• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسایی که تو پلن روزانه solidinvestment پول دارن بیان بگن که ایا پرداخت می کنه روزانه

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سایت سولاید در اکثر مانیتورها با ویت های منفی زیادی روبهرو .... این در حالی ایست که هنوز paying هست
چند تا مشکل داره من امروز توش دوباره پول گزاشتم ولی پولم مستقیم رفت تو پلن مخصوص 2 ماهش!!! اصلا نپرسید می خوای تو پلن روزانه بزاری یا نه
و دومی اینکه اینکه اصلا گزینه withraw قسمت هایی که باید مبلغی که می خوایم بنویسیم که خارج کنیم خاموشه!!! مثلا سود رفرال که باید بیاد تو این قسمتی که می شه خارجش کرد چرا باید این قسمت خاموش باشه ..حتما سود رفرال هم می ره تو پلن مخصوصش زورییه:lol: تازه شماره ایگلدشم جدید شده:lol: مسخره های عوضی همشون اسکیمن
کسی می دونه قضیه چیه مشکلای منو کیا دارن و
سوال اصلیم اینه که کسایی هستن که تو پلن روزانش پول گزاشته باشن و سودشو هر روز بگیرن> ؟ می خوام بدونم پلن روزانش سود روزانه پرداخت می کنه یا نه؟

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این دیگه داد میزنه که من اسکم هعستم اونوقت تو رفتی توش پول گذاشتی الان
24.gif

حالا چقدر گذاشتی؟

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از sascovach :
این دیگه داد میزنه که من اسکم هعستم اونوقت تو رفتی توش پول گذاشتی الان
24.gif

حالا چقدر گذاشتی؟
همین طوری که نمی شه بگی اسکیم شده ولی خوب درست می گی من نباید توش تو این موقع پول می زاشتم توش 130 تا دارم ولی منم مثل بقیه می گم که پرداخت نمی کنه حالا تا 10 روز دیگه معلوم می شه

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پلن 60 روزش تا حالا به کسی پول داده؟

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
به نقل از sascovach :
پلن 60 روزش تا حالا به کسی پول داده؟
سلام
من که نگرفتم
از کجا ببینم 60 روز تموم شده یا نه؟؟
تاریخ Deposite ؟
فعلا که کسی...:(

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چیزی که مشخصه خیلی سایت جونوریه
اصلا کلا هایپ به درد نمیخوره
هموشون دزدن

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از shahroodnet :
سلام
من که نگرفتم
از کجا ببینم 60 روز تموم شده یا نه؟؟
تاریخ Deposite ؟
فعلا که کسی...:(
اول هر ماه پرداخت می کنه مثلا اگه 60 روزت بیفته دوم ماه باید تا ماه بعد صبر کنی :lol: من الان همین طوری شدم :eek: تو هیستوری می تونه تاریخ رو نگاه کنی
چیزی که مشخص هیچ وقت پولهارو پرداخت نمی کنه الان تو این 2 روز 30 میلیون دولار توش دیپوزیت کردن.کلا شده 280 میلیون دولار.... با این پولها می خوان چیکار کنن خوش به حالشون:D

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
براي من ايميل اومده كه مدت سرمايه گذاريت تمام شده... قراره كه 3th july پول بدن بهم!! چون 1th & 2th july تعطيله...
اگه 3th دادن ميام ميگم ملتي را از نگراني در ميارم:happy:

mohamad_oops

Registered User
لایک‌ها
11
من تو پلن 60 روزه اش پول گذاشتم و گرفتم تقریبا روزی 1.6 تا 1.8 میده ظرف 60 روز تقریبا دو برابر پولمو یذره کمتر بهم داد عالیه
30$ گذاشتم 58$ گرفتم:rolleyes:
:cool: :cool: :D
اینم لینکش
http://www.solidinvestment.com

