• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسایی که وی پی اس و وی دی اس با کیفیت و سرعت عالی میخوان عجله کنند - VPS - VDS

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همه شما سروران گرامی.
با توجه به این که بارها دیده شده متاسفانه بعضی دوستان موفق به ارائه سرویس های وی پی اس و وی دی اس ( همان وی پی اس است اما با کانفیگ قوی تر به گونه ای که به ددیکیتت تلقی میشود ) که کیفیت آنچنانی داشته باشه نشده اند و مهمتر ( حداقل برای ما ) یه تعداد از شما سروران عزیز کیفیت و سرعت و آپتایم و ساپورت براتون مهمه بیشتر - نه چندهزار هزار تومان بالا پائین تر -
اگر شما از این دسته افراد هستید باید خدمتتون بگم که چند سرور بسیار قدرتمندی تهیه کردم با پنل مجازی سازی پارالل ویرتوزو - parallel virtuzzo که میدونید خیلی هم گرون هستش که مشکلی از نظر امکانات و باز بودن دست ما برای تغییرات و ... باز باشه.
مناسب برای دانلود سنتر - هاستینگ و امور دیگر ...
با توجه به اینکه برخی دوستان در پیغام خصوصی سراغ وی پی اس ازم میگرفتند ( ارائه میدادم قبلا اما خوب به خاطر اینکه خیلی ها چیز پی ا ن راه اندازی میکردند مشکل درست کرده بودند مجبور شدم چند ماهی معلق کنم سرویس رو ) گفتم تا همه این وی دی اس ها VDS و VPS ها رو به افرادی که نمیشناسم ندادم اینجا مطرح کنم اون دوستان اگر هنوز نیاز دارند بهم بگن ( یه جورایی رزرو کنم براشون اول ) چون من به سرویس جدید مشتری " نه " هم میگم به خاطر حقوق بقیه مشتریان که ضایع نشه خدا نکرده - میدونم که خیلی ها این کارو نمیکنند.

خلاصه در خدمتتون هستیم - با پی ام یا همینجا مطرح کنید لطفا

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
حالا که رفتم گرفتم
قیمت هم میدی

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
آقا میشه اطلاعات کامل تر رو واسم بفرستی ؟

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
تشکر از توجه شما
به لینک زیر برید :
http://www.dreamdata.net/order/cart.php?gid=8
یا به سایت برید و بخش سفارش و قسمت سرور مجازی رو بزنید.

قیمت ها رو جوری تعیین کردم که برای وی پی اس ( VDS ) با رم 512 به بالا نسبت به خیلی جاها ارزونتر بشه. مثلا یک گیگ و دو گیگ ...
بقیه هم که ارزان هست با توجه به امکانات و پنل مدیریتی که لایسنس داره و اکثرا بابت وی پی اس به شما پنلی نمیدن و این یه نقطه مثبته توی اسن کار ما - چرا که امکان بکاپ و ریست و دیدن میزان منابع مصرفی و فایل منیجر حتی و .... به صورت مستقیم به مشتری داده میشه .

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
بعضی دوستان از نوع وی پی اس میپرسند -
وی پی اس ها لینوکس ایجاد میشند - ویندوز مشتری خاص خودشو داره ( البته برای و ی پ ی ا ن نمیتونید استفاده کنید ویندوز ها رو )

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
دوستانی که توی پی ام مشخصات سرور اصلی رو گرفته بودند :
RAM 12 gig
CPU : 2*xeon 5520
که یکی از بهترین و قویترین سی پی هاست.
نماینده پنل دایرکت ادمین هم هستیم که نصب و راه اندازی رایگان انجام میشه !

salar_t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر دریم دیتای عزیز !
خسته نباشید برادر ,راسش به نظرم خیلی هم قیمت هاتون مناسب نیست البته باز هم عذر میخوام نظر خودم رو عرض کردم
به طور مثال وقتی میشه با 100 دلار در ماه یه ددیکیتت واقعی از آی وب گرفت ...

باز هم شرمنده اگه اظهار فضل بی جا کردم , لطفا ما نا آگاهان را روشن فرمایید باشد که در شب قدر رستگار شوید
یا حق

hamed_m

Registered User
لایک‌ها
0
پنل مجازی سازی پارالل ویرتوزو - parallel virtuzzo

VPS Control Panel : Parallels Power Panel
HDD : 6 GB
Ram : 128 MB
BW : 60 GB
IP : 1

ماهی 20000 تومان

جسارت نشه من فقط نظرم رو می گم
وی پی اس با پنل مجازی سازی پارالل ویرتوزو - parallel virtuzzo نسبت به قیمتی که شما می دید اصلا به صرفه نیست ، من قبلا کار کردم ضعیفه
قیمت هاتون هم یکمی بالاست ، وی پی اس اکسن هست با قیمت ماهی 8 دلار ، ماهی 20000 تومانی که شما ارائه می دید کجا و 8 دلار کجا
باز هم عذر خواهی فقط جهت راهنمایی عرض کردم :blush:

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
سلام بر دریم دیتای عزیز !
خسته نباشید برادر ,راسش به نظرم خیلی هم قیمت هاتون مناسب نیست البته باز هم عذر میخوام نظر خودم رو عرض کردم
به طور مثال وقتی میشه با 100 دلار در ماه یه ددیکیتت واقعی از آی وب گرفت ...

