• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از اینترنت برای یه تازه کار

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
لطفا راهنمایی کنین فقط دوس ندارم وبلاگ وب سایت بزنم از روشهای دیگه بگین

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
کسب درآمد از طریق کلیک . به وبلاگم موجود در امضا رجوع کنید

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760

nimazebel

Registered User
لایک‌ها
23
بهترین راه پیش روی شما همکاری در فروش کارت شارژ هست ..

یه طوری میگی کارت شارژ که انگار از هر فروش 1000 تومن سود میکنه.
نهایتا از فروش یه کارت شارژ 5000 تومنی میخواد 60 تومن سود کنه.
مگه چند نفر میان شارژ 5000 بگیرن.
دیگه بمانه شارژ 1000 تومنی چقد سود داره.

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
یه طوری میگی کارت شارژ که انگار از هر فروش 1000 تومن سود میکنه.
نهایتا از فروش یه کارت شارژ 5000 تومنی میخواد 60 تومن سود کنه.
مگه چند نفر میان شارژ 5000 بگیرن.
دیگه بمانه شارژ 1000 تومنی چقد سود داره.

شما رو اگه مسئول یه سوپری هم بزران یا ورشکستش میکنی یا میان به جرم فروختن آدامس 100 تومنی به قیمت 1000 تومن که بخوای سود کنی دستگیر و به عنوان عامل اصلی اخلال در اقتصاد محاکمه میشید ! آخه مقایسه شما و مثالی که زدی یعنی چی ؟
پسر خوب نه تنها این موضوع بلکه هر نوع فعالیت اقتصادی یه علم هست و باید دانش و راه و روشش رو بلد باشی و من نمی خوام الان بشینم به جنابعالی توضیح بدم که چی به چیه ، چون هر کسی که دانش و توانایی این کار رو داره واردش میشه و خودش خوب میدونه که باید چیکار کنه و ... .
اینجور که شما گفتی پس اپراتورهای موبایل باید جمع کنن برن خونشون دیگه ؟! چون دارن کارت شارژ 1000 تومنی میفروشن ؟ آخه هر آدمی میتونه بفهمه که فروش اینجا در مقیاس بالا و زیاد هست که توجیه پذیره قرار نیست با فروش 2 تا شارژ 1000 تومنی 3000 تومن سود کنی که !
ضمنا مقیاس بالای فروش امکان پذیر هست چون در حال حاضر این قضیه وجود داره و با یه حساب سر انگشتی هم میشه این موضوع رو حساب کتاب کرد . پس بهترین نوع فروش و فروشگاه آنلاین رو یه نیو یوزر ناشناخته نمیتونه زیر سوال ببره . اگه شما هدفت مثبت بود چرا با هویت اصلیت نیومدی نظر بدی نیو نوزر جان ! احتمالا خودت فروشنده شارژ آنلاین هستی و فکر میکنی مثلا اینجوری بقیه رو از وارد شدن و رقیب شدن برای خودت منصرف میکنی !
اما زهی خیال باطل

pooyaitt

Registered User
لایک‌ها
7
سیستم همکاری در فروش اتوشارژ
سیستم جدید که بین خیلی از خریداران شارژ جا افتاده است چون کسی دلش نمی خواهد 10 رقم رمز شارژ را وارد کند بعد از پرداخت خط مشتری اتوماتیک شارژ خواهد شد
نکته مهم این سیستم این است که کاملا رایگان است قالبهای متنوعی دارد و اینکه می تونید قالب شخصی خود را داشته باشید
بزودی سیستم های جدید این سیستم همه را شگفت زده خواهد کرد

pooyaitt

Registered User
لایک‌ها
7
سیستم همکاری در فروش اتوشارژ
سیستم جدید که بین خیلی از خریداران شارژ جا افتاده است چون کسی دلش نمی خواهد 10 رقم رمز شارژ را وارد کند بعد از پرداخت خط مشتری اتوماتیک شارژ خواهد شد
نکته مهم این سیستم این است که کاملا رایگان است قالبهای متنوعی دارد و اینکه می تونید قالب شخصی خود را داشته باشید
بزودی سیستم های جدید این سیستم همه را شگفت زده خواهد کرد
اتوشارژ شما، اتوشارژ ایرانسل، اتوشارژ همراه اول، اتوشارژ رایتل

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
با وضعیت فعلی اقتصاد مملکت
و کاهش ارزش هر روز ریال
اصلا به فکر درآمد ریالی نباشید.
تا حد ممکن سعی کنید راه هایی برای کسب درآمد بصورت ارز پیدا کنید.
اگر میخواهید وقتتان را روی بازاریابی بذارید هم
سعی کنید برای محصولات و خدماتی بازاریابی کنید که پورسانتش بیارزد.
نه مواردی که باید 10000 تا بفروشید تا دو قرون کاسب شید!

