• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب بیت کوین و سایر ارزها با تبدیل سریع

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
سلام دوستان
بهتون یه اکسچنج رو معرفی میکنم که میتونید روزانه تا چند هزار ساتوشی بدست بیارید.
این اکسچنج تازه شروع به فعالیت کرده و قسمت فاستی داره که در اون ارزهایی رو بطور رایگان به اعضاش اهدا میکنه. از جمله بیت کوین
اما با فعالیت مداوم میتونید تا چند هزار ساتوشی از این سایت بدست بیارید و اون ها رو در همونجا بفروشی و تبدیل به ارزهایی بکنید که میخواهید.
در اینجا نیازی هم به هیچ وریفای اکانت نیست و فقط ایمیل خودتون رو تایید می کنید.
در ضمن شما تنها یکبار کپچا رو وارد میکنید و برای بقیه ارزها نیازی نیست و تنها روز گزینه get کلیک می کنید.
تصویری از ارزهای فاست و زمان فعال شدن اونها
1wqr_x1.png

لینک ثبت نام

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
یعنی شما تبدیل کردی و سریع میشه به بلاک چین منتقل کرد؟ هنوز مقدار این ارزها رو به ساتوشی نمیدونم چون بعضی ارزها در کوین پیمنت نیست (البته بیت کوین ظاهرا هر 24 ساعت 200 ساتوشی میده)

Last edited:

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
یعنی شما تبدیل کردی و سریع میشه به بلاک چین منتقل کرد؟ هنوز مقدار این ارزها رو به ساتوشی نمیدونم چون بعضی ارزها در کوین پیمنت نیست (البته بیت کوین ظاهرا هر 24 ساعت 200 ساتوشی میده)
این سایت خودش چنجره نیازی به کوین پیمنت نیست همونجا تبدیل به بیت یا اتر کنید بستگی به ارز چنج داره.
من همه رو تبدیل به اتر کردم البته هر موقع که به حد مجاز رسیدم.

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
فکر کنم ایراد داره بعد از پر کردن فیلدهای ثبت نام هرچی رو دکمه ثبت نام زدم عمل نمیکرد!

بالا