ، طبق ترازه ..... یعنی بود ! چون از پارسال تا حالا آزمون آزاد حذف شده و به جاش باید سراسری امتحان بدید بعد از اعلام نتیجه سراسری می تونید برای آزاد انتخاب رشته کنید .....

hameche

Registered User
لایک‌ها
339
ممنون از نظرتون
میدونم
حالا بنظرتو چه رتبه ای میخواد؟

HeSaM4388

Registered User
لایک‌ها
225
منم مثل شما میخوام کنکور تجربی بدم و میخوام دانشگاه ازاد یا پردیس برم. بهم گفتن کلا رتبه باید زیر 8هزار باشه. البته بستگی مستقیم به انتخاب محل دانشگاهی داره.

hameche

Registered User
لایک‌ها
339
منم مثل شما میخوام کنکور تجربی بدم و میخوام دانشگاه ازاد یا پردیس برم. بهم گفتن کلا رتبه باید زیر 8هزار باشه. البته بستگی مستقیم به انتخاب محل دانشگاهی داره.
ممنون از اطلاعاتتون
تو شهرتون ازاد چه رشته هایی داره؟

HeSaM4388

Registered User
لایک‌ها
225
والا من قصد دارم رشته پزشکی یا دندانپزشکی بزنم. آزاد قشم داره. پردیس کیش هم داره البته شهریه ش بالاس.
البته دکترای دامپزشکی کازرون هم هست که اگه رتبه م خوب نشه میتونم تو ادامه ی کاردانیم برم دکترا بخونم

hameche

Registered User
لایک‌ها
339
شهر ما که دندانپزشکی نداره
مجبورم ی شهر دیگه بزنم
بنظرتون کدوم شهر بزنم راحتر در میام؟
راسی پردیس چیه؟اطلاعات ندارم ازش میشه اطلاعات بدید

docomid

Registered User
لایک‌ها
299
بنظرتون کدوم شهر بزنم راحتر در میام؟
زیاد فرقی نمی کنه فکر کنم کلا سه تا شهر دندانپزشکی آزاد دارن که تراز هرسه شونم تقریبا برابره
اگه واقعا میتونی دندانپزشکی قبول بشی بزن وگرنه برو سراغ پزشکی و داروسازی ، توی انتخاب رشته دانشگاه آزاد تاپترین رشته همین دندانپزشکیه ، سال های قبل که دانشگاه آزاد آزمون مستقل داشت و ترازی بود آخرین نفر ترازش حدود 7100_7200 بود ( یعنی باید تقریبا دو سه تا درصد 100 می داشت و میانگین کل درصداش بالای 80 می بود ) تکمیل ظرفیت دندانپزشکی هم خیلی کمه در حد 10 نفر

hameche

Registered User
لایک‌ها
339
زیاد فرقی نمی کنه فکر کنم کلا سه تا شهر دندانپزشکی آزاد دارن که تراز هرسه شونم تقریبا برابره
اگه واقعا میتونی دندانپزشکی قبول بشی بزن وگرنه برو سراغ پزشکی و داروسازی ، توی انتخاب رشته دانشگاه آزاد تاپترین رشته همین دندانپزشکیه ، سال های قبل که دانشگاه آزاد آزمون مستقل داشت و ترازی بود آخرین نفر ترازش حدود 7100_7200 بود ( یعنی باید تقریبا دو سه تا درصد 100 می داشت و میانگین کل درصداش بالای 80 می بود ) تکمیل ظرفیت دندانپزشکی هم خیلی کمه در حد 10 نفر
واقعا ممنون از راهنماییت

بالا