• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از آپارات

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
سلام دوستان

یکی دو سال پیش بود که دیدم آپارات دیگه درآمدی به صاحبان کانال نمیده , اما چند روز پیش بعد از مدت ها به آپارات سر زدم و دیدم باز سیستم درآمدزایی رو اضافه کرده .
پیش نیاز های قبول شدن تو طرح درآمدزایی به عنوان بازنشرکننده محتوا (تولید کننده محتوا نیستم:D) این ها هستش :

• زمانی بیش از ۲۰۰۰۰ دقیقه ویدیو در کانال خود بارگذاری کرده باشد .
  • تعدادی بیش از ۵۰۰۰ ویدیو، در کانال خود‌ بارگذاری کرده‌باشد.
  • کانالش بیش از 8 میلیون بازدید داشته باشد.
  • کانالش بیش از 2000 دنبال کننده داشته باشد.
حالا سوال بنده اینه :
ما میتونیم بیایم کارتون های خارجی مثل تام و جری و پلنگ صورتی و .... رو آپلود کنیم ؟ از لحاظ قانون کپی رایت و .... کسی به ما گیر نمیده ؟ :دی , چون برای مثال تو یوتیوب نمیتونیم بیایم اثر های هنری کمپانی های دیگه رو قرار بدیم و اون کلیپ حذف میشه . آیا آپارات هم به کپی رایت فیلم و سریال های خارجی گیر میده ؟ (منظور من فیلم هایی هستش که هیچگونه صحنه ی جنسی و سیاسی و ... نداشته باشه)

navsan

Registered User
لایک‌ها
173
آپارات قوانین جدیدی مطرح کرده برای کسایی که در این طرح هستند
آپلود فیلم و سریال و کارتون ممنوع شده و به همه کسایی که در این طرح هستند این موضوع ایمیل شده
شما این موضوع داخل قوانین اپارات نمیبینید و این فقط برای کسایی هست که در طرح درامد زایی هستند .
شروع به فعالیت میکنید کسی اطلاع نمیده به شما این موضوع رو و وقتی بخواید اقدام به ثبت نام در درامدزایی بکنید به مشکل میخورید .

دلیل این کار هم از طرف اپارات اعلام شده اپلود تکراری یک فیلم و سریال در چندین کانال و کمبود فضا سرور های آپارات

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    18.4 KB · نمایش ها: 26

behnam501

Registered User
لایک‌ها
788
اگر میخوای وقت بزاری 5 هزار قسمت پلنگ صورتی و تام و جری و میتی کمان و . . . آپلود کنی روی آپارات که ماهی 100 هزار تومن دستمزد بده بهت , همین وقت رو بزار یه وب سایت بیار بالا همینارو اونجا آپلود کن ماهی 1 میلیون دربیار !

navsan

Registered User
لایک‌ها
173
بدک نیست مطلبی که یکی از کاربران از درامد زایی اپارات نوشته بخونید

mmafunian

Registered User
لایک‌ها
196
اگر میخوای وقت بزاری 5 هزار قسمت پلنگ صورتی و تام و جری و میتی کمان و . . . آپلود کنی روی آپارات که ماهی 100 هزار تومن دستمزد بده بهت , همین وقت رو بزار یه وب سایت بیار بالا همینارو اونجا آپلود کن ماهی 1 میلیون دربیار !
دوست عزیز سایت هاست میخواد ماهیانه کلی پول هاست میشه

adroom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
دوست عزیز سایت هاست میخواد ماهیانه کلی پول هاست میشه
والا من حاضرم همون پولی ک اپارات میده رو من بدم حتی بیشتر همینا رو بیاید سایت بزنم بذارید توش

mmafunian

Registered User
لایک‌ها
196
والا من حاضرم همون پولی ک اپارات میده رو من بدم حتی بیشتر همینا رو بیاید سایت بزنم بذارید توش
خوب ماهیانه حدود یک ملیون هاست دانلود پول میخواد
حالا سودش کجاست دقیقا
میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

adroom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
خوب ماهیانه حدود یک ملیون هاست دانلود پول میخواد
حالا سودش کجاست دقیقا
میشه راهنمایی کنید ممنون میشم
خب برای کسی ک مشتریاشو داره موردی نداره مثلا من همیشه مشتری های بک لینک و رپورتاژ تو حجم زیاد دارم هر سایت جدیدی ک میزنم برام ی بازار جدیده

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
خب برای کسی ک مشتریاشو داره موردی نداره مثلا من همیشه مشتری های بک لینک و رپورتاژ تو حجم زیاد دارم هر سایت جدیدی ک میزنم برام ی بازار جدیده
من خودم چندین و چند ساله که خیلی دوست داشتم یک سایت فیلم و سریال بالا بیارم , اما کسی رو نداشتم برای درست کردن وب سایت و خودم هم علمش رو ندارم , وگرنه حاضرم صبح تا شب فیلم و سریال آپلود کنم وقتی میدونم سود داره .

