• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از سایت معتبر نئوباکس

nabi_s

Registered User
لایک‌ها
14
نئوباکس یه سیستم آنلاین رایگان برای کسب در آمد اینترنتی و برای تبلیغات هستش که صدها هزار کاربر از سرتاسر دنیا از اون استفاده میکنن.بعضی افراد برای نمایش تبلیغاتشون توی این سایتها به این سایتها پول میدن در حالی که بخش عمده کاربران این سایت (مثل من و شما) به راحتی با کلیک کردن روی این تبلیغات و تماشای یک صفحه برای چند ثانیه کسب درآمد میکنن.
به محض مشاهده یه تبلیغ یه مبلغ از پیش مشخص شده ای (بسته به نوع عضویتتون و نوع تبلیغات) در حسابتون دریافت میکنین که میتونین اون رو فورا به محض رسیدن موجودی به حداقل 2$ برداشت کنین.
شما میتونین با ارتقا نوع عضویتتون به طلایی ، زمرد ، یاقوت ،... تا نهایی و همینطور با اجاره زیرمجموعه از خود سایت یا زیر مجموعه گیری مستقیم (معرفی زیر مجموعه توسط خودتون به سیستم ) درآمدتون رو افزایش بدین.
این سیستم یه سیستم برنده برنده هست یعنی همه تو این روش به یه شکلی سود میبرن ، اونی که پول برای تبلیغاتش میده بازدیدکننده های سایتش زیاد میشن ، خود سایت هم که از این تبلیغ کننده ها پول میگیره و ما هم که یه پورسانتی از پول تبلیغ کننده ها رو دریافت میکنیم.
همه چیزی که نیاز دارید یه ماوس و کامپیوتر با دسترسی به اینترنته.
شما نیاز به هیچ سرمایه گذاری برای شروع ندارین هر چند میتونین برای تسریع کار سرمایه گذاری کنین همه چیزی که نیاز دارین یه کم تلاشو یه کم صبره ،همین.
پس همین حالا شروع کنین و ثبت نام کنید

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
عضویت توی نئوباکس برای کلیک و اجاره زیرمجموعه یعنی خریت! هر چه قدر هم که زرنگ باشی بازم آخرش سرمایه خودت رو بکشی بیرون هنر کردی،مگر اینکه تسک بزنی.

nabi_s

Registered User
لایک‌ها
14
عضویت توی نئوباکس برای کلیک و اجاره زیرمجموعه یعنی خریت! هر چه قدر هم که زرنگ باشی بازم آخرش سرمایه خودت رو بکشی بیرون هنر کردی،مگر اینکه تسک بزنی.
از این همه لطف شما ممنون.
رمز موفقیت در تمام سایت های کلیکی زیرمجموعه مستقیم هستش البته من معتقدم که با همون زیرمجموعه اجاره ای اگر بتونی خوب مدیریت کنی می تونی درآمد خوبی هم داشته باشی
در ضمن این رو هم بگم اگه شما داخل 10 یا 20 سایت کلیکی معتبر عضو بشی و بتونی جوری کارکنی که از هر کدوم روزی 1 دلار در بیاری آخر ماه درآمد خوبی خواهی داشت

بازم از لطفتون توی پستی که گذاشتین تشکر می کنم!!!!!!:)

بالا