• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از جزوه هاتون

ssahraeifard

Registered User
لایک‌ها
12
دانشجویان عزیز شما میتونید با آپلود جزوه هاتون در گوپاس http://goopas.com/ کسب درآمد کنید. از جزوه هات عکس بگیر و در گوپاس آپلود کن. به همین سادگی کسب درآمد کنید.
ممکنه جزوه هات به نظرت کم اهمیت باشن اما خیلی ها هستن که حاضرن بخاطر به دست آوردن جزوه های شما هزینه کنن

http://goopas.com/

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
سلام من تو گوپاس کار کردم و راضی هم هستم.
شما مدیرش هستید که دارید تبلیغ میکنید؟

موفق باشید

ssahraeifard

Registered User
لایک‌ها
12
سلام من تو گوپاس کار کردم و راضی هم هستم.
شما مدیرش هستید که دارید تبلیغ میکنید؟

موفق باشید

سلام
منم مثل شما فایلها و پروژه هامو در گوپاس آپلود کردم و میفروشم و مدتیه برای وبلاگ گوپاس مطلب مینویسم.

goo99p

Registered User
لایک‌ها
83
من فایل زیادی آپلود نکردم. فقط یه چندتا قالب پاورپوینت بودن که با قیمتی یکم بیشتر از (طرز تفکر ایرانیان) گذاشتم
حدود 4-5 تا فروش رفت...! اصن باورم نمیشد

a.j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
جزوه زیاد دارم

ssahraeifard

Registered User
لایک‌ها
12
من فایل زیادی آپلود نکردم. فقط یه چندتا قالب پاورپوینت بودن که با قیمتی یکم بیشتر از (طرز تفکر ایرانیان) گذاشتم
حدود 4-5 تا فروش رفت...! اصن باورم نمیشد
گوپاس چون بازدید کننده اش زیاده و یه سایت شناخته شده بین سایتهای خرید و فروش فایل هست برای همین معمولا فایلهایی که آپلود میشه به فروش میرن
منم مثل شما باورم نمیشه فایلهام اینقدر فروش داشته باشن برای فایلهام خیلی زحمت کشیدم ولی خب آدم ذوق زده میشه وقتی کسی میخره مخصوصا جزوه خیلی فروش داره بخصوص جزوات کارشناسی ارشد و دکترا

ssahraeifard

Registered User
لایک‌ها
12
با یه فایل خوب تقریبا چقدر میشه درآمد داشت؟
امیرجان این لینکهارو نگاه کن چقدر فروش داشتن، بعد تعداد فروش رو ضربدر مبلغ کنی درآمد یه فایل خوب به دست میاد. با اینکه به نظر خیلی فایلهای ساده ای هستن ولی چون تواینترنت کمیابن خواهان زیاد دارن
شش تم حرفه ای پاورپوینت برای ارائه پایان نامه
دانلود جواب تمرینات کتاب ۲ American English File Workbook
حل المسائل رسم فنی و نقشه های صنعتی ۱
نمونه پاورپوینت برای ارائه پایان نامه
مقاله بهره برداری از سیستم های قدرت(۴)+شبیه سازی مقاله با نرم افزار مطلب+ترجمه

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
چند درصد از این پول مال خود سایت میشه؟
واقعا قابل اعتماده؟

seul

Registered User
لایک‌ها
261
امیرجان این لینکهارو نگاه کن چقدر فروش داشتن، بعد تعداد فروش رو ضربدر مبلغ کنی درآمد یه فایل خوب به دست میاد. با اینکه به نظر خیلی فایلهای ساده ای هستن ولی چون تواینترنت کمیابن خواهان زیاد دارن
شش تم حرفه ای پاورپوینت برای ارائه پایان نامه
دانلود جواب تمرینات کتاب ۲ American English File Workbook
حل المسائل رسم فنی و نقشه های صنعتی ۱
نمونه پاورپوینت برای ارائه پایان نامه
مقاله بهره برداری از سیستم های قدرت(۴)+شبیه سازی مقاله با نرم افزار مطلب+ترجمه