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
من خودم چندین و چند ساله که خیلی دوست داشتم یک سایت فیلم و سریال بالا بیارم , اما کسی رو نداشتم برای درست کردن وب سایت و خودم هم علمش رو ندارم , وگرنه حاضرم صبح تا شب فیلم و سریال آپلود کنم وقتی میدونم سود داره .
آپارت سودی نداره و هر لحضه ممکنه تغییر کنه و دیگه درامدی نده و کل زحماتت به باد بره اگه فکر میکنی می تونی ساعت زیادی کار کنی پیام خصوصی بده همکاری کنیم

mmafunian

Registered User
لایک‌ها
196
آپارت سودی نداره و هر لحضه ممکنه تغییر کنه و دیگه درامدی نده و کل زحماتت به باد بره اگه فکر میکنی می تونی ساعت زیادی کار کنی پیام خصوصی بده همکاری کنیم
چرا شما ها جنبه های منفی آپارات را میبینین
اگر خودتون تولید کننده ویدئو در آپارات باشین ده تا فیلم بزارین میتوانید کسب درامد کنید .
ما ایرانی ها باید یاد بگیرریم محتوی تولید کنیم تا این که کپی کنیم

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
حالا یوتیوب یه چیزی !
به دلاره، ارزش داره
ولی آپارات باور کنید وقت تلف کنیه و بیشتر بچه مچه ها اوجا کلیپ بازنشر میکنن که دو قرون در بیارن ! ماهی 100 تومن هم براشون با ارزشه نسبت به سنشون و از طرفی هزینه اینترنت هم با بابا جونه :D

من خودم هدف تولید محتوا روی یوتیوب داره البته الان روی شبکه های مجازی دیگه مخاطب جمع میکنم !
درآمدم از جای دیگه ای و کارم چیزه دیگه ای هستش
ولی چون به آموزش علاقه دارم و واقعا تو زمینه کاری خودم متخصص هستم ، به بقیه هم میتونم یاد بدم که یه تغییری توی زندگیشون حاصل بشه و مفید باشم !
وقتشم ندارم تمام وقت بشینم پکیج درست بکنم
اگه هم بخوام پکیج درست بکنم بعد از دو سال کنار انداختن کامله کار اصلیم ( که عملا نابود میشه ! ) بیام فقط ضررم رو جبران بکنم ،باید قیمت پکیج رو بالای 50 تومن بزارم !
پس برای من ارزشی نداره پکیج درست بکنم ولی خورد خورد آموزش هامو منتشر میکنم و تجربیاتم رو به اشتراک میزارم در کنارش هم از یوتیوب درآمد دارم ، چون به دلاره ارزش داره !
برای تولید محتوا به این شکل هم لازم نیست کار اضافی بکنم و روزی 3 ساعت هم وقتمو نمیگیره ...
هرکی هم قدر بدونه میاد استفاده میکنه اونم رایگان !
منم تو بدترین حالتش ماهی 10 تومن دربیارم از این روش برام کافیه چون ارزش اون زمانی که میزارم رو داره و هزینه تولید محتوا رو درمیاره . از طرفی واسه کارمم خوبه و اعتبارم رو م بیشتر میکنه !
خلاصه دو سر برده . هم برای من هم برای مخاطب

ولی برای من به هیچ وجه ارزش نداره بیام با گذاشتن همین زمان ماهی 1.5 از آپارات در بیارم ! هزینه تولید محتوا هم برای من درنمیاد چه برسه به سود !
تولید محتوا باید با کیفیت باشه هم از نظر محتوایی ارزش داشته باشه هم از نظر تجهیزات تصویر ، صدا و نور ! برای ادیت هم یه سیستم درست حسابی میخواد ! هیچی نباشه 20 تومن سرمایه لازمه ! دکور و جا هم که اضافه بر ایناست فرض میکنم صفره ! من با همون 20 تومن تو بدترین حالت سالی 40% سود میکنم یعنی ماهی حدودا 700 تومن به علاوه 100 هم اینترنت میشه ماهی 800 تومن کنتور میندازه برام !
یعنی ماهی 700 تومن فقط سود ببرم ! اگه روزی 3 ساعت حساب بکنم و 26 روز هم توی یک ماه کار بکنم ، ساعتی 9 هزار تومن فقط گیرم میاد که واقعا خنده داره :D

نه برای من ، بلکه برای هیچ کسی ارزش نداره توی آپارات به شکل تولید کننده محتوا کار بکنه ! واقع بین باشید و وقتتون رو هدر ندید ، اینا گَدایَن ...

برای وقت خودتون ارزش قائل باشید . حالا شما سالی40% سود نمیکنی ؟ بانک 20% رو میده دیگه ! اینجوری هم ساعتی 13.5 میشه !

