• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از ایردراپ ارز های دیجیتال + معرفی چند ایردراپ معتبر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashen91

Registered User
لایک‌ها
207
سلام
دوستانی که تمایل دارید در زمینه ایردراپ فعالیت کنند و درآمد دلاری داشته باشند مطلب زیر رو بدقت بخونید
ایردراپ همون ارز های دیجیتال هستن که تازه شروع به کار کردن و برای تبلیغ ارز خودشون مقداری از اون ارز رو به صورت رایگان بین کاربرا پخش می کنن ، قیمت ایردراپ ها در شروع کار بسیار پایین تر از اون چیزی هست که یه روزی می تونه بهش برسه ، بنا بر این با انجام کارهای ساده می تونید به صورت رایگان یه سرمایه گذاری هوشمندانه برای آینده بکنید .
در صورتی که در زمینه ایردراپ نیاز به آموزش دارید مطلب آموزش مقدماتی ارز دیجیتال : کیف پول تراست ولت و مطلب آموزش مقدماتی ایردراپ را بخوانید .

برای کار کردن در زمینه ایردراپ ها باید یه سری ملزومات اولیه داشته باشید ، شامل :

1- کیف پول تراست ولت : برای نصب و آشنایی مقدماتی با کیف پول تراست ولت مطلب آموزش مقدماتی ارز دیجیتال : کیف پول تراست ولت را ببینید . پیشنهاد می کنم یه کیف پول جدا مخصوص ایردراپ ها بسازید و ایردراپ ها رو از بقیه ارز ها جدا کنید .
2- اکانت تلگرام
3- اکانت توییتر
4- اکانت یوتویوب
5- قند شکن ( واسه گوشی زیاده ، واسه لب تاب هم سایفون هست )
6- نکات کامل آموزش ایردرداپ رو می تونید در مطلب آموزش مقدماتی ایردراپ ببینید.
7-لیست ایردراپ های معتبری رو به شما در همین پست معرفی می کنم که می تونید توی اونها شرکت کنید و درآمد داشته باشید .
از منابع زیر می تونید برای اطلاع از ایردراپ ها استفاده کنید :
-سایت dgearn.ir بخش معرفی ایردراپ
- کانال تلگرام picoairdrop مشاهده کانال تلگرام پیکو ایردراپ
لیست ایردراپ ها به صورت روزانه در کانال تلگرام پیکو ایردراپ قرار می گیره
-پیج اینستاگرام picoairdrop مشاهده پیج اینستاگرام پیکو ایردراپ
-این تاپیک که با مشترک شدن در اون می تونید از ایردراپ های جدید مطلع شوید

اگر از این مطلب و ایردراپ ها خوشتون اومد لایک کنید ممنون

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
سلام و درود

تاپیک اختصاصی برای ایردراپ ها داریم عزیز، 2 تا پست شما رو من منتقل کردم به آن تاپیک و این تاپیک را هم که جنبه ی تبلیغاتی دارد رو نگه داشتم اما طبق قوانین:

. شما حداکثر مجاز به ایجاد یک تاپیک آموزشی - تبلیغی در این بخش هستید برای رفع محدودیت میتوانید از امکانات ویژه ی بازارچه استفاده کنید.

موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا