• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از اینترنت

Divarr

Registered User
لایک‌ها
54
سلام.دوستان من حدود دوسالی میشه که دنبال کسب درآمد از اینترنت هستم و تا الان حتی 1 ریال هم درآمد نداشتم. نزدیک به 300 تومن فقط دادم بسته های کسب درآمد رو خریدم. حالا از شما میخام اگه تجربه کسب و کار اینترنتی رو دارید راهنمایی کنید. اگه راهکار و یا روش خوبی ارائه بدید حاضرم پولشم بدم. یه نکته درآمد زیاد هم نمیخام روزی 15/10هزار تومنم باشه راضیم.
ممنون.

peslover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام
دوست عزیز روش های زیادی توی اینترنت هست ولی نیاز به سرمایه گذاری داره و ریسک هم داره. بسته ی کسب درآمد حتی 1 ریال هم برای شما درآمد نخواهد داشت پولتون رو هدر ندید.
من از سال 2006 میلادی توی این کار هستم براتون مختصر توضیح میدم.
اول بگم برای روزی 15 تومن باید سرمایه گذاری کنید البته همراه با ریسک از دست رفتن سرمایه.
سایت های کلیکی هست که باید هر روز رو چند تا تبلیغ کلیک کنی که خارجیا روزی 4 سنت میدن و ایرانیا هم به طور میانگین 200 تومن. اگه بخوای بیشتر درآمد داشته باشی باید زیرمجموعه بخری برات کلیک کنه که هر چی بیشتر بخری سودش بیشتره ولی در آخر معلوم نیست چیزی گیرت بیاد چون یهو میبینی طرف سایتو بدون دلیل جمع کرده و پولارو برداشته رفته. کلا توصیه نمیکنم.
یکی جمع کردن خرد خرد بیت کوین هست به این صورت که سایت هایی هستند که هر ساعت مبلغ خیلی کمی بیت کوین بهتون جایزه میدن که باید توی چندین سایت فعالیت کنی که البته درآمد خیلی کمی داره.
یکی هم سایت های هایپ هست که سود زیادی میدن روزانه تا 10 درصد هم میدن بعضی هاشون ولی عمر این جور سایت ها از 5 روز یا حتی کمتر هست تا 6 ماه و بعضی ها هم شاید بیشتر. توی این سایت ها کار خاصی نباید انجام بدید فقط سرمایه گذاری میکنید و روزانه سود دریافت میکنید البته ریسک زیادی داره فعالیت تو هایپ اینو مدنظر داشته باشید.
کلا تو اینترنت اگه بخواید درآمد دائمی داشته باشید باید حرفه بلد باشید و سایت بزنید تبلیغات کنید و از حرفه ای که بلدید درآمد کسب کنید مثل طراحی سایت یا بنر و یا خیلی کارای دیگه در غیر این صورت سرمایه گذاری لازمه البته همراه با ریسک.

Divarr

Registered User
لایک‌ها
54
نظرتون چیه که یه وب سایت بخرم میارزه؟

peslover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
بستگی داره چه سایتی باشه مثلا اگه سایت پربازدید باشه میشه با گرفتن تبلیغات و گذاشتن مطالب بروز ازش کسب درآمد خوبی داشت البته سایت پربازدید باید گرون هم باشه. به طور کلی اگه توانایی مالی خرید سایت پربازدید رو دارید به نظر من ارزش داره. خودش یه جور سرمایه گذاری هستش. کلا بازدید زیاد خودش سرمایه هست برای یک سایت.

Divarr

Registered User
لایک‌ها
54
سایت خوب کجا میتونم گیر؟ بیارم چه ویژگی هایی(مث میزان بازدید روزانه ) داشته باشه؟
ممنون از راهنمایی هاتون

peslover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
توی انجمن های مختلف درخواست خرید سایت بدید دوستانی که بدونن بهتون معرفی میکنن فکر کنم این تنها راه باشه. ویژگی هم همون بازدید زیاد و طراحی مناسب و رتبه ی مناسب توی گوگل و میزان رتبه ی کشوری و از این جور موارد رو باید مد نظر بگیرید.

