• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از طریق اشتراک لینک

militarist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزیزان.
تو این روشی که میگم نه کلیک میکنی نه ثبت نام. بلکه فقط لینکی رو که داری شیر میکنی هر روش کلیک کرد بهت پول میرسه.

فرض کن یه وبلاگ داری که توش لینک دانلود میذاری .حالا لازم نیست که خود لینکو بذاری بلکه لینکی رو که سایت بهت میده رو میذاری تو وبلاگت. حالا هر کی رو لینک کلیک کنه اول 15 ثانیه بهش تبلیغ نشون داده میشه بعد میره تو لینک اصلی.

مثل این لینک: http://a50f2a49.linkbucks.com

برای ثبتنام از لینک زیر استفاده کنید

register linkbucks

قیمتهای این سایت بسیار معقول و میتون دلیلی باشه برای اعتماد. پی اوت سایت 5 دلاره و تو پی پال واریز میشه.

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین سایت اشتراک لینک الان wordlinx هست که چندین و چند ساله فعاله و پی اوت داره، +سالم
من عضو هستم ولی فعالیت ندارم.
درباره linkbucks زیاد اطلاع ندارم ولی حواست جمع باشه!

best20

Registered User
لایک‌ها
0
اين دو تا سايتي كه معرفي كرديد به ازاي مثلا 1000 بازديد چقدر مي دن ؟ براي اين 5 دلار چقدر بايد جون بكنيم ؟

در ضمن اين سايت ها معمولا به بازديد كننده ايراني پول بسيار كمي پرداخت مي كنن

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين دو تا سايتي كه معرفي كرديد به ازاي مثلا 1000 بازديد چقدر مي دن ؟ براي اين 5 دلار چقدر بايد جون بكنيم ؟

در ضمن اين سايت ها معمولا به بازديد كننده ايراني پول بسيار كمي پرداخت مي كنن

این سایت ها کلاً پول کمی پرداخت می کنن و فرقی بین ایرانی و خارجی نداره!
کلاً سراغ PTC و امثال اون نباید رفت بجز نئوباکس که اونم وقتی کار با رف رو شروع کنی اصلاً شبیه PTC نیست فقط یکی دو کلیک در روز برای اینکه اکتیو بمونی!
موفق باشید

best20

Registered User
لایک‌ها
0
این سایت ها کلاً پول کمی پرداخت می کنن و فرقی بین ایرانی و خارجی نداره!
کلاً سراغ PTC و امثال اون نباید رفت بجز نئوباکس که اونم وقتی کار با رف رو شروع کنی اصلاً شبیه PTC نیست فقط یکی دو کلیک در روز برای اینکه اکتیو بمونی!
موفق باشید

اين جواب سوال من نبود

اين سايتي كه معرفي كرده PTC نيست بلكه براي وب مستر هاست

مثل اين
http://cuf.ir

البته پرداختي نداره :p

militarist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بستگی به نوع لینک داره
1 دلار واسه 2000
1 دلار واسه 4500

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين جواب سوال من نبود

اين سايتي كه معرفي كرده PTC نيست بلكه براي وب مستر هاست

مثل اين
http://cuf.ir

البته پرداختي نداره :p

بله متوجه هستم! ولی چجوری به شما پول می دن؟! هروقت که روی لینک کلیک بشه! پس وقتی Paid میشید که Click بشه! اینم جزء Paid2Click یا PTC هست.
2تا شرط برای این سایت ها هست:
1) سایت با بازدید بالا داشته باشید.
2) سایت مورد نظر اسکم نباشه و پولو بده!

پیشنهاد من اینه که اگه 1 رو دارید، دنبال 1دلار واسه خدادتا کلیک نرید! اگه از همین ایران مارکت سنتر هم افلایت بگیرین و از هر 100 کلیک یکی بفروشه (بیشتر هست، حداقل گفتم) شما به ازای اون 1دلار، 4-5 تا محصول فروختی که اگه پورسانت بالا انتخاب کنی واسه فروش، راحت 20-30 تومن درمیاد. فارسی هم هست و خریدش بالاتره مخصوصا فیلم و اینا! من خودم یه وبلاگ داشتم روش کار نکردم روزی 15-20 تا بازدید داشت، 50-60 تومن جنس فروختم 15 تومن هم پورسانتم شد!
تو ایران هم هست مطمئنه!
موفق باشید.

best20

Registered User
لایک‌ها
0
بله متوجه هستم! ولی چجوری به شما پول می دن؟! هروقت که روی لینک کلیک بشه! پس وقتی Paid میشید که Click بشه! اینم جزء Paid2Click یا PTC هست.
2تا شرط برای این سایت ها هست:
1) سایت با بازدید بالا داشته باشید.
2) سایت مورد نظر اسکم نباشه و پولو بده!

