• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از طریق حل کپچا یا همون SOLVE CAPTCHA

hamed1364

Registered User
لایک‌ها
1
روش حل کپجا که بیشتر در کشور هایی چون هند و پاکستان رواج دارد بدین صورت است که به ازای حل هر کپچا به کاربر مقداری پول می دهد . سایت های بیشماری در این زمینه فعالیت می کنند ، اما در ادامه یکی از سایت های معتبر در این زمینه را معرفی می کنم .
البته این سیستم به صورت زیرمجموعه ای هم فعالیت می کند و کسانی که از طریق لینک شما عضو سایت شوند مبلغی بابت پورسانت دریافت می کنید .
پس اگر مایلید از طریق بنده عضو شوید از طریق لینک زیر اقدام فرمایید .

موفق باشید
با تشکر

Last edited:

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
من که با همین کپچه های ثبت نام سایتها هم مشکل دارم حالا کی بیاد چش و چالشو خراب کنه واسه اینا !

xboy2008

Registered User
لایک‌ها
179
خیلی وقت گیره

اصلا تضمینی هست که پرداخت کنن؟

hamed1364

Registered User
لایک‌ها
1
اگه شما لینک دیدی ما هم دیدیم!
لطفاً بیشتر توضیح بدید...

عزیز رو همون عکس کلیک می کردی وارد قسمت ثبت نام سایت می شدی .
سیستم این سایت این طوری که شما با حل کپچا کسب درآمد می کنید و زمانی که درآمدتون به حداقل 3 دلار رسید می تونید اون رو برداشت کنید و برای افرادی که دوست دارند می تونند با درآمد کسب شده کپچا های خودشون رو حل بکنند .
در صورت معرفی کاربر هم به شما به ازای هر نفر پورسانتی تعلق می گیرد .
اطلاعات تکمیلی تو خود سایت اومده .
من بیشتر از این سایت برای حل کپچا استفاده می کنم .
موفق باشید .

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
تا حالا از سایتهای خارجی درآمد کسب نکگردم و هیچ وقت توشون عضو نشدم. چون هیچ وقت پول بده به آدم نیستن.
من با لینک معرف شما عضو شدم تا شما هم زیر مجموعه داشته باشین.

hamed1364

Registered User
لایک‌ها
1
خیلی وقت گیره

اصلا تضمینی هست که پرداخت کنن؟

این سایت به نظر من خیلی سایت خوبیه . چون بابت یک پیشنهاد و چند خط برنامه نویسی من براشون که بدون هیچ چشم داشتی (لغت بهتری به نظرم نرسید) براشون ارسال کردم ، پنج هزار اعتبار به من هدیه دادن و کلی ازم تشکر کردن و ... . از اون به بعد من خیلی از این سایت خوشم اومد بیشتر از اعتبارم برای کارهام (حل کپچا) استفاده می کنم تا این که پول اون ها رو نقد کنم .

در مورد سایت های خارجی هم یکی از سایت های آپلود فایل که من خودم باهاش کار کردم و پول تو حساب پی پالم ازش گرفتم سایتی که در لینک زیر قسمت آپلود فایل معرفی کردم . اگه دوست داشتین می تونید با لینک من توش عضو شید یا اینکه خودتون به سایت برید​

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
هر 3 هزار کپچا میشه 3$
هر 30 هزار کردیت هم میشه 3$

چطوره؟

hamed1364

Registered User
لایک‌ها
1
هر 3 هزار کپچا میشه 3$
هر 30 هزار کردیت هم میشه 3$

چطوره؟

دوست عزیز شما برای حل هر کپجا 7 کردیت به دست می آورید و هر 10000 کردیت معادل یک دلار می باشد . در صورتی که بخواهید سیستم کپچا های شما را حل کند به ازای هر کپچا 10 کردیت بایستی هزینه کنید .
طریقه استفاده از درآمد کسب شده هم به این نحو است که حداقل بایستی به اندازه یک دلار یا 10000 کردیت کسب درآمد کرده باشید و سپس می توانید از طریق قسمت Cash out این مقدار را به حساب پی پال و به زودی الرت پی خود انتقال دهید ، یا این که از آن برای حل کپچاهای خود استفاده کنید .

موفق باشید .

بالا