فروشگاه ساز رایگان فایل
" فورکیا " یک فروشگاه مستقل فایل به آدرس اختصاصی yourname.4kia.ir با امکان پارک دامین اختصاصی با تمامی امکانات مورد نیاز فروش فایل به صورت کاملا رایگان و بدون هیچ هزینه ای در اختیار کاربران قرار می دهد.
" فورکیا " فضا، پهنای باند جهت دانلود و آپلود و درگاه پرداخت اینترنتی با کلیه کارت های بانک شتاب را جهت فروشگاه فایل به صورت رایگان دراختیار کاربران قرار می دهد.
- امکانات یک فروشگاه جهت فروش فایل
- فضای نامحدود رایگان برای آپلود، دانلود فایل و فروش فایل
- پهنای باند نامحدود رایگان برای آپلود، دانلود فایل و فروش فایل
- سئوی پیشرفته صفحات و فروشگاه ها
- معرفی فروشگاه ها به موتورهای جستجو جهت افزایش بازدید و فروش
- درگاه بانکی پرداخت انلاین توسط کارت های شتاب جهت فروش فایل
- ایجاد قالب های مختلف برای فروشگاه
- کنترل پانل کاربرپسند، حرفه ای و ساده برای افراد مبتدی تا حرفه ای و بدون نیاز به آموزش
- جستجوگر پیشرفته برای کاربران و مشتریان جهت پیدا کردن فایل مورد نظر
- کسب درآمد از فروش فایل های پر فروش و یا پر بازدید
- کسب درآمد از زیر مجموعه گیر
درآمدها
" فورکیا " فقط بابت فروش هر فایل 13 درصد کارمزد را از مبلغ فروش فایل کاربر کسر نموده و الباقی را به حساب کاربر واریز می نماید و درصورتی که فایلی فروش نرود مبلغی کسر یا گرفته نمی شود.
امکانات تبلیغاتی
" فورکیا " با تکنیک های خاص برای فایل های کاربران تبلیغ نموده و به فروش فایل ها کمک می نماید که این تکنولوژی برای اولین بار در ایران اجرایی می گردد و همچنین ابزار جستجوی پیشرفته را در اختیار کاربران و مشتریان قرار می دهد.
من این فروشگاهو به شما معرفی کردم و شماهم برای عضویت منو به عنوان معرف انتخاب کنید تا برای منم سود داشته باشه !
برای شما فرقی نمیکنه که زیر مجموعه من باشید یا نه ولی برای به نفعمه که زیرمجموعه داشته باشم ... شماهم میتونید زیر مجموعه جمع کنید تا درآمدتون بیشتر شه .
http://4kia.ir/?getsubsetid=1745
4kia.ir
حتی داخل سایت یا وبلاگتون این فروشگاهو قرار بدید