• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد آسان و پر درآمد با کلیک کردن

esmaeillakzaei

Registered User
لایک‌ها
7
سلام خدمت دوستان عزیز من یک پست دیگه هم قرار داده بودم ولی این پستو به صورت کاملتر قرار میدم تا شما عزیزان به مشکلی بر نخورید
سایتی که میخوام معرفی کنم یک سایت کاملا ایرانیه این سایت از روشهای مختلفی به کاربران خود اجازه کسب درآمد میدهد
کلیک کردن بر وری تبلیغات که بابت هر کلیک 50تومان به شما اختصاص میدهد و بابت هر عضویت 500 تومان
اگر بتونید زیر مجموعه کسب کنید 20%تا40%از میزان کسب درآمد زیر مجموعه های شما به حساب شما اضافه میکنه
یکی دیگه از راههای کسب درآمدش خرید سهم
یکی دیگه سرمایه گزاری
و خیلی راه های دیگه..................................................................
ما میخواهیم بدون هیچ گونه پولی کسب درآمد کنیم میتونیم عضو بشیم و وارد سایت بشیم در قسمت بالا روی آگاهی های کلیکی کلیک میکنید چند ثانیه صبر میکنید تا آگاهی تایید بشه و مبلغ به حسلبتون اختصاص داده بشه
شما اول کار یک کاربر استاندارد هستید و بعدها میتونید حساب خودتونو به کاربر برنزی,نقره ایو طلایی ارتقا بدید
که میزان کسب درآمد هر یک بیشتر نسبت به بقیه هستش
و اما اثبات پرداختی پرداختی های که داره اثبات شده است اگه دقت کنید یک قسمت تو سایت وجود داره که نوشته اثبات پرداختی ها میتونید سر بزنید
*********دقت کنید که وقتی عضو شدید حتما تنضیمات مربوت به شماره کارت و شماره حساب و تنضیمات دیگه رو انجام بدید
یک لینک برای ورود به سایت در اختیار شما قرار میدم
لینک سایت

بالا