• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از تبلیغات اینستاگرام، چگونه؟

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
فرض بگیریم تعداد بالایی فالوور از تمام دنیا و در هر سنی و بدون مضوعیتی مشخص عضو در اینستاگرام داریم. اولین قدم برای ورود به بازار تبلیغات و کسب درآمد چی هست؟

milad144

Registered User
لایک‌ها
262
یه استوری بزارین درباره پذیرش اگهی ...... یه متنی باشه که کاربر ترغیب بشه پیام بده برای تبلیغ

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
یه استوری بزارین درباره پذیرش اگهی ...... یه متنی باشه که کاربر ترغیب بشه پیام بده برای تبلیغ
بهترین حالت اینه
و البته توی بیوی پیجت هم بنویس که تبلیغات ، دایرکت و از این صحبت ها

hooman528

Registered User
لایک‌ها
90
:general608: 1- نیازمند تعداد زیادی آرشیو عکس خصوصی و خانوادگی عموما دختر و خانمهای جوان در مرحله بعد هنرپیشه شانه تخم مرغی ایرانی !!
2- استفاده از کلمه ترین در تمامی پستها ... استفاده از کلمه لو رفتن ..... استفاده از کلمه آیا میدانستید ؟
3- به مقدار کافی کلیپ در مورد لاغری و چاقی و ذکر آمار بدون منبع
4- استفاده از فونت قرمز با مضمون مثبت 18 بشتابید .....
5- تعدادی پیج با مشخصات معلوم الحال در داغون به همراه تصاویر " شاخ شکسته های اینستایی "
6- مثل علف هرز داخل پیج مردم رفتن و زیر هر عکس پست زدن با عبارات مسخره : 1- پیج خوبی داری 2- واااای 3- مطالب خوبی داری 4- عالی !!! 5- به پیج ما سر بزن 6- خیلی هم خوب
7- بعد یه مدت اسم عوض کردن پیج و فروختنش به یه کسب و کار :general105::general105: .
8- هر چی بی محتوا در الاف تر داغون تر مساوی با فالوور بیشتر و درآمد زایی بالا تر

:D:D قشنگ در هشت خط کل سیستم برات ترسیم کردم .

golro

Registered User
لایک‌ها
67
:general608: 1- نیازمند تعداد زیادی آرشیو عکس خصوصی و خانوادگی عموما دختر و خانمهای جوان در مرحله بعد هنرپیشه شانه تخم مرغی ایرانی !!
2

:D:D قشنگ در هشت خط کل سیستم برات ترسیم کردم .

خیلی باحال و تکنیکی گفتی

atilla_xan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش اولا اونی که میگی دختر هسستش الان تو میخوایی کسب و کار راه بیندازی باید با اصولش جلو بری اما من میگم تو هم خودتو به دلقک بازی بزن و مثل اون دختره فالوز جمع کن
:general406::general406::general406::general406::general406:

بالا