• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از ملی باکس . از دست نده

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
سایت ملی باکس چندین ماه هست که افتتاح شده است و قالبی کاملا متفاوت با سایر باکس ها دارد. شما در این سایت با مشاهده تبلیغات پول بدست می آورید . این سایت در نسیر پیشرفت قرار دارد و روز به روز بهتر می شود. توصیه می کنم که شما با ثبت نام خودتان و فعالیتتان در این سایت در مسیر این پیشرفت هم به خود و هم به سایت کمک کنید.
اگر سوالی بود در خدمت هستم.
بعد از ثبت نام ایمیل و نام کاربری خودتان را بهم بدید تا من بتونم روزانه با شما تماس داشته باشم و نحوه کار و دیگر راهنماییات را انتقال بدهم.
این سایت کاملا مطمئن بوده و پرداختی داشته است **
اگر دنبال پول در آوردن هستید این سایت بهترین انتخاب می باشد.
برای ثبت نام کلیک کنید.

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
این باکس برای هر کلیک زیر مجموعه 4.2 تومن می دهد که تقریبا دو برابر 24 باکس می باشد.

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
منتظر نظرات شما در این زمینه در مورد ملی باکس هستم.

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان عزیز چرا از این تاپیک استقبال نمی کنید
واقعا دلگیرم ازتون!
لطفا اگه نظری دارید بیان کنید.
تاپیک رو به چالش بکشید.
دوستان عزیز بعد از ثبت نام خودشون رو اینجا معرفی کنند.

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
دوستان عزیز چرا از این تاپیک استقبال نمی کنید
واقعا دلگیرم ازتون!
لطفا اگه نظری دارید بیان کنید.
تاپیک رو به چالش بکشید.
دوستان عزیز بعد از ثبت نام خودشون رو اینجا معرفی کنند.

می دونی چرا کسی استقبال نمی کنه؟
انقدر سایت کلیکی ایرانی زیاد شده مثل مور و ملخ .. این سایت ها مثل سایتی که شما معرفی کردی اولش داغ عمل می کنند پرداخت هاشون سریع و زود انجام میشه . نرخ کلیک و میانگین کلیک ها بالا میذارن تا کاربر جذب کنند اما بعد یه مدت همه چی برعکس میشه.. خوب منم اگه بخوام یه روز یه سایت کلیکی بزنم همین کارو می کنم. پس چیز عجیبی نیست...
اکثر این جور سایت ها بعد یه مدت اسکم میشند و جمع می کنند میرن. حالا یا کلاه بلند می کنند یا دیگه واقعا ورشکست میشن...
مدیریت و طرز برخورد ناظمین و ادمین در سایت های کلیکی در اکثر موراد بد بوده و خدا نکنه براتون مشکلی پیش بیاد که گذرتون به پشتیبانی بخوره.. اکثر اینجور سایت ها پشتیبانی بسیار ضعیف دارند .. شاید اولش خوب باشه اما بعد گذشت مدتی ادمین بهانه زیاد بودن تیکت ها به دلیل بالا رفتن کاربران رو میاره که در واقع همچین چیزی نیست و قصدشون پیچوندن کاربر تا حد امکانه..
این سایت ملی باکس هم همینطوره... اولش داغ و با سر و صدا میاد بالا اما بعد یه مدتی پنچر میشه... این راه و ادعا ها رو سایت های دیگه هم داشتند اما بعد یه مدت دیدم چه بالایی سرشون اومد. سایت های باسابقه طولانی رو ببین چه بلایی سرشون اومده.. مثل آسمان و 24 باکس و .... این ها همه روی هم اعتماد به این جور سایت رو کم کرده ..
شما هم قصدت تبلیغ برای این سایته که 4 تا زیر مجموعه جذب کنی یا اینکه مدیر یا ناظم سایت باشی که قطعا هیچ ماست بندی نمی گه ماستم ترشه.
وسلام ..

