• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

$$$کسب امتیاز===>دریافت جایزه از سایت amazoon$$$

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
سلام دوستان.
امروز با سایت جالبی آشنا شدم برای شما هم میزارم.تو این سایت شما از روشهای بسیار زیادی مثل game و daily survey و daily clicks و ..... امتیاز جمع میکنید و بر حسب امتیازی که آوردید میتونید از سایت amazoon.com محصول سفارش بدید.
همچنین این سایت کسب درآمد هم داره که با اکثر بانکها کار میکنه و به راحتی میتونید پولتون رو نقد کنید.

برای ورود به سایت اینجا کلیک کنید

Last edited:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
لطفا بیشتر توضیح بده جریان چی هست باید چی کار کنیم از سایت امازون ارگ بخواهیم یک چیز را بخریم ما که ایرانیم باید چه کار کنیم

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
این سایت امکانات زیادی داره واسه اینکه شما point جمع کنید.بعد برای هز جایزه یه مقدار مشخصی point پرداخت میکنی.شما سفارشتو از سایت میفرستی و طرف حساب شما سایته.خود سایت محصولات رو از amazoon میگیره و به آدرس شما میفرسته

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز ادرس ما ایرانه می فرسته درست می گی نگاه کن دوست عزیز چگونه باید افر کامل کنیم لطفا یک فیلم از ان بگیر و بگذار تا من دانلود کنم یا عکس بگیر از نحوهی پر کردن افر با تشکر از دوست عزیزمون

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
این سایت آفرهاش برای ایرانی‌ها بسیار کمه
این سایت هم به درد کالاهای فیزیکی اصلآ نمی‌خوره. یه زمان برای اکانت Xbox Live و MS Points تبلیغ می‌شد...

بالا