باز هم شرمنده اگه اظهار فضل بی جا کردم , لطفا ما نا آگاهان را روشن فرمایید باشد که در شب قدر رستگار شوید
یا حق
نظرتون محترمه - اما وقتی بکاپ رایگان با پنل فول آپشن به شما داده بشه + پشتیبانی درست و حسابی + مدیریتش ( چون شما از هر جایی که سرور بگیرید اومدن سطح منیج تعیین کردن یا گفتن مثلا منیج انجام نمیدیم یا با فلان قیمت یا بکاپ جداست قیمتش و ... ) از طرفی وقتی کاربر ما حس کنه هر چیزی که نیاز داشته باشه در صورت امکان براش میتونیم از دامین و لایسنس و نصب ماژول و ... براش انجام بدیم ( نیازی به این ور و اون ور رفتن توی نت نداشته باشه ) و از طرفی خودشو درگیر دلار و پرداخت ( که خیلی مشکلات این مدلی دیده شده ) و مشکلات نظیرش نکنه و پشتیبانی فارسی در اختیارشه بد نیست کاربر کمی تامل کنه به خدمات.
تشکر میکنم از شرکت در تاپیک.

جسارت نشه من فقط نظرم رو می گم
وی پی اس با پنل مجازی سازی پارالل ویرتوزو - parallel virtuzzo نسبت به قیمتی که شما می دید اصلا به صرفه نیست ، من قبلا کار کردم ضعیفه
قیمت هاتون هم یکمی بالاست ، وی پی اس اکسن هست با قیمت ماهی 8 دلار ، ماهی 20000 تومانی که شما ارائه می دید کجا و 8 دلار کجا
باز هم عذر خواهی فقط جهت راهنمایی عرض کردم
نظرتون محترمه - قیمت ها که خوبه ( اگر ملاک مقایسه هست که کامل باید همه موارد یه سرویس مقایسه بشه نه صرفا قیمت ) مدت زمان پاسخگویی به ایمیلاتون از جانب سرویس دهنده و اینکه خوب اصلا هر چیزی هم از دست بدید پاسخگو که نیستند! نمیدونم براتون پیش اومده یا نه و به شما یه sorry ممکنه فوقش بگن اونم نه به مشتری ایرانی !
دوستانی که مشتری بنده هستند در جریانند که اصلا اجازه نمیدم از کیفیت یه سرویس کم بشه به خاطر اینکه مثلا چند هزار تومان بیشتر توی حساب بانکی بمونه برامون. به هر حال حق الناس است و نباید زیر پا گذاشته بشه این موضوع و الا میشه اونقدر به یه سرور فشار آورد که همش بشه سود کامل اما باید برای من سرویس دهنده هم مهم باشه سایتای مشتریم سریع لود بشه نه بگم که حالا به جا 1 ثانیه اگر هم شد 10 ثانیه اشکال نداره.
تشکر میکنم از شرکت در تاپیک.

Last edited:

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
البته دوستان خیلی چیزار در نظر نمیگیرن
شما دایرکت ادمین رو حساب نکردید
شما پشتیبانی رو حساب نکردید
این اقا حسین ورداش بعد اینکه این همه بهش گفتم وی پی اس رفت اورد
دلم می خواد بیاد 2 نفر هسیم از 2 جا وی پی اس میدیرش هیچی نمیدونه
من کیفیت و پشتیبانی رو بیشتر ترجیح میدم و قرار داد وی پی اس قبلی رو به هم میزم و 100% این ماه از اقای صالحی می گیرم

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
البته دوستان خیلی چیزار در نظر نمیگیرن
شما دایرکت ادمین رو حساب نکردید
شما پشتیبانی رو حساب نکردید
این اقا حسین ورداش بعد اینکه این همه بهش گفتم وی پی اس رفت اورد
دلم می خواد بیاد 2 نفر هسیم از 2 جا وی پی اس میدیرش هیچی نمیدونه
من کیفیت و پشتیبانی رو بیشتر ترجیح میدم و قرار داد وی پی اس قبلی رو به هم میزم و 100% این ماه از اقای صالحی می گیرم
در خدمتتونم - خجالت میدید

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
شاید به درد بخوره ( 23 شهریور 1388 ) :

graph

graph

graph

engineer_ict

Registered User
لایک‌ها
23
من از سرورهای مجازی دوست عزیزم حسین جان استفاده کردم و واقعا در امر پاسخگویی و پشتیبانی و کیفیت خدمات حرف نداره :)

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
وی پی اس mr_net ایجاد و ارسال شد !

Last edited:
بالا