آرین محمدی
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 83
- لایکها
- 5
سلام دوستان عزیز!!!!
می خوام سایت پی تی سی ایرانی رو با مدیریت آقای زارع به نام آواباکس معرفی کنم!!!
این سایت حدود یک سال است که افتتاح شده و بیش از 10000 نفر عضو دارد.پنج تا عضویت دارد:استاندارد،پیشرفته،برنزی،نقره ای،طلایی.
بنده خودم برنزی هستم و یک بار برداشت داشته ام!!!

البته میدنم کمه چون من هر چقدر درمی آورم زیرمجموعه خریدم!!

اما شما میتونید پرداختی های کاربران با زبان خودشان را در قسمت انجمن>> اثبات پرداختی ها ببینید!!
کارکردن با سایت بسیار راحت و ساده است و مطمین باشید سایت معتبر و قابل اعتمادی است!!! کاربران برای گرفتن سود به مدیر یک مبلغی را میدهند و مدیر هم پولش را به حساب میریزد!!!مثلا مثل این تصویر که کاربر 15 میلیون به مدیر داده است:

بعد مدیریت هرماه چه میکند:

به تاریخ ها دقت کنید که دقیقا سرماه است دقیقا سرماه سود داده میشود. ماه بعدی:

شما عزیزان میتوانید در قسمت تالار انجمن>غرفه سرمایه گذاری تمام این موارد را مشاهده فرمایید.
از جمله کارهای دیگر که در سایت جریان دارد وام دهی کاربران به یکدیگر و یا وام مدیر به کربران است>>>
مثلا خود بنده برای ارتقا عضویت نیاز به پول داشتم از مدیر کمک خواستم و جواب ایشان:

و بنده همانطور که گفته شد الآن برنزی هستم!!!
بعد فعالیت های دیگری نیز وجود دارند که به کسب درآمد کمک می کنند مثل:
ساختن پازل ، خرید و فروش زیرمجموعه مستقیم ، بیمه سرمایه و ... که دوستان عزیز بعد از ثبت نام میتوانید همه را مشاهده کنید و تصدیق کنید!!!
تازگی ها هم دو تا سایت در کنار طرح های خوب آواباکس مدیر ایجاد کرده است:
آوامانیAVAMONEY: که سایت سهام است و اینم لینکش: لینک
البته به هیچ وجه عضو نشوید تا خود مدیر اعلام نماید
آوامارکت:که سایت فروشگاه زنجره ای است و کسانی که شریک شوند سود حاصل 50 50 تقسیم میشود
همه این موارد که گفتم کارهای جنبی سایت است و فعالیت اصلی و اصلی کلیک و مشاهده تبلیغات است.
همه عکس ها و صحبت های بالا فقط برای این بود که عزیزان با اعتماد بیشتری فعالیت کنند.
ففقط نکته قابل ذکر اینکه برای عضویت باید 5 هزار تومان بپردازید به سایت که مطمین باشید ضرر نخواهید کرد!!
دوستانی که از لینک زیر عضو شوند همین جا اطلاع دهند تا در صورت لزوم راهنمایی شوند!!
این سایت را از دست ندهید که واقعا واقعا ضرر خواهید کرد!!
>>لینک عضویت<<
می خوام سایت پی تی سی ایرانی رو با مدیریت آقای زارع به نام آواباکس معرفی کنم!!!
این سایت حدود یک سال است که افتتاح شده و بیش از 10000 نفر عضو دارد.پنج تا عضویت دارد:استاندارد،پیشرفته،برنزی،نقره ای،طلایی.
بنده خودم برنزی هستم و یک بار برداشت داشته ام!!!

البته میدنم کمه چون من هر چقدر درمی آورم زیرمجموعه خریدم!!

اما شما میتونید پرداختی های کاربران با زبان خودشان را در قسمت انجمن>> اثبات پرداختی ها ببینید!!
کارکردن با سایت بسیار راحت و ساده است و مطمین باشید سایت معتبر و قابل اعتمادی است!!! کاربران برای گرفتن سود به مدیر یک مبلغی را میدهند و مدیر هم پولش را به حساب میریزد!!!مثلا مثل این تصویر که کاربر 15 میلیون به مدیر داده است:

بعد مدیریت هرماه چه میکند:

به تاریخ ها دقت کنید که دقیقا سرماه است دقیقا سرماه سود داده میشود. ماه بعدی:

شما عزیزان میتوانید در قسمت تالار انجمن>غرفه سرمایه گذاری تمام این موارد را مشاهده فرمایید.
از جمله کارهای دیگر که در سایت جریان دارد وام دهی کاربران به یکدیگر و یا وام مدیر به کربران است>>>
مثلا خود بنده برای ارتقا عضویت نیاز به پول داشتم از مدیر کمک خواستم و جواب ایشان:

و بنده همانطور که گفته شد الآن برنزی هستم!!!
بعد فعالیت های دیگری نیز وجود دارند که به کسب درآمد کمک می کنند مثل:
ساختن پازل ، خرید و فروش زیرمجموعه مستقیم ، بیمه سرمایه و ... که دوستان عزیز بعد از ثبت نام میتوانید همه را مشاهده کنید و تصدیق کنید!!!
تازگی ها هم دو تا سایت در کنار طرح های خوب آواباکس مدیر ایجاد کرده است:
آوامانیAVAMONEY: که سایت سهام است و اینم لینکش: لینک
البته به هیچ وجه عضو نشوید تا خود مدیر اعلام نماید
آوامارکت:که سایت فروشگاه زنجره ای است و کسانی که شریک شوند سود حاصل 50 50 تقسیم میشود
همه این موارد که گفتم کارهای جنبی سایت است و فعالیت اصلی و اصلی کلیک و مشاهده تبلیغات است.
همه عکس ها و صحبت های بالا فقط برای این بود که عزیزان با اعتماد بیشتری فعالیت کنند.
ففقط نکته قابل ذکر اینکه برای عضویت باید 5 هزار تومان بپردازید به سایت که مطمین باشید ضرر نخواهید کرد!!
دوستانی که از لینک زیر عضو شوند همین جا اطلاع دهند تا در صورت لزوم راهنمایی شوند!!
این سایت را از دست ندهید که واقعا واقعا ضرر خواهید کرد!!
>>لینک عضویت<<