• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد از پاپ آپ | تبلیغات غیر فروشگاهی | شمارش عالی | پرداخت روزانه

کد یک سیستم پاپ آپ (تبلیغات غیرفروشگاه) ، را به ازای هر پاپ آپ ( 2 تومان ) در سایتتون قرار می دهید؟

• بله

Votes: 3 27.3%
  • خیر

Votes: 8 72.7%

• Total voters
    11

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
میخواستم از دوستانی که با سیستم های پاپ آپ کار میکنند یک سوالی بپرسم و نظر سنجی بکنم.

حاضر هستید کد یک سیستم پاپ آپ با تبلیغات غیرفروشگاهی ، را به ازای هر پاپ آپ 20 ریال ( 2 تومان ) در سایتتون قرار بدید ؟

با در نظر گرفتن شرایط زیر :
تبلیغات غیر فروشگاهی با طراحی خوب و کاربر پسند و کنترل شده و با کیفیت از هر لحاظ ( سرعت سرور ، کیفیت خود تبلیغات ، طراحی صفحه و ... )
امکان قرار دادن کد سایر سیستم های پاپ آپ ، یا قراردادن یک پاپ آپ شخصی دیگر
باز شدن تبلیغات 1 بار به ازای هر آی پی
تسویه حساب روزانه بدون محدودیت
شمارش عالی

لطفا هم در نظر سنجی تاپیک شرکت کنید و هم دلیل خودتون رو تو تاپیک بگید.

ممنون

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
فکر کنم های کلیک هنوز غیرفروشگاهی هست و 2 تومن هم میده و شمارشش هم خیلی خوبه

اما از نظر من فروشگاهی و غیرفروشگاهی فرقی نداره ، مهم اینه که از کدوم سیستم بشه بیشترین درامد رو داشت

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
فکر کنم های کلیک هنوز غیرفروشگاهی هست و 2 تومن هم میده و شمارشش هم خیلی خوبه

اما از نظر من فروشگاهی و غیرفروشگاهی فرقی نداره ، مهم اینه که از کدوم سیستم بشه بیشترین درامد رو داشت
درسته ،
حالا به نظر شما ، اگر شمارش در بهترین حالت خودش باشه ، ( بدون زمان انتظار )
هر پاپ آپ باید چه نرخی باشه ؟

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
درسته ،
حالا به نظر شما ، اگر شمارش در بهترین حالت خودش باشه ، ( بدون زمان انتظار )
هر پاپ آپ باید چه نرخی باشه ؟
irpopup.ir 2تومان هست که میگن شمارش خوبی داره به خاطر اسکریپتش
اگر فروشگاهی باشه که تا 10-15 دارن میدن بعضیا.خود ما 11 میدیم

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
irpopup.ir 2تومان هست که میگن شمارش خوبی داره به خاطر اسکریپتش
اگر فروشگاهی باشه که تا 10-15 دارن میدن بعضیا.خود ما 11 میدیم
آره برای تست از irpopup و mypopup تو یه وبلاگ استفاده کردم ، شمارش آی آر پاپ آپ به نسبت خوبه.
سیستم پاپ آپی که مد نظر من هست تبلیغات فروشگاهی نداره ، و میتونه مکمله خوبی برای سیستم های پاپ آپ فروشگاهی باشه ، از این نظر خودم فکر میکنم به ازای هر پاپ 2 تومان خوب باشه ، اما نظر سنجی که کردم فعلا نتایجش منفی بوده.

در کل به نظر شما مکمل خوبه یا بده ؟
خود شما به عنوان یه سیستم پاپ آپ اجازه میدین به کاربرانتون که همزمان از سیستم پاپ آپ ما هم استفاده کنن ؟

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
آره برای تست از irpopup و mypopup تو یه وبلاگ استفاده کردم ، شمارش آی آر پاپ آپ به نسبت خوبه.
سیستم پاپ آپی که مد نظر من هست تبلیغات فروشگاهی نداره ، و میتونه مکمله خوبی برای سیستم های پاپ آپ فروشگاهی باشه ، از این نظر خودم فکر میکنم به ازای هر پاپ 2 تومان خوب باشه ، اما نظر سنجی که کردم فعلا نتایجش منفی بوده.

در کل به نظر شما مکمل خوبه یا بده ؟
خود شما به عنوان یه سیستم پاپ آپ اجازه میدین به کاربرانتون که همزمان از سیستم پاپ آپ ما هم استفاده کنن ؟
ما اگر 11 میدهیم قانون داریم که حق گذاشتن هیچ سیستم دیگه نیست
و کسی هم برای دو تومان نمیزاره پاپ اپ دیگه برای دوم حتی
چون بیشتر از هر چیزی برای کاربران درامد مهمه تا تبلیغ فروشگاهی و غیر فروشگاهی

malek1620

Registered User
لایک‌ها
65
به نظر من میتونه یک شروع خوب باشه .
خیلی از سایت ها بدنبال یک جای امن هستند که واقعا پرداخت داشته باشند . شما باید در مرحله اول این اعتماد سازی را برای کاربرانتان بوجود بیارید . ولی از شناختی که نسبت به شما دارم خدا رو شکر در این مورد مشکلی ندارید .
با توضیحاتی که دادین اگه شمارش تایمر بروی صفر ثانیه باشد مطمئنا در مرحله اول سایت های پربازدید را جلب توجه میکنید .