خوب اینا که جزوه نیست. من ترم اخر کارشناسی الکترونیکم اگه فروش داره همه جزوه هام رو اسکن کنم کیفیت بالا بذارم برا فروش :D
مثلا جزوه الکترونیک 3 و ریاضی مهندسی و اینا فروش داره؟

ssahraeifard

Registered User
لایک‌ها
12
خوب اینا که جزوه نیست. من ترم اخر کارشناسی الکترونیکم اگه فروش داره همه جزوه هام رو اسکن کنم کیفیت بالا بذارم برا فروش :D
بیشترین فروش فایل در گوپاس متعلق به جزوه های شماست. خیلی از دانشجوها جزوه نمینویسن و موقع امتحان یاد جزوه میوفتن، این دانشجو مطمئن باشید جزوه شمارو میخره اگه جزوه ای ک برای فروش میزارید برچسب و مشخصات کاملش رو قید کنید مشتری به فایل شما اعتماد میکنه و میخره
من جواب امیرخان رو که سوال پرسیده بودن "با یه فایل خوب تقریبا چقدر میشه درآمد داشت؟" رو پاسخ دادم میزان فروش این فایلهارو بهشون گفتم که در عین حال ک خیلی فایل ساده این ولی چون کمیابن و توی اینترنت نمونه اش وجود نداره یا اگه باشه امگشت شماره بخاطر همین اینهمه فروش داشتن.
وگرنه کاربرها جزوات زیادی برافروش آپلود کردن میتونید در این لینک ببینید.

ssahraeifard

Registered User
لایک‌ها
12
چند درصد از این پول مال خود سایت میشه؟
واقعا قابل اعتماده؟
25 درصد مال سایت میشه 75 درصد مال شما، من خیلی وقته با این سایت آشنام گوپاس مبتکر خرید و فروش فایل در اینترنته من بهش اعتماد دارم. اگه فایلهات در ماه بیشتر از 100 هزارتومان فروش داشته باشه 25 درصد خودش رو 15 درصد میکنه

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
تا حالا پولی به حساب خودت ریخته شده به خاطر فروش فایل؟

ssahraeifard

Registered User
لایک‌ها
12
تا حالا پولی به حساب خودت ریخته شده به خاطر فروش فایل؟
آره هرموقع پروژه هاو فایلهام فروخته میشه برداشت وجه میزنم 2-3 روزه میریزن به حسابم. این سایتها از سازمان تنظیم مقررات مجوز فعالیت میگیرن یعنی همه مشخصات اینها در سازمان تنظیم مقررات ثبت میشه

alireza.1000

Registered User
لایک‌ها
123
سلام،مشکل اینجاست که فایل های بیشتر از 50 مگ رو قبول نمیکنند،و اگر مثلا بخوایم اسکن کنیم با کیفیت بالا 10 صفحه چیزی حدود 40 مگ میشه(بالا ترین کیفیت)و یک جزوه صحفاتش بیشتر از ایناست

ssahraeifard

Registered User
لایک‌ها
12
سلام،مشکل اینجاست که فایل های بیشتر از 50 مگ رو قبول نمیکنند،و اگر مثلا بخوایم اسکن کنیم با کیفیت بالا 10 صفحه چیزی حدود 40 مگ میشه(بالا ترین کیفیت)و یک جزوه صحفاتش بیشتر از ایناست
لزومی به کیفیت خیلی بالای عکسها نیست دوست عزیز، کیفیت از نظر محتوایی مدنظر هست شما میتونید با تغییر سایز عکس ها از حجم اونها کم کنید حتی میتونید عکسهارو در قالب pdf تهیه کنید تا مرتب و منظم در قالب یک فایل باشن

بالا