• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از اینترنت نه یک رویا بلکه یک واقعیت است

Emailmarketing

Registered User
لایک‌ها
7
سلام بچه ها :)
سایت جدیدم رو زدم
بهترین روشهای کسب درآمد از اینترنت رو می خواهم توی سایت بگم و اینکه کسب درآمد از اینترنت یک رویا نیست و هر کسی میتونی درآمد داشته باشه از هزار تومن تا ....؟؟(روشهایی که واقعا بتونید به یه درآمد چند صد هزار تومنی در ماه برسید)
خواهش میکنم نظراتتون رو بهم بگید
در ضمن من هیچ مطلبی رو از جایی کپی نمیکنم تا تو سایت قرار بدم همشونو سعی میکنم خودم بنویسم
سایت من
کسب درآمد از اینترنت نه یک رویا بلکه یک واقعیت است

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزيز وبلاگ خوبي داري ولي اولين مطلبت به دلم ننشت چرا چون سايت هاي باكس واقعا ارزش وقت گذاشتن را ندارد چون خودم در اين كار ها بوده ام خوب . اگر كسي بدون سرمايه وارد اين كار بخواهد بشود بايد حداقل شش ماه كار كند و پولش را نگيرد و به جاي پولش زير مجموعه بخرد و بعد به يك درامدي كه نميشه نامش را برد برسد .
ولي خوب بود براي افراد مبتدي .
مثلا بيا در وبلاگت روش هاي را معرفي كن كه واقعا درامد خوبي دارند . مثلا نويسندگي اينترنت اگر كسي بلد باشد و وقت كافي داشته باشد با روزي 4 ساعت كار مدوام در اينترنت با نويسندگي ماهي حداقل 300 تومان دارد . يا مثلا وبلاگ هاي رنك دار بخرد بعد يك سايت بزند بك لينك بفروشد . اين ها همه درسته بايد راجبش مطلب ياد بگيرند ولي درامد خوبي دارند .
بازم تشكر مي كنم وبلاگ خوبي داري و هر روز مطلب بنويس در ان .هر روز مطالبت را سطحش را بالا تر ببر

Emailmarketing

Registered User
لایک‌ها
7
دوست عزيز وبلاگ خوبي داري ولي اولين مطلبت به دلم ننشت چرا چون سايت هاي باكس واقعا ارزش وقت گذاشتن را ندارد چون خودم در اين كار ها بوده ام خوب . اگر كسي بدون سرمايه وارد اين كار بخواهد بشود بايد حداقل شش ماه كار كند و پولش را نگيرد و به جاي پولش زير مجموعه بخرد و بعد به يك درامدي كه نميشه نامش را برد برسد .
ولي خوب بود براي افراد مبتدي .
مثلا بيا در وبلاگت روش هاي را معرفي كن كه واقعا درامد خوبي دارند . مثلا نويسندگي اينترنت اگر كسي بلد باشد و وقت كافي داشته باشد با روزي 4 ساعت كار مدوام در اينترنت با نويسندگي ماهي حداقل 300 تومان دارد . يا مثلا وبلاگ هاي رنك دار بخرد بعد يك سايت بزند بك لينك بفروشد . اين ها همه درسته بايد راجبش مطلب ياد بگيرند ولي درامد خوبي دارند .
بازم تشكر مي كنم وبلاگ خوبي داري و هر روز مطلب بنويس در ان .هر روز مطالبت را سطحش را بالا تر ببر

مرسی دوست عزیز
ببین عزیز جان من هم میدونم زیاد نمیشه رو سایتهای باکس حساب کرد ولی من گفتم از هر روش کسب درآمد از اینترنت یک سایت رو معرفی میکنم و میگم چطور با همون سایتهای که خیلی ها به درآمد نرسیدند ما بتونیم برسیم
من منظورم این نیست بیای توسایت باکس عضو بشی و ماهی مثلا 400 تومن بگیری ! من میگم با چند تا سایت کار میکنیم و به این درآمد و حتی بیشتر می رسیم مثلا 100 تومن از باکس 100 تومن از .... همون طور که گفتم تازه سایت رو زدم منتظر به روز رسانی های سایت باشید
موفق باشید