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
خیلی از سایت ها بدنبال یک جای امن هستند که واقعا پرداخت داشته باشند . شما باید در مرحله اول این اعتماد سازی را برای کاربرانتان بوجود بیارید . ولی از شناختی که نسبت به شما دارم خدا رو شکر در این مورد مشکلی ندارید .
با توضیحاتی که دادین اگه شمارش تایمر بروی صفر ثانیه باشد مطمئنا در مرحله اول سایت های پربازدید را جلب توجه میکنید .
اگر تایمر روی 0 باشه خیلی خوب میندازه برای کاربر اما با درامد 2تومانی برای هر ای پی فکر نکنم تعداد زیادی بیان.چون 2ثانیه باشه و 10 تومان مثلا خیلی بهتر از 2 تومان و 0 ثانیه هست

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
دقیقا ، اگر پرداخت ها هر روز صورت بگیره و مستمر باشه فعالیت ، فکر میکنم که استقبال بشه
اگر تایمر روی 0 باشه خیلی خوب میندازه برای کاربر اما با درامد 2تومانی برای هر ای پی فکر نکنم تعداد زیادی بیان.چون 2ثانیه باشه و 10 تومان مثلا خیلی بهتر از 2 تومان و 0 ثانیه هست
با صحبت شما هم نظرم و یک پاپ آپ 10 تومانی با 2 ثانیه زمان انتظار بهتر از یک پاپ آپ 2 تومانی با زمان انتظار 0 هست ، اما من چند روزه دارم بررسی میکنم هیچ سیستم پاپ آپی نیست که نرخ پرداختش برای پاپ آپ ( پاپ اول مقایسه شده ) ، بیشتر از 4 تومن باشه. اکثر ( تقریبا همه سیستم های پاپ آپ ) زمان انتظار بالای 2 ثانیه دارند.

malek1620

Registered User
لایک‌ها
65
من یه نظریه جدید دارم :
زمان بروی سفر ثانیه
هر پاپ آپ 30 ریال
شمارش بر اساس تک آیپی
تبلیغ غیر فروشگاهی
عدم محدودیت در پاپ آپ
پرداخت روزانه

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
بهترین شمارش رو ایر پاپ آپ و فیس نما داره که هر جفتشون 2 تومن میدن و زمانشون صفر هست, اما بزرگترین حسنشون که باعث شده امثال من باهاشون کار کنند اینه که هر وقت درخواست واریز بدی در کمتر از چند ساعت برات واریز میکنند.

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
من یه نظریه جدید دارم :
زمان بروی سفر ثانیه
هر پاپ آپ 30 ریال
شمارش بر اساس تک آیپی
تبلیغ غیر فروشگاهی
عدم محدودیت در پاپ آپ
پرداخت روزانه
در مورد صفر ثانیه امکان تقلب و ارسال بازدید فیک میبره بالا
تبلیغ غیر فروشگاهی و سایت باید مشتری دائم داشته باشی
عدم محدودیت در پاپ اپ طرف میره 6تا میزاره.به چشم دیدم 6مورد را و در عجب ماندم
پرداخت روزانه باید حداقل 30-40میلیون سرمایه اولیه بزاری و شروع کنی یا اسپانسر فوق قوی که بدونید تا 6ماه اینده منصرف نمیشه و یا پولش گرفته باشید

malek1620

Registered User
لایک‌ها
65
پرداخت روزانه باید حداقل 30-40میلیون سرمایه اولیه بزاری و شروع کنی یا اسپانسر فوق قوی که بدونید تا 6ماه اینده منصرف نمیشه و یا پولش گرفته باشید
اولا یک نظریه بود
مواردی رو که گفتم شامل قوانین نبود . بحث قوانین برای هر سیستمی مجزاست.
اینجور که آقا حسین توضیح دادند ، احتمالا دارن نظر سنجی می کنند که با این شرایط ایا میتونن خودشون یک سیستم پاپ آپ بالا بیارند !
از دید یک کاربر براشون گفتم نه از دید یک مدیر پاپ آپ. هر سیستمی نرخ و قوانین خودشو داره .

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
من یه نظریه جدید دارم :
زمان بروی سفر ثانیه
هر پاپ آپ 30 ریال
شمارش بر اساس تک آیپی
تبلیغ غیر فروشگاهی
عدم محدودیت در پاپ آپ
پرداخت روزانه
همه شرایط رو می تونم انجام بدم ، ولی هر پاپ 30 ریال رو بعید می دونم ، اگر مطمئن بشم که میشه ، راه اندازی میکنم.
بهترین شمارش رو ایر پاپ آپ و فیس نما داره که هر جفتشون 2 تومن میدن و زمانشون صفر هست, اما بزرگترین حسنشون که باعث شده امثال من باهاشون کار کنند اینه که هر وقت درخواست واریز بدی در کمتر از چند ساعت برات واریز میکنند.
از نظر شمارش حتما سیستم ما مشکلی نخواهد داشت ، زمان صفر ( یا برای اینکه به قول phoenix1368 تقلب نشه ) روی 1 ثانیه تنظیم می کنم. درخواست واریز هم که روزانه در چند ساعت از شبانه روز انجام خواهد شد.
درسته ، یک اسپانسر دارم که میخوام تو زمینه اینترنت واردش کنم ، موافقت انجام شده ، فقط اگه بسترش آماده باشه باهاش همکاری می کنم.
اولا یک نظریه بود
مواردی رو که گفتم شامل قوانین نبود . بحث قوانین برای هر سیستمی مجزاست.
اینجور که آقا حسین توضیح دادند ، احتمالا دارن نظر سنجی می کنند که با این شرایط ایا میتونن خودشون یک سیستم پاپ آپ بالا بیارند !
از دید یک کاربر براشون گفتم نه از دید