• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از باکس رگال کلیک

mehr3an

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام دوستان
کسب درآمد از باکس رگال کلیک
سایت کلیکی که معرفی میکنم اینقدر تبلیغات داخلش هست که وقت نمیکنی همشونو کلیک کنی کلیک های یک و دو سنتی هم داره
من الان 2 شبه دارم کلیک میکنم اونم بدون هیچ زیر مجموعه ای موجودی حسابم 1.5 دلار شده مینیمم پرداختشم 5 دلار و پرفکت مانی هم پرداخت داره
لینک ثبت نام

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171
فرومش باز نمیشه به علاوه به اندازه خودش پول بیرون داده احتمالا اسکم شده !

mehr3an

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام
آره دقیقا منم به همین فکر میکنم
ولی خب هنوز اسکم نیست
در ضمن تا 2 روز دیگه به مینیمم پرداخت میرسم
برای عضویت استاندارد 7 روز زمان لازمه
یه سایت کلیکی دیگه سراغ دارم که دارم باهاش کار میکنم که روش کارش خیلی متفاوته و مدیر سایت مای ترافیک والو هستش که سه ساله خودشو ثابت کرده شاید دیده باشی سایت های کلیکی که هر کلیکش یک تا ده دلاره و همشون اسکمه ولی این سایت کلیک 40 دلاری هم داره
ولی سیاست سایت طوری طراحی شده که این امرو امکان پذیر کرده
البته این سایت ها رو معرفی میکنم چون الان در حال ساخت سایت جدیدم هستم فعلا برای موقت معرفی میکنم
شما میتونید صحت حرفامو تو گوگل سرچ کنید
اینم لینک سایت
البته این توضیح رو هم بدم که سایت از لحظه اول کلیک های گرون قیمت به شما نمیده بلکه باید bap خودتون رو بالا ببرید که اصولیترین راه بالا بردن بپ خرید آگهی هست که از یک دلار شروع میشه سایت خیلی معتبر هست چون مدیر با سابقه ای بنام جو کوک مدیر سایت مای ترافیک والو هستش و هنوزم پرداختی داره شما با نام کاربری تو هر دو سایت میتونید لاگین کنید
اطلاعات بیشتری خواستید در خدمت هستم

بالا