DANZIG

Registered User
لایک‌ها
3
درود
خسته نباشی عزیز
یه سوال داشتم اونم اینکه خبر داری کسی از سایت : Grand Ptc : Welcome To Grand Ptc! پول گرفته باشه؟
من الان تقریباً یه سال که 1250 دلار تو این سایت دارم اما نتونستم بگیر.ممنون میشم کمک کنی.
با سپاس

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
اگر اشتباه نكنم سايت گرند پي تي سي اسكم است . يعني كلاهبردار

moein1993

Registered User
لایک‌ها
1
گروه ویژه هدف سازان زندگی برترین گروه در بازاریابی شبکه ای بهترین راهنما برای شما در زمینه بازاریابی شبکه ای و متشکل از لیدر شرکت پنبه ریز و

شرکت تعاونی هدف سازان زندگی با گسترده ترین فعالیت و بهترین پشتیبانی در استان های البرز - تهران - اصفهان - اذربایجان شرقی و غربی - فارس -

خراسان و ...... با امکاناتی از قبیل دفتر مشاوره و جزوات اموزشی مقدماتی و تکمیلی به همراه پاور پوینت های اموزشی در خدمت تمامی هموطنان هدف

دار و با انگیزه میباشد

zendegiebehtar

Registered User
لایک‌ها
2
"در دنیا هیچ بن بستی نیست؛ یا راهی‌ خواهم یافت، یا راهی‌ خواهم ساخت"
سلام دوستان عزیز
شرکت مروارید پنبه ریز بعد از درخواست دو ساله خود از وزارت بازرگانی مبنی بر دریافت مجوز بازاریابی شبکه ای,نهایتا بعد از دو سال بررسی, مهر ماه امسال موفق به کسب مجوز بازاریابی شبکه ای از دولت محترم شد.جهت مشاهده تصویر مجوز بر روی لینک زیر کلیک کنید:

http://s2.picofile.com/file/7177670321/permission2.jpg

به همین مناسبت از کلیه علاقه مندان به فعالیت های شبکه ای قانونی دعوت به عمل می آوریم تا با فعالیت در این حرفه,تجارت خود را آغاز نموده و با پیوستن به تیم حرفه ای زندگی بهتر و فعالیت در شرکت مروارید پنبه ریز فرصتی حقیقی برای رسیدن به رویاهایمان بدست آوریم.همین حالا به جمع نتورکران ایران بپیوندید.
جهت ثبت نام به وبلاگ تیم حرفه ای زندگی بهتر به آدرس : http://zendegiebehtar.blogsky.com مراجعه نموده و فرم ثبت نام بازاریابی شبکه ای را تکمیل فرمائید.
آدرس سایت » www.panberes.ir می باشد.
بهترین ها را برای شما آرزو مندیم.

Last edited:

NMBTL.Blogfa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در حال حاضر تيم زندگي بهتر متشكل از 4 تيم با تجربه در ايران مي باشد كه در تهران ,كرج ,تبريز ,كرمان ,بم ,لاهيجان و شيراز داراي مجموعه اي بزرگ بوده و تا آخر اين ماه در اهواز ,مشهد ,مازندران ,اصفهان و قم مجموعه هاي بزرگي شكل خواهد داد.محوريت تيم در شهر تهران مي باشد. تيم حرفه اي زندگي بهتر, فقط براي حرفه اي هاست.همين حالا به ما بپيونديد , فردا دير است.جهت عضويت و فعاليت به صورت حرفه اي در شركت بازاريابي شبكه اي پنبه ریز، به آدرس اينترنتي http://Nmbtl.Blogfa.Comمراجعه و اقدام به تكميل فرم ثبت نام فرمائيد تا بعد از هماهنگي هاي لازم ,طرح تجاري شركت را در يك جلسه ي حضوري برايتان توضيح دهيم.

moein1993

Registered User
لایک‌ها
1
سلام. ما گروه ويژه هدف سازان زندگي متشكل از دو تن از ليدر هاي اصلي شركت پنبه ريز با امكانات حمايتي فراوان كه تا بحال در هيچ تيم بازاريابي شبكه اي ديده نشده است و اعضاي شركت پنبه ريز را شگفت زده كرده است در هر نقطه از كشور كه باشيد در خدمتتان هستيم و حمايت ها شامل حالتان خواهد شد.

يك تماس براي اطلاعات بيشتر كافيست
09383631883

بالا