eearnir

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
بهترین روش کسب درآمد از اینترنت بدون سرمایه مالی مستقیم اینه که فکر کنی تو چه زمینه ایی استعداد و علاقه داری اون رو به حد متوسط یا بهتر عالی برسونی و تبدیلش کنی به ارایه اون تخصص یا خدمت یا کالایی که از اون تخصص برمیاد از طریق نت بزرگای نت همین کارو کردن مثالهاش زیاده . موفق باشید .
---------------------------------------------------
http://e-earn.ir

sayeh94

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
می تونی تو سایت پونیشا کار پروژه ای پیداکنی
خرید و فروش اینترنتی هم خوبه البته ریسک داره یکم
این مطلب رو بخون چند تا راه معرفی کرده واسه درآمد آنلاین
http://blog.esam.ir/?p=8997

bango

Registered User
لایک‌ها
60
سلام
شما می تونید با کمی تلاش و تجربه راحت به روزی 6 تومن و اینا برسی اما اگه همون 15 هزار تومن و اینا میخوای باید یکم خرج کنی ... مثلا من الان دارم تو سایت گوگل ادز فعالیت میکنم که در عرض 15 دقیقه چهار هزار ریال کاسب میشم ... بعدش شبا هم کامپیوتر رو میزارم رو سورف تو سایت میترا رنک و در عرض 4 ساعت بدون هیچ انجام دادن کاری 4 هزار ریال دیگه کاسب میشم ... خب حالا شما تصور کن چند تا زیر مجموعه داشته باشی ... (هر کلیک زیر مجموعه تو سایت گوگل ادز 50 ریال میاد تو حساب تو از میترا رنک اما دقیقا خبر ندارم ) بعدش اینا سایت های مطمئنی هستن و ثبت شده هستن (گوگل ادز اما تازه اومده اما مطمئن هست اما در کل به هیچ طریق تو این سایت ضرر نمی کنی چون قرار نیست سرمایه بزاری توش ) در کل اگه توضیحات بیشتری میخوای بهم پیام بده تا راهنمایی ات کنم

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
سلام.دوستان من حدود دوسالی میشه که دنبال کسب درآمد از اینترنت هستم و تا الان حتی 1 ریال هم درآمد نداشتم. نزدیک به 300 تومن فقط دادم بسته های کسب درآمد رو خریدم. حالا از شما میخام اگه تجربه کسب و کار اینترنتی رو دارید راهنمایی کنید. اگه راهکار و یا روش خوبی ارائه بدید حاضرم پولشم بدم. یه نکته درآمد زیاد هم نمیخام روزی 15/10هزار تومنم باشه راضیم.
ممنون.
دوست عزیز به هیچ وجه از سیستم های کلیکی استفاده نکن که اصلا ارزشی نداره و فقط وقتتو تلف میکنی.

an1372

Registered User
لایک‌ها
181
سلام
كار تو اينترنت بدون ريسك زياد سود نداره و بايد كلي وقت گذاشت بابتش
يعني بايد يا با سود كم كه خيلي ناچيزه و خرج نت هم به زور در مياره ساخت و يا بايد اهل ريسك بود و با مقداري سرمايه كار رو پيش برد
بسته هاي اموزش همشون و بيشترشون الكين
الان بعضي از همين بسته ها رو كه دارن با قيمتاي بالا ميفروشن،رايگانش هست
من خودم تو سايتاي كليكي و سورف و ... كار كردم ولي سودشون نسبت به وقتي كه ادم ميزاره ارزش نداره
ولي الان چند وقتي هست با سايتاي سرمايه گذاري ارزي دارم كار ميكنم و خداروشكر سودش نسبت به وقتي كه ميزارم خوبه و گاهي هم ممكنه بيشتر باشه
براي همين چون خودم تو اين زمينه تجربه و سود دارم،همين كار رو به شما پيشنهاد ميكنم
ناگفته نمونه كه اين كار نياز به مقداري سرمايه اوليه داره و همراه ريسكه ولي سودش خيلي خوبه
اين جور سايتا رو هم در سايتمون به ادرس
Newshyip.com
معرفي كرديم و حتي اسناد برداشت و واريزي هامون رو هم ميزاريم كه دوستان با خيالي اسوده تر كار كنن
بازم سوالي بود درخدمتم
با احترام

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
ممنون.
حیف حیف حیف.......
این همه پول تو نت ریخته این همه شیوه اموزش ها رو دیدی اما نتونستی یک ریال کسب کنی؟؟؟؟
اینجارو بخون
http://iranamir.biz/page/view/linkemohem
تو اگر یک یا چند محصول داشتی و از طریق ارسال ایمیل تبلیغاتی و یا SEO کنی که از گوگل ورودی بگیری یا از طریق وایبر و تلگرام و یا اینستاگرام.... یک تبلیغ میدادی خیار هم اگر بود میفروختی!!!!
اون لینک رو بخون و مثل بقیه که تو همین پی تی هستند شروع کردند بپرس چه جوری موفق شدن با اونا مشورت بگیر کار کن....

mohs3n27

Registered User
لایک‌ها
155
دوست عزیز اگه مایل به سرمایه گذاری با سودمناسب و کم ریسک میگردی بهم پ.خ بده سایت های مناسب و جدید با ریسک کم معرفی کنم کارخاصی هم نمی خواد بکنی فقط سرمایه میخواد

بالا