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از mohamad_oops :
من تو پلن 60 روزه اش پول گذاشتم و گرفتم تقریبا روزی 1.6 تا 1.8 میده ظرف 60 روز تقریبا دو برابر پولمو یذره کمتر بهم داد عالیه
30$ گذاشتم 58$ گرفتم:rolleyes:
:cool: :cool: :D
اینم لینکش
http://www.solidinvestment.com
فكر نكنم تاحالا تو اين سايت پول گذاشته باشي!
اين سري اول ماه ,اولين سري هست كه پلان 60 روزه سايت به پايان ميرسه اونوقت شما از پلان 60 روزه پول گرفتي و حالشو بردي؟! ضمنا درصد سودهاي پلان 60 روزه رو هم كلا اشتباه گفتي!!

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از Ashimoto :
فكر نكنم تاحالا تو اين سايت پول گذاشته باشي!
اين سري اول ماه ,اولين سري هست كه پلان 60 روزه سايت به پايان ميرسه اونوقت شما از پلان 60 روزه پول گرفتي و حالشو بردي؟! ضمنا درصد سودهاي پلان 60 روزه رو هم كلا اشتباه گفتي!!
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=49676:blink: :blink: :blink: یه چند تا تاپیک دیگه می زدی .همین طور که ashmimoto گفت این اولین باره که 3 جولای قرار سایت پرداخت کنه هر چند من 10 جولای مدت 2 ماه و 16 روزم تموم می شه خیلی بد شانسم :( باید به خاطر این موضوع 1 ماه دیگه هم صبر کنم .

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
منم 7 آوریل دپوزیت کردم ولی تا الان خبری نشده(میشه 85 روز).یعنی چی اون وقت؟
جالب این که یکی از دوستان 15$(هزینه تبلیغات سایت ما) داده (با توجه به اینکه این موضوع رو به ایشون گفتم) که لینک رفرالش را در قسمت تبلیغاتم سایتم بگذارم؟!
کسی اطلاعات دقیق داره؟در ضمن هنوز گزینه withdrawl کردن هم هنوز خاموشه!

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خوب، منم توش دارم و قاعدتا باید سوم بده تا ببینیم چی میشه!

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از egold4ucom :
منم 7 آوریل دپوزیت کردم ولی تا الان خبری نشده(میشه 85 روز).یعنی چی اون وقت؟
جالب این که یکی از دوستان 15$(هزینه تبلیغات سایت ما) داده (با توجه به اینکه این موضوع رو به ایشون گفتم) که لینک رفرالش را در قسمت تبلیغاتم سایتم بگذارم؟!
کسی اطلاعات دقیق داره؟در ضمن هنوز گزینه withdrawl کردن هم هنوز خاموشه!
اول هر ماه پرداخت می کنه مثلا اگه 60 روزت بیفته دوم ماه باید تا ماه بعد صبر کنی
ها همین که وگفته بید!

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از kardan :
شما میتونیدفقط با 2200$ صاحب یک hyip حرفه ای و ÷ر درآمد شوید
100% سود تضمینی.با درآمد بالای حداقل 7000$ ( بدون سرمایه اوایه خودتون)
فقط در 20 روز؟!!!
با support کامل تا ÷ایان کار
Email:[email protected]
سلام
دوست عزیز این گونه تبلیغ کردن(به حالت اسپم) اگر مطلب جالبی هم برای عرضه باشد باعث ناراحتی کاربران دیگر می شود در ضمن فکرش را بکنید که همه کاربران هم بخواهند این گونه فعالیت کنند!آن گاه خودتان قضاوت کنید چه جوی به وجود می آید؟!

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
کد:
 Today, 05:20 AM 
SOLIDINVESTMENT  
SI Administrator

Dear Investors,

Due to overload of the server we have temporary disabled access at our SI Website. During the next 6-8 hours all payments will be processed and you will be able to login at your account and to order withdrawal.

We apologize for this downtime, but if we won't do that, payments will be processed only in 48h. Our software was optimized to work faster today, but it didn't help.

No need to panic, everything will be fine shortly.

If you need to get an answer please visit: http://www.solidinvestment.com/feedback.php

بالا