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
حالا یوتیوب یه چیزی !
به دلاره، ارزش داره
ولی آپارات باور کنید وقت تلف کنیه و بیشتر بچه مچه ها اوجا کلیپ بازنشر میکنن که دو قرون در بیارن ! ماهی 100 تومن هم براشون با ارزشه نسبت به سنشون و از طرفی هزینه اینترنت هم با بابا جونه :D

من خودم هدف تولید محتوا روی یوتیوب داره البته الان روی شبکه های مجازی دیگه مخاطب جمع میکنم !
درآمدم از جای دیگه ای و کارم چیزه دیگه ای هستش
ولی چون به آموزش علاقه دارم و واقعا تو زمینه کاری خودم متخصص هستم ، به بقیه هم میتونم یاد بدم که یه تغییری توی زندگیشون حاصل بشه و مفید باشم !
وقتشم ندارم تمام وقت بشینم پکیج درست بکنم
اگه هم بخوام پکیج درست بکنم بعد از دو سال کنار انداختن کامله کار اصلیم ( که عملا نابود میشه ! ) بیام فقط ضررم رو جبران بکنم ،باید قیمت پکیج رو بالای 50 تومن بزارم !
پس برای من ارزشی نداره پکیج درست بکنم ولی خورد خورد آموزش هامو منتشر میکنم و تجربیاتم رو به اشتراک میزارم در کنارش هم از یوتیوب درآمد دارم ، چون به دلاره ارزش داره !
برای تولید محتوا به این شکل هم لازم نیست کار اضافی بکنم و روزی 3 ساعت هم وقتمو نمیگیره ...
هرکی هم قدر بدونه میاد استفاده میکنه اونم رایگان !
منم تو بدترین حالتش ماهی 10 تومن دربیارم از این روش برام کافیه چون ارزش اون زمانی که میزارم رو داره و هزینه تولید محتوا رو درمیاره . از طرفی واسه کارمم خوبه و اعتبارم رو م بیشتر میکنه !
خلاصه دو سر برده . هم برای من هم برای مخاطب

ولی برای من به هیچ وجه ارزش نداره بیام با گذاشتن همین زمان ماهی 1.5 از آپارات در بیارم ! هزینه تولید محتوا هم برای من درنمیاد چه برسه به سود !
تولید محتوا باید با کیفیت باشه هم از نظر محتوایی ارزش داشته باشه هم از نظر تجهیزات تصویر ، صدا و نور ! برای ادیت هم یه سیستم درست حسابی میخواد ! هیچی نباشه 20 تومن سرمایه لازمه ! دکور و جا هم که اضافه بر ایناست فرض میکنم صفره ! من با همون 20 تومن تو بدترین حالت سالی 40% سود میکنم یعنی ماهی حدودا 700 تومن به علاوه 100 هم اینترنت میشه ماهی 800 تومن کنتور میندازه برام !
یعنی ماهی 700 تومن فقط سود ببرم ! اگه روزی 3 ساعت حساب بکنم و 26 روز هم توی یک ماه کار بکنم ، ساعتی 9 هزار تومن فقط گیرم میاد که واقعا خنده داره :D

نه برای من ، بلکه برای هیچ کسی ارزش نداره توی آپارات به شکل تولید کننده محتوا کار بکنه ! واقع بین باشید و وقتتون رو هدر ندید ، اینا گَدایَن ...

برای وقت خودتون ارزش قائل باشید . حالا شما سالی40% سود نمیکنی ؟ بانک 20% رو میده دیگه ! اینجوری هم ساعتی 13.5 میشه !
تمام این حرفاتون صحیح فقط یه نکنه کسی که بخواد محتوا اختصاصی تولید کنه که سمت اپارات نمیره اپارات چون هیچ کپی رایتی نه داخلی و خارجی رعایت نمیکنه مثلا طرف میومد فیلم سینمایی اپلود می کرد چنتا پیجم که اینجا میفروختن همینجوری بود :D ولی برای کپی پیست هم مقدار کمی میده و ریسکیه یه شب خوابیدن صب پاشدن گفتن تعطیل کسب درامد به فنا میره کاربر

alimnf

Registered User
لایک‌ها
98
آپارات واقعا مسخره است.
یوتیوب به دلار میده ارزش ساخت محتوای اختصاصی داره وای آپارات آخه!
بخاطر چندرغاز؟ :(

navsan

Registered User
لایک‌ها
173
شرایط فعال سازی درامد آپارات برای بازنشر کننده تغییر کرد

4214.PNG

alight

Registered User
لایک‌ها
37
آپارات قوانین جدیدی مطرح کرده برای کسایی که در این طرح هستند
آپلود فیلم و سریال و کارتون ممنوع شده و به همه کسایی که در این طرح هستند این موضوع ایمیل شده
شما این موضوع داخل قوانین اپارات نمیبینید و این فقط برای کسایی هست که در طرح درامد زایی هستند .
شروع به فعالیت میکنید کسی اطلاع نمیده به شما این موضوع رو و وقتی بخواید اقدام به ثبت نام در درامدزایی بکنید به مشکل میخورید .

دلیل این کار هم از طرف اپارات اعلام شده اپلود تکراری یک فیلم و سریال در چندین کانال و کمبود فضا سرور های آپارات
چه جالب، ممنون

بالا