• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از با کلیک از سایت های معتبر ایرانی

key_vay360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
در این تاپیک قصد دارم شما را با بهترین سایت های ایرانی با اسکریپ جن4 آشنا کنم اگر گشتی در اینترنت بزنید خواهید فهمید که فعلا در ایران بهترین سایت هایی که دارن فعالیت میکنند با اسکریپ جن 4 که اسکریپ سایت های شرکت اسمان میباشد هستند البته در میان سایتهایی با اسکریپ ایرن پی تی سی هم سایت هایی هستند که دارند خوب کار میکنند که تعدادشون به انگشتان یک دست هم نمیرسد و اکثر آنهایی میان یک سایت کلیکی میزنند اگر ازشون بپرسید که مفهوم پی تی سی را توضیح دهند اصلا چیزی از آن نمیدانند و این افراد یا از اول به نیت کلاهبرداری می آیند و سایت میزنند که با یک جستجو در گوگل 10 سایت ایرانی میبینید وجود دارند اما کار کردن در این سایت ها جز تلف کردن وقت هیچ چیزه دیگری ندارنند اما در این میان سایت های معتبری وجود دارند که به درستی دارند کار میکنند و هر روز دارند در این زمینه پیشرفت میکنند که بهترین آنها سایت های شرکت آسمان می باشند
و بعد از شرکت آسمان سایت نیک باکس با داشتن 30 هزار کاربر بیشترین تعداد کاربران را به خود اختصاص داده است و همچنین سایت پی سی باکس که تقریبا حدود 2 ماه افتتاح شده و شروع خوبی داشته و هرر روز تغیرات مثبتی را در سایت ایجاد میکند و بیشترین میانگین کلیک را در بین سایت های کلیکی دارا می باشد و روزانه تا 15 تبلیغ را میتوانید در این سایت ببینید
همچنین چند سایت جدید با اسکریپ جن 4 در این 2 هفته افتتاح شده اند که در شروع عملکرده خوبی از خود نشان دادند و طی صحبتی که با ناظران و مدیران این سایت ها صورت گرفته از صحبت هایشان مشخص هست که برای ماندگاری آمده اند
در این 2 هفته سه سایت جدید با اسکریپ جن4 افتتاح شده که من فعلا فقط سایت آن باکس را به شما پیشنهاد میکنم ولی سایت نایا باکس و مهرباکس هم افتتاح شده اند اما چون مدت زیادی از افتتاح آنها نگذشته من بهتون پیشنهاد میکنم ثبتنام و فعالیت کنید ولی در سایت فعلا سرمایه گذاری نکنید
در آخر در سایت هایی فعالیت کنید که مدیر فعال و انجمن فعال داشته باشند و تا وقتی با سایتی کار نکنید نمیتوانید بفهمید مدیر آن فعال هست یا نه و همینطور انجمن آن
همچنین در تمام سایت های شرکت آسمان عضو شوید و فعالیت کنید حتی سایت های جدید این شرکت چون از آنجایی که امکان اتقال وجه در بین تمام سایت های شرکت آسمان فعال شده در همه سایت ها عضو شده و فعالیت کنید اینگونه میتوانید پولهای خود را به سایتی که بیشترین سوددهی را دارد انتقال داده و در آن سایت یا زیرمجموعه اجاره کنید یا تبلیغ کنید یا از آن سایت در خواست برداشت دهید مثل در هر یازده سایت آن عضو شوید اینطوری درآمد روزانه شما فقط از کلیک خودتان 500 تومان میشود و میتوانید این 500 تومان را در یک سایت مثلا تئوباکس جمع کنید و بعد از به حدنصاب رسید کلیک هایتان آن را برداشت کنید
دوستان عزیز اگر در زمینه فعالیت در سایت های کلیکی سوالی داشتید من با آی دی یاهو mehdi.nikzad68 اکثر ساعات شبانه روز آن لاین هستم می توانید هم با آیدی من در ارتباط باشید هم در این تاپیک پست بگزارید تا در کمترین زمان ممکن به سوالات شما پاسخ دهم

خستتون کردم ببخشید:)

hossein200

Registered User
لایک‌ها
17
آقا من حال خوندن این همه متن رو ندارم. مختصر برام توضیح بده.
ممنون

key_vay360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ولی فعالیت تو این زمینه صبر و حوصله می خواد چون دیر بازده البته اگه بتونی سرمایه گزاری کنی تو سایت و یا بتونی زیرمجموعه بگیری خوب جواب میده ولی اگه نتونی چند ماهی طول میکشه اگه بخوای از صفر شروع کنی
نحوه کارشم اینه که شما تبلیغات رو میبینی پول میگیری مثل یک تبلیغ 60 ثانیه ای میبینی 10 تومان میگیری بعد هرچقدر زیرمجموعه شما کلیک کنه سایت اندازه نصف درآمد اون بهت پورسانت میده هم خودت میتونی زیرمجموعه بگیری هم اینکه از سایت اجاره کنی بهترین سایت ها هم سایت های شرکت آسمانه و بعد نیک باکس و ح30 باکس آن باکس و مهرباکس که این دو تا جدیدن 2 هفته افتتاح شدن. کلا بگم سادهترین روش کسب درآ<د از اینترنت تو ایران و جهان این نوع فعالیته. آی دی یاهوم اینه میتونی بیای صحبت کنیم mehdi.nikzad68

بالا