• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از سیستم همکاری در فروش بدون فروش ::: روش جدید و کار آمد

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
روش جدیدی که اکثر افراد تازگی از اون برای کسب درامد استفاده میکنند و بدون داشتن سایت یا تبلیغ محصول ، روش زیر مجموعه گیری هست.

سیستم جدیدی که بنده و کسانی تونستند بدون هیچگونه سختی از اون درآمد داشته باشن سیستم همکاری در فروش ملی مارکت هست.

حتما باید بتونین زیر مجموعه خوب داشته باشین تا بتونین درآمد خوبی هم داشته باشید این سیستم دارای پرداخت 10% پورسانت سفارشات زیر مجموعه هست.

اگر کسی میخواد در بدست آوردن زیرمجموعه بهش کمک کنم بگه تا بهش پخ بدم.

از این راه حتی میتونید ماهی 200 هزار تومان بدون هیچگونه زحمتی داشته باشید.

اگر دوستان هم راه های خوبی برای گرفتن زیر مجموعه دارند حتما اینجا ذکر کنند.

ویرایش :

لطفا دیگه پیغام و درخواست پیغام برای زیرمجموعه گیری ندید.
به کسی جواب داده نمیشه و کسی رو راهنمایی نمیکنم.
ممنون

Last edited:

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
من هركاري رو كردم تو نت بالاخره جواب گرفتم جز اين زير مجموعه گيري!
زيرمجموعه هرچي گرفتم 2 زار سود نزاشت كف دستم!

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
رو زیر مجموعه گیری این ملی مارکت حساب ویِِژه ای باز کرده بودم ولی از بدشانسی چند روزی که سیستم افتتاح شد نتونستم نت بیام و اکثر اونای که میخواستم زیر مجموعه من بشن خودشون عضو شده بودند !‌:D

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
من هركاري رو كردم تو نت بالاخره جواب گرفتم جز اين زير مجموعه گيري!
زيرمجموعه هرچي گرفتم 2 زار سود نزاشت كف دستم!

درسته . باید بتونید زیر مجموعه های پر فروش گیر بیارید تا اونا فروشد اشته باشند وشما پورسانت بیشتری دافت کنید.

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
رو زیر مجموعه گیری این ملی مارکت حساب ویِِژه ای باز کرده بودم ولی از بدشانسی چند روزی که سیستم افتتاح شد نتونستم نت بیام و اکثر اونای که میخواستم زیر مجموعه من بشن خودشون عضو شده بودند !‌:D

شما هم درست مثل من . منم نتونستم بیام وتا اومدم یکاری کنم دیدم همه عضو شدن رفته.

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
درسته . باید بتونید زیر مجموعه های پر فروش گیر بیارید تا اونا فروشد اشته باشند وشما پورسانت بیشتری دافت کنید.

خوب مشكل اينه كسي كه اينكاره است معمولا نمياد زيرمجموعه بشه!

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
خوب مشكل اينه كسي كه اينكاره است معمولا نمياد زيرمجموعه بشه!

اینم درسته. ولی اونم واسه خودش یه راه حل داره.واسه کسانی که پخ دادند توضیح دادم چجوری هست .

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
این ملی مارکت من قبلا سعی کردم زیر مجموعه بگیرم ولی متاسفانه میان خودشون زیر مجموعه خودشون میشن پورسانت بیشتر گیرشون بیاد و چون خیلی وقتا سرور اس ام اسشون دون هست خیلی سفارشات الکی انصراف میخورند

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
این ملی مارکت من قبلا سعی کردم زیر مجموعه بگیرم ولی متاسفانه میان خودشون زیر مجموعه خودشون میشن پورسانت بیشتر گیرشون بیاد و چون خیلی وقتا سرور اس ام اسشون دون هست خیلی سفارشات الکی انصراف میخورند

پیگیری میشه. لطفا منتظر جواب باشید....

nanographic

Registered User
لایک‌ها
3

ما به سیستم اس ام اس اصلا دقتی نمی کنیم، در واقع سیستم اس ام اس در فکر جواب میده ولی هنوز به خاطر مشکلات زیاد جوابگویی خوبی نداره و با توجه به اینکه برگشتی از تایید شده ها هم داشتیم دقت چندانی به تایید اس ام اسی نداریم.

به همین خاطر با تمامی سفارشات تماس گرفته میشه و آدرس، کد پستی و تعداد سفارشات چک می شن.

بالا