• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب بالاترین درآمد در بین سایت های کلیکی

mohammad 79

Registered User
لایک‌ها
32
شما در سایت پیکوباکس میتوانید با کمی وقت و مشاهده چند آگهی در روز درآمد بسیار بالایی به دست آورید. برخی از امکانات این سایت:

درآمد تا 50 تومان برای هر کلیک
امکان زیرمجموعه گیری
امکان تیلیغات در این سایت
ارتقاء عضویت دلخواه
درآمد زایی مختلف
درآمدی تا 20 تومان برای هر کلیک زیرمجموعه
درآمدی تا 500 تومان برای هر عضویت
پرداخت سریع و آنلاین و بسیاری امکانات دیگر... .

برای ثپت ناماینجاکلیک کنید. پشیمان نخواهید شد.

توجه: فعالیت این سایت طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. همچنین این سایت با 5000 کاربر و با بیش از30 میلیون تومان پرداختی اطمینان شما را حاصل میفرماید.

اگر هم فکر میکنید این سایت کلاهبرداری است میتوانید حتی به اندازه کمی کسب درآمد کنید و به حساب خود منتقل کنید تا ببینید این سایت واقعی است.

منتظر سوال های شما در این باره و نظرهای قشنگتون هستیم.

Last edited:

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
شما در سایت پیکوباکس میتوانید با کمی وقت و مشاهده چند آگهی در روز درآمد بسیار بالایی به دست آورید. برخی از امکانات این سایت:

درآمد تا 50 تومان برای هر کلیک
امکان زیرمجموعه گیری
امکان تیلیغات در این سایت
ارتقاء عضویت دلخواه
درآمد زایی مختلف
درآمدی تا 20 تومان برای هر کلیک زیرمجموعه
درآمدی تا 500 تومان برای هر عضویت
پرداخت سریع و آنلاین و بسیاری امکانات دیگر... .

برای ثپت ناماینجاکلیک کنید. پشیمان نخواهید شد.

توجه: فعالیت این سایت طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. همچنین این سایت با 5000 کاربر و با بیش از30 میلیون تومان پرداختی اطمینان شما را حاصل میفرماید.

اگر هم فکر میکنید این سایت کلاهبرداری است
میتوانید حتی 50 ریال کسب درآمد کنید و به حساب خود منتقل کنید تا ببینید این سایت واقعی است.

منتظر سوال های شما در این باره و نظرهای قشنگتون هستیم.

:blink:
میشه بیشتر توضیح بدی؟ یعنی حداقل پرداخت نداره!؟

mohammad 79

Registered User
لایک‌ها
32
این سایت اصلا محدودیت نداره و به راحتی میتوانید درآمد کسب کنید.:)

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
منظرتون رو متوجه نمیشم
ببینید شما میگید 50 ریال هم باشه درآمدمون می تونیم به حسابمون منتقل کنیم تا ببینیم واقعیه،و از این جمله اینطور برداشت میشه که منظور از حساب،حساب بانکی هست،خوب یعنی من الان 50 ریال نه،500 ریال کلیک کنم،درخواست بدم برام می ریزن درسته!؟ یعنی هیچ حداقلی برای برداشت پول در نظر گرفته نشده و هر مبلغ پایینی رو میشه برداشت کرد،درسته؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
حداقل مبلغ 100 تومن است
ولی توی قوانین سایت چیز دیگه ای گفته:

• اجازه درخواست برداشت از حساب بستگی به نوع عضویت و مقدار موجود در حساب شما داردبرایمثال عضویت استاندارد و پیشرفته هر 14 روز یکبار و عضویت برنزی هر 10 روز یکبار میتواند در خواست برداشت نماید ولی اعضای نقره ای هر 7 روز و اعضای طلایی هر 4 روزیکبار اجازه برداشت از حساب دارند. حداقل برداشت موجودی در مرحله اول 5000 تومان, در مرحله دوم 10000 تومان و از مرحله دوم به بعد 20000 تومان میباشد.

:)

mohammad 79

Registered User
لایک‌ها
32
خوب شما 5 هزار تومن کسب درآمد کن بعد انتقال بده من خودم توی این سایت عضوم بهت اطمینان میدم درآمد که کسب کردی رو در حداقل زمان به کارتت واریز میکنه

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
خوب شما 5 هزار تومن کسب درآمد کن بعد انتقال بده من خودم توی این سایت عضوم بهت اطمینان میدم درآمد که کسب کردی رو در حداقل زمان به کارتت واریز میکنه

دوست عزیز چرا مردم رو سرکار میذاری؟
vy5llcan8vs6fpzgsbyx.gif

کجا محدودیت برداشت نداره؟
vy5llcan8vs6fpzgsbyx.gif
vy5llcan8vs6fpzgsbyx.gif

بالا