پیشنهاد من اینه که اگه 1 رو دارید، دنبال 1دلار واسه خدادتا کلیک نرید! اگه از همین ایران مارکت سنتر هم افلایت بگیرین و از هر 100 کلیک یکی بفروشه (بیشتر هست، حداقل گفتم) شما به ازای اون 1دلار، 4-5 تا محصول فروختی که اگه پورسانت بالا انتخاب کنی واسه فروش، راحت 20-30 تومن درمیاد. فارسی هم هست و خریدش بالاتره مخصوصا فیلم و اینا! من خودم یه وبلاگ داشتم روش کار نکردم روزی 15-20 تا بازدید داشت، 50-60 تومن جنس فروختم 15 تومن هم پورسانتم شد!
تو ایران هم هست مطمئنه!
موفق باشید.

به نظر من مثالي كه زديد كاملا با اين موضوع فرق داره

اين سايت مي تونه كاربرد خاص خودشو داشته باشه مثلا براي لينك هاي دانلود

وقتي يه بازديد كننده اي به سايت وارد مي شه شايد فقط روي يك بنر كليك كنه اما ممكنه روي 10-20 لينك دانلود كليك كنه البته اين سايت ها ظاهرا فقط به آي پي پول مي دن نه به بازديد

يه فرق ديگه اي كه داره اينه كه هر بازديد كننده اي مياد حتما رو لينك كليك مي كنه

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من مثالي كه زديد كاملا با اين موضوع فرق داره

اين سايت مي تونه كاربرد خاص خودشو داشته باشه مثلا براي لينك هاي دانلود

وقتي يه بازديد كننده اي به سايت وارد مي شه شايد فقط روي يك بنر كليك كنه اما ممكنه روي 10-20 لينك دانلود كليك كنه البته اين سايت ها ظاهرا فقط به آي پي پول مي دن نه به بازديد

يه فرق ديگه اي كه داره اينه كه هر بازديد كننده اي مياد حتما رو لينك كليك مي كنه

بد نیست بدونید توی این سیستم ها، تشویق کاربر برای کلیک ممنوع هست، مثلا نمی تونی بگی که برای پشتیبانی از ما کلیک کنید، البته فارسی که در و پیکر نداره، بگید راحت باشید :lol:
ولی درباره فروش کالا ها هنوز رو حرفم هستم، واقعاً اگه بازدید داری خوبه که افلایت بگیری.
این سایت هم بی شک جزء PTC ها دسته بندی می شه، ولی درباره لینک دانلود نظری ندارم، اگه اطلاعات کاملی داری، پذیرا هستیم! :cool:

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
بد نیست بدونید توی این سیستم ها، تشویق کاربر برای کلیک ممنوع هست، مثلا نمی تونی بگی که برای پشتیبانی از ما کلیک کنید، البته فارسی که در و پیکر نداره، بگید راحت باشید :lol:
ولی درباره فروش کالا ها هنوز رو حرفم هستم، واقعاً اگه بازدید داری خوبه که افلایت بگیری.
این سایت هم بی شک جزء PTC ها دسته بندی می شه، ولی درباره لینک دانلود نظری ندارم، اگه اطلاعات کاملی داری، پذیرا هستیم! :cool:
اینم بد نیست
البته من ازش برای تبلیغات استفاده می کنم تا درامد
همه جور پول دراوردن داره از PTC تا PTSU
و بهترین PTP که میدونید GOOGLE adsence هستش که کلی پول میاره اگه مردم کلیک کنن
در ضمن به اینا میگن PTP نه PTC که مخفف Paid to Promote هست

jefferson

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم بد نیست
البته من ازش برای تبلیغات استفاده می کنم تا درامد
همه جور پول دراوردن داره از PTC تا PTSU
و بهترین PTP که میدونید GOOGLE adsence هستش که کلی پول میاره اگه مردم کلیک کنن
در ضمن به اینا میگن PTP نه PTC که مخفف Paid to Promote هست

می دونم به خدا ! :blink:
ولی دوست من Paid to Promote زیرمجموعه ی PTC هست! حتی Traffic Exchangeها هم جزء PTC محسوب میشن! نمی دونم چرا! :blink:

بالا