• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از خرید و فروش سکه های مجازی

meysam1369

Registered User
لایک‌ها
115
سلام دوستان
این روشی که میخوام بهتون معرفی کنم، کاملاً جدید ــه و فکر نمی کنم افراد زیادی با این روشی که من بهتون معرفی می کنم در حال کسب درآمد باشند، البته این روش ممکنه به ذهن هر کسی برسه ولی نکته مهم اینه که چطور بتونیم به نحو احسن و بهینه از این روش استفاده کنیم که بازدهی بالا و واقعی داشته باشه.

در ابتدا شما لطف می کنید با لینک رفرال بنده در سایت های زیر عضو میشید، برای عضویت فقط به آدرس کیف پول بیت کوین و دوژ کوین (Dogecoin) احتیاج دارید، که ماشالا اونقدر در مورد بیت کوین و دوژ کوین در اینجا بحث شده که لازم به توضیح اضافی در این مورد، نیست.
بعد از عضویت در هر یک از سایت های زیر آدرس کیف پول بیت کوین و دوژ کوینتون رو در همین تاپیک کامنت میذارید من چک میکنم، بعد از اینکه اوکی بود توضیحات کامل در مورد کسب درآمد از طریق این روش رو براتون مسیج می کنم.

توجه مهم و اساسی: دقت کنید در این روش، کسب درآمد، صد در صد و تضمینی نیست، یعنی یه جورایی حالت شانسی داره، مثل زمانی که در بازی های پوکر یا مشابه اون بت می زنید ممکنه جواب بده یا نده، اما نکته مهم اینه که شما هیچ هزینه ای بابت اینکار صرف نمی کنید، تنها هزینه ای که صرف اینکار میشه، زمان شماست و البته حجم بسیار ناچیزی از اینترنت.
سایت ها رو به ترتیب بازدهی بالا در کسب درآمد معرفی می کنم.

هر یک ساعت تا سقف 200 دلار بیت کوین برنده شوید
هر یک ساعت تا سقف 200 دلار دوژ کوین (Dogecoin) برنده شوید
هر 4 دقیقه یکبار تا 2000 دوژ کوین (Dogecoin) برنده شوید
هر 14 دقیقه یکبار تا سقف 50 هزار ساتوشی بیت کوین برنده شوید
هر 25 دقیقه یکبار تا سقف 25 دلار بیت کوین برنده شوید

Last edited:

meysam1369

Registered User
لایک‌ها
115
این سایت ها وقت تلف کردنه...
بله درسته، اگه بخوای فقط بشینی هر چند دقیقه یکبار فقط کپچا حل کنی و بیت کوین بیاد به حسابت؛ با این روش وقت تلف کردنه ولی اگه بتونی و زرنگ باشی از بیت کوین هایی که از همین روش به دست میاری یه جا دیگه کسب درآمد کنی اونوقت من میگم بسیار هم ارزش داره که وقتتو براش بذاری؛ همین این کسب درآمد از بیت کوین هایی که به این روش به دست میاد رو توضیح میدم ;)

mojtaba19

Registered User
لایک‌ها
261
من خودم 100 هزار داگ کوین و مقداری هم بیت کوین دارم نیازی به کار تو این سایتا ندارم ولی اگر منظورت از این تایپیک ترید و تبدیل ارزها به یکدیگر بر اثر نوسانات بازار و کسب سود هست از بازار فارکس هم سختتر و هم غیر قابل پیشبینیتر هست خصوصا الان که قیمت بیت کوین لحظه به لحظه داره پایین و پایینتر میاد بازارش ریخته به هم و کلا ارزهای دیجیتال اوضاع خوبی ندارن خصوصا این اخریا که مینتاپال صرافی بزرگ هم جمع کرد بساطشو حرفه ای هام از این بازار دلسرد شدند

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037

siavashshahin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام دوست عزیز من با لینک شما در سایتهای معرفی کرده ثبت نام کردم.لطفا روش را برای من بفرستید.
آدرس بیت کوین: 16oHoRsNS5DoUjD5cL7urLGaJczpDD16sX
آدرس دوژ کوین: DH1m367GnWy27au1iDf99q2PhzEVq5r467

meysam1369

Registered User
لایک‌ها
115
من قبلن در مورد این روش مطلب گذاشته بودم تو وبلاگم:
آموزش کسب درآمد با خرید و فروش ارز الکترونیکی با سرمایه رایگان
منتها سایت مناسب خرید و فروش که معرفی شده ایران رو تحریم کرده . اگر سایت مناسب دیگه ای سراغ دارید همین جا معرفی کنید
اینم که گندش در اومد...
سایت بیت ترکس هست.
bittrex.com این سایت تنها سایتی ــه که بات ها روش می تونن خرید و فروش کنن و اکثر پامپ ها توسط گروه های پامپ تو همین بیت ترکس انجام میشه، میخواستم همین روش شما رو آموزش بدم که شما قبل من زحمتشو کشیدی!

meysam1369

Registered User
لایک‌ها
115
سلام دوست عزیز من با لینک شما در سایتهای معرفی کرده ثبت نام کردم.لطفا روش را برای من بفرستید.
آدرس بیت کوین: 16oHoRsNS5DoUjD5cL7urLGaJczpDD16sX
آدرس دوژ کوین: DH1m367GnWy27au1iDf99q2PhzEVq5r467
مرسی دوست عزیز همون روشی که دوستمون معرفی کرده رو میخواستم آموزش بدم که اومدن... هیچی ولش کن بی خیال...
همون آموزش دوستمونو بخونی همه چی میاد دستت تو این سایت ها هم که عضو شدی باید فعال باشی تا چیزی گیرت بیاد، موفق باشی.

دوستان معرفتی اگه خواستید با لینک های من عضو بشید نخواستید که هیچ چون یکی از دوستان اومدن آموزششونو گذاشتن!!!

لایک‌ها
5
جهت استفاده دوستانی که خرید زیر بیست دلار دارن با ویزاکارت نحوه بدست آوردن این مقدار بصورت رایگان در سایت گذاشته شده است در پایین سایت قسمت لینکها لطفا کلیک کنید

No1Back

Registered User
لایک‌ها
171

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
اين سايتهايي كه معرفي كرديد اسكم هستند و وقت تلف كردن .
بنده سايت انگليسي دارم در آمدم هم روزانه حدودا 10 12$ PM هست
اگه راه و روش خوب كه خودم هم استفاده ميكنم نياز داشتيد پخ بزنيد تا اطلاعات رو ارسال كنم .

مانا باشيد

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اين سايتهايي كه معرفي كرديد اسكم هستند و وقت تلف كردن .
بنده سايت انگليسي دارم در آمدم هم روزانه حدودا 10 12$ PM هست
اگه راه و روش خوب كه خودم هم استفاده ميكنم نياز داشتيد پخ بزنيد تا اطلاعات رو ارسال كنم .

مانا باشيد
همین جا خلاصه ای از شرح فعالیتت بیان کن

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
همین جا خلاصه ای از شرح فعالیتت بیان کن

سلام دوست عزيز

به هيچ عنوان در تاپيك مطرح نميكنم كسي اگه لازم داشته باشه پيام ميزنه در خدمتش هستم .
شما مثل بنده از اعضاي با سابقه انجمن هستيد و اطلاع داريد 1 پست زدن = ده ها اسپم از طرف سايرين .
در كل باعث اعصاب خوردي و وقت هدر دادن ميشه .

موفق باشيد

بالا