• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از سایت معتبر کشیوم

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18

anp8y3sh9hqeb7nbkts.png

سلام
سایت کشیوم Cashium بالاخره بعد از 7 ماه فعالیت مستمر و با ثبات به جمع سایت های معتبر PTC پیوست. اهمیت این موضوع زمانی درک میشه که بدونیم سایت معتبری مثل آنباکس Onbux به دلیل تازه وارد بودن و عدم داشتن سابقه کافی هنوز نتونسته این عنوان کسب کنه و به عنوان سایت تازه وارد شناخته میشه.
در زیر به اطلاعات مختصری از این سایت رو میبینید

bbiiy2ei1p2wxiih8l4y.png

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
به مناسبت ورود سایت کشیوم به لیست سایت های معتبر این مطلب رو برای اون دسته از دوستانی که مایلند در این سایت ثبت نام و کسب درآمد کنند گذاشتم
1- برای ثبت نام روی بنر زیر کلیک کنید (که در این صورت من معرف شما خواهم بود در صورتی که می خواین بدون معرفی شخص خاصی در سایت ثبت نام کنید کافی اسم سایت رو در گوگل سرچ کنید ثبت نام از هر دو راه تفاوتی یا مزیت خاصی نداره)

2- صفحه زیر باز میشه برای ثبت نام روی عبارت Register (یکی از قسمت های مشخص شده دز شکل زیر ) کلیک کنید
te5jkci6ovrnms7u2qm.png
3- فرم ثبت نام رو مطابق شکل زیر تکمیل کنید
ap1bwn4c6vjs76oziv2a.png
در فرم بالا پسوردتون فقط باید شامل حرف و عدد باشه
در قسمت آدرس ایمیل حساب آلرت پی یا پی پال در صورتی که چنین حسابی هنوز ندارین (این حساب برای برداشت درآمدتون از سایت لازمه) همون ایمیل اصلی خودتون رو وارد کنید بعدا می تونید این ایمل رو تغییر بدید در این لینک آموزش تصویری افتتاح و ویرفای کردن رایگان یک حساب آلرت پی رو قرار دادم
4- با کلیک بر روی دکمه Register در شکل بالا و در صورت تکیمیل کردن صیحیح فرم یک ایمیل به آدرسی که شما به سایت دادید براتون ارسال میشه که حاوی لینک فعال سازی اکانتتون هست (شکل زیر)
ky35w6nbmkzni1c8t40.png
5- تبریک می گم ثبت نام شما با موفیت انجام شد حالا باید وارد اکانتتون بشید برای اینکار روی گزینه login کلیک کنید
gnhevleqcmcti2bllmg5.png

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33
سلام
به نظرم يه خورده اغراق كردي اين سايت تا الان كه اين پست رو ميدم تقريبا 100 روزه كه آنلاينه اگر يه سري به انجمن خود سايت بزني ميبيني كه خود ادمين سايت اينو گفته و به نظرم ادمين سايت بهتر از هر كسي ميدونه كه سايتش چند روزه كه آنلاينه
در مورد اون سايت هم كه كشيوم رو به قسمت legit منتقل كرده گفته كه 3 ماهه كه آنلاينه و بدون هيچ مشكلي در حال پرداخته
من خودم تقريبا 2 ماه پيش ثبت نام كردم :D

chat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دیروز اولین برداشت رو داشتم از این سایت که حسابمو چک کردم دیدم به حساب انتقال داده شده.

10734343685442947032.jpg

بالا