• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از طریق خرید و فروش ارزهای جایگزین Altcoins

meysam1369

Registered User
لایک‌ها
115
سلام دوستان
کسانی که در کار ترید بیت کوین هستند، حتماً میدونن که به غیر از بیت کوین ارزهای جایگزین دیگه ای هم وجود دارن که تعدادشون هم خیلی زیاده و هر روز یه ارز جایگزین جدیدی متولد میشه؛ به عنوان مثال لایت کوین (LTC) یکی از همین ارزهای جایگزینه.
اما سرمایه گذاری روی این ارزها، خیلی پرخطر و پر ریسکه، خود من یکی از قربانیان سرمایه گذاری روی این ارزها هستم، ولی بعد از دو سال فعالیت در این حوزه و کسب تجربه به بهای از دست رفتن بیشتر سرمایم، حالا میتونم با تمرکز و احتیاط بیشتر و با علم به اینکه کدوم ارزها موفق تر از بقیه بودن و تا به حال دوام آوردن، سرمایه گذاری کنم، و سود مناسبی به دست بیارم.
دو ارز موفق و تا حدود 90 درصد قابل اعتماد (نمیشه در مورد یه ارزی احتمال صد در صد داد که این حتماً موفق میشه و تا آخر دووم میاره، باید ده درصد هم احتمال اینکه ممکنه از بین بره رو هم در نظر بگیریم) رو در اینجا براتون معرفی میکنم.
یکی از این ارزهای موفق که از سال 2014 تا به حال دووم آورده و از تیم دولوپر بسیار حرفه ای و کاربلدی برخورداره، DASH یا همون DarkCoin سابقه، اطلاعات تخصصی در مورد این ارز رو میتونید در وب سایت رسمیش پیدا کنید.
یکی دیگه از ارزهای موفق و با سابقه خوب و با تیم دولوپر حرفه ای، BTCD (بیت کوین دارک) ــه، اطلاعات تخصصی در مورد این ارز رو هم میتونید در وب سایت رسمیش پیدا کنید.
برای خرید و فروش این ارزها باید ابتدا بیت کوین خرید، بعد اقدام به خرید و فروش این ارزها بکنید.
وب سایت پیشنهادی برای خرید و فروش ارزهای جایگزین یک صرافی آنلاین مخصوص این ارزها به اسم Bittrex ــه
ارز پیشنهادی من برای سرمایه گذاری با کم ترین ریسک و بالاترین سود ممکنه در کوتاه مدت، DOGED (داگ کوین دارک) ــه که قیمتش الان روی 6 ساتوشی (کمترین قیمت ممکن) ثابت شده، این احتمال وجود داره که قیمت از 6 ساتوشی هم پایین تر بیاد ولی درصد وقوع این احتمال خیلی ناچیزه، ولی در عوض درصد احتمال حداقل دو برابر شدن قیمت طی روزهای آتی بسیار بالاست.
اگر اطلاعات بالا براتون مفید بود و یه چیز جدید یاد گرفتید لطفاً تا هر اندازه در توانتون هست به این آدرس بیت کوین Donate کنید.
1PU8K5enLHPQY6Z5kpqggfaxo13wyW3qTx

بالا