موفق باشید

devill

Registered User
لایک‌ها
981
سایت های کلیکی ایرانی هم هست که به ریال پرداخت میکنه. مورد تایید وزارت ارشاد هم هست.
لینکش داخل امضام هست. از این لینک ثبت نام کن و در ازای هر کلیکی که انجام میدی منم یه درصد توافقی بهت میدم.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
سایت های کلیکی ایرانی هم هست که به ریال پرداخت میکنه. مورد تایید وزارت ارشاد هم هست. لینکش داخل امضام هست. از این لینک ثبت نام کن و در ازای هر کلیکی که انجام میدی منم یه درصد توافقی بهت میدم.
این سایتی که میگین وزارت ارشاد تاییدش کرده متوسط روزی چقدر میشه دراورد مثلا با 4 ساعت کار

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
این سایتی که میگین وزارت ارشاد تاییدش کرده متوسط روزی چقدر میشه دراورد مثلا با 4 ساعت کار

این سایت ها که این دوستمون میگن سایت های گروه آسمان هستن . که اینا هم سایت های کلیکی معتبری به حساب میان و برای هر کلیک بین 5 الی 15 تومان میدن که کلا 11 تا سایت رو شامل میشه اگر فقط خودتون کلیک کنید و زیرمجموعه نداشته باشید ماهیانه 10 هزار تومان در میارید که طبق محاسبه خودم کلیک در 11 سایت که در هر سایت میتونید روزانه فقط 6 تا کلیک داشته باشید سر جمع میشه 15 دقیقه
منم با نظر elmonex که بالا فرمودن موافقم الان سایت هایی که به ریال پرداختی دارن ارزش وقت گذاشتن رو ندارن
در هر حال انتخاب با خودتونه درآمد به ریال هم بد نیست

یه راه دیگه کسب درآمد فروش محصولات فروشگاهی ــه یا همون همکاری در فروش که مطمئن ترین سایت برمودا هست که من خودم باهاشون همکاری میکنم و سود خوبی دارم

یا حق

devill

Registered User
لایک‌ها
981
من خودم زیر مجموعه یکی از دوستان هستم و این توضیخات ایشونه.
مقدار درآمد شما از مشاهده هر تبلیغ با توجه به نوع عضویت شما و نوع تبلیغی که مشاهده می کنید به صورت زیر محاسبه می شود :

attachment-288134d1359250999-untitled.jpg

شما روزانه 6کلیک دارید که 3 الی 4 تای اونا کلیک ها 10 تومنی و بقیه کلیک های 5 تومن هستش.
و اگر زیر مجموعه گیری هم انجام بدید به ازای هر زیر مجموعه 50 درصد هم از کلیک های زیر مجموعه به شما تعلق میگیره. (البته نه اینکه از حساب زیرمجموعه کم بشه. نه علاوه بر پولی که به زیر مجموعه تعلق میگیره. مبلغی معادل نصف اوون پول جداگانه به شما هم پرداخت میشه.

devill

Registered User
لایک‌ها
981

این سایت هم هست که تقریبا از مال آسمان بهتره.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
این سایت ها که این دوستمون میگن سایت های گروه آسمان هستن . که اینا هم سایت های کلیکی معتبری به حساب میان و برای هر کلیک بین 5 الی 15 تومان میدن که کلا 11 تا سایت رو شامل میشه اگر فقط خودتون کلیک کنید و زیرمجموعه نداشته باشید ماهیانه 10 هزار تومان در میارید که طبق محاسبه خودم کلیک در 11 سایت که در هر سایت میتونید روزانه فقط 6 تا کلیک داشته باشید سر جمع میشه 15 دقیقه
منم با نظر elmonex که بالا فرمودن موافقم الان سایت هایی که به ریال پرداختی دارن ارزش وقت گذاشتن رو ندارن
در هر حال انتخاب با خودتونه درآمد به ریال هم بد نیست

یه راه دیگه کسب درآمد فروش محصولات فروشگاهی ــه یا همون همکاری در فروش که مطمئن ترین سایت برمودا هست که من خودم باهاشون همکاری میکنم و سود خوبی دارم

یا حق
خوب ماهی 10 هزارتومن که خیلی کمه

devill

Registered User
لایک‌ها
981
خب شما اگه زیرمجموعه بگیری میتونی خیلی بیشتر در بیاری.

ReeNa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
از راه pop up مشکلى داره؟

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
نظر من : اگر قراره زیرمجموعه گیری کنید و وقت بذارید
این وقت و انرژی رو برای درآمد دلاری بذارید بهتره.
حالا دیگه راه و روش و سایت برعهده انتخاب خودتون است

بالا