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
می دونی چرا کسی استقبال نمی کنه؟
انقدر سایت کلیکی ایرانی زیاد شده مثل مور و ملخ .. این سایت ها مثل سایتی که شما معرفی کردی اولش داغ عمل می کنند پرداخت هاشون سریع و زود انجام میشه . نرخ کلیک و میانگین کلیک ها بالا میذارن تا کاربر جذب کنند اما بعد یه مدت همه چی برعکس میشه.. خوب منم اگه بخوام یه روز یه سایت کلیکی بزنم همین کارو می کنم. پس چیز عجیبی نیست...
اکثر این جور سایت ها بعد یه مدت اسکم میشند و جمع می کنند میرن. حالا یا کلاه بلند می کنند یا دیگه واقعا ورشکست میشن...
مدیریت و طرز برخورد ناظمین و ادمین در سایت های کلیکی در اکثر موراد بد بوده و خدا نکنه براتون مشکلی پیش بیاد که گذرتون به پشتیبانی بخوره.. اکثر اینجور سایت ها پشتیبانی بسیار ضعیف دارند .. شاید اولش خوب باشه اما بعد گذشت مدتی ادمین بهانه زیاد بودن تیکت ها به دلیل بالا رفتن کاربران رو میاره که در واقع همچین چیزی نیست و قصدشون پیچوندن کاربر تا حد امکانه..
این سایت ملی باکس هم همینطوره... اولش داغ و با سر و صدا میاد بالا اما بعد یه مدتی پنچر میشه... این راه و ادعا ها رو سایت های دیگه هم داشتند اما بعد یه مدت دیدم چه بالایی سرشون اومد. سایت های باسابقه طولانی رو ببین چه بلایی سرشون اومده.. مثل آسمان و 24 باکس و .... این ها همه روی هم اعتماد به این جور سایت رو کم کرده ..
شما هم قصدت تبلیغ برای این سایته که 4 تا زیر مجموعه جذب کنی یا اینکه مدیر یا ناظم سایت باشی که قطعا هیچ ماست بندی نمی گه ماستم ترشه.
وسلام ..
دوست عزیز در جواب باید بگم که همه گفته های شما حقیقت داره اما:
این سایت نه کلیک هاش خیلی بالاست و نه چیز دیگری.
این سایت اگه نظرش کلاهبرداری بود چرا یه سایت دیگری رو برنامه ریز می کرد؟ منظورم آناهیت باکس هست.

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
دوران باکسهای ایرانی دیگه در حال بسر اومدنه.
دنبال درآمد یا کمک خرج اگه هستید یک سایت و وبلاگ پربازدید داشته باشید و پاپ آ‍‌پ بذارید بهتره.
سایتهای کلیکی خارجی هم بعد از زوال لیبرتی رزرو دیگه زیاد رونق آنچنانی ندارند.

{‌آ«بته شما مختار هستید در هرگونه فعالیت و امیدوارم موفق باشید تو کارتون }

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
دوست عزیز هنوز هم پرداختی دارند و هنوز هم کاربران فعال وجود دارد .
از اینکه نظر دادید ممنونم

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان عزیز بشتابید که این سایت جایزه های باور نکردینی رو برای کاربران فعالش در نظر گرفته .
دوستان عزیز این سایت در مسیر پیشرفت قرار داره
برای اینکه مثل سایت 24 بشه و بهتر از اون باید ازش حمایت کنیم.
خب نئم باکس اگر ازش حمایت نمی شد و کاربر زیادی درش عضو نمی شدند که الان بهترین باکس دنیا نمی شد.
پس ما ایرانی ها هم باید از این باکس های معتبر حمایت کنیم .
با تشکر

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
با سلام خدمت خدمت دوستان عزیزم
مدیر سایت البته مدیر داخلی انجمن سایت آموزش کامل کار و نحوه مشاهده آگهی ها رو در سایت قرار داده می توانید از این قسمت به نحوه احسنت استفاده کنید.
در ضمن از نظر قالب خیلی عالی و قالب پسند هست.
وقت رو از دست ندهید که خیلی فوق العاده هست.

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
دوست عزيز خودتو خسته نكن كسي ثبت نام تو اين سايت ها نميكنه

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
دوست عزيز خودتو خسته نكن كسي ثبت نام تو اين سايت ها نميكنه
سلام
دوست عزیز من که به شما با زور و التماس نمی گم که ثبت نام کنید!
من معرفی می کنم و ویژگی هاش رو می گم و شما هم اگر شخص با تجربه ای بودی و سایت های اسکم رو از غیر اسکم می تونی تشخیص بدی ثبت نام می کنی و فعالیتمی کنی و از کسب درآمد لذت می بری.
خب این سایت در بین باکس های ایرانی بالا ترین سود را دارد منظورم از زیر مجموعه هاست.
از هر کلیک زیر مجموعه 4 تومن دریافت می کنید. در ضمن سریعترین پرداختی را نیز دارا می باشد.
***** یک میلیون و 300 هزار تومن رو در 1 دقیقه پرداخت کرده است *****
این یعنی فوق العاده ! البته این سایت سه برابر دیگر باکس ها سود دهی داره. که بعد از فعالیت متوجه می شوید.
در ضمن شما خودتون مختارید که فعالیت کنید یا نه .! هیچ اصراری وجود نداره!
اگر در هر زمینه ای از سایت سوالی بود در خدمت هستم.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام
من معرفی می کنم و ویژگی هاش رو می گم و شما هم اگر شخص با تجربه ای بودی و سایت های اسکم رو از غیر اسکم می تونی تشخیص بدی ثبت نام می کنی و فعالیتمی کنی و از کسب درآمد لذت می بری.
خب این سایت در بین باکس های ایرانی بالا ترین سود را دارد منظورم از زیر مجموعه هاست.
از هر کلیک زیر مجموعه 4 تومن دریافت می کنید. در ضمن سریعترین پرداختی را نیز دارا می باشد.
این یعنی فوق العاده ! البته این سایت سه برابر دیگر باکس ها سود دهی داره. که بعد از فعالیت متوجه می شوید.
آره تاپیک باکس 24 هنوز هم هست که می گفتن ماهی 100 میلیون ازش درآمد داری اونوقت الان من 1 ماه هست منتظرم 13 هزار تومن!برام بریزه در حالی که 113 هزار تومن سرمایه گذاری کردم...
به جای اینکه وقتتون رو توی این سایت های کشکی تلف کنید،توی این سایتی که توی امضام هست و آینده دار هست عضو بشید و بدون کلیک و زیرمجموعه و...بی دردسر درآمد داشته باشید!

garlic

Registered User
لایک‌ها
64
من كه به كنار
منظورم به كسايي بود كه گول اين سايت ها رو نخورن

سلام

Last edited:

silentoff

Registered User
لایک‌ها
31
واقعا دوستان کسی هست که از این نمونه سایت ها چیزیم گیرش اومده باشه اگر هست واقعا یکی راهننمایی کنه ببینیم چجوریاست

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
دوست عزیز :
شما رفتین در یک سایتی سرمایه گذاری کردین که پرداختی هاش توی یک ماه و نیم هست و در واقع ورشکست شده است و مدیر این رو قبول نداره!
اما این سایتی که من می گم و معرفی می کنم مبلغ 1 میلیون 300 هزار تومن رو در 1 دقیقه پرداخت کرده و مجموع تمامی پرداختی هاش به نیم ساعت هم نکشیده.
می توانید بعد از ثبت نام به انجمنش سری بزنید و قسمت آخرین پرداخت ها تا متوجه گفته من بشید.
این سایت واقعا آینده دار هست و از همه مهمتر در بین باکس ها چندین برابر سود دهی دارد.
این یعنی وق العاده.
دوست عزیز اگر شما اون سرمایه رو در این جا می زاشتی می دونی تا حالا سه چهار برابرش رو در می آوردی؟
این شرکت با برنامه پیش می رود و به دلیل چند روز مشکلی که برای سایت پیش اومده بوده قرار است که سایت برای جبران زیان ها و ضرر های دوستان به مدت چهار روز تمامی کلیک ها هم برای خود و هم برای زیر مجموعه هخا محسوب بشه.
پس برای اینکه از این چهار روز عقب نیوفتین زود ثبت نام کنید.

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
دوستالن عزیز فقط وقت رو غنیمت بشمورید.
این چها روز رو از دست ندید ها
از من گفتن بود

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
برای جبران ضرر و زیان کاربران این باکس بسیار فوق العاده برای اینکار یک هفته را برای جبران اعلام کرد.
این یک هفته از شنبه تیر 22 تا یک هفته ادامه خواهد داشت و همه کلیک های خود و زیر مجموعه هایتان دوبل حساب می شود.
وقت رو از دست ندهید.
لینک ثبت نام

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
برادرانه بهتون نصیحت میکنم عمرتون رو تو اینجور سایت ها تلف نکنید
هم ادمین سایت ها و هم کاربرا همشون سرکار هستن
مگه کارخونه پولسازی دارن ؟یا واقعا تبلیغ میگرن؟
فقط پول کسانی که سرمایه گزاری میکنن رومیدن به یه نفر دیگه
آخر سر هم .....

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
مبلغ 1 میلیون 300 هزار تومن رو در 1 دقیقه پرداخت کرد
این مبلغ رو فقط به یک نفر پرداخت کرده ؟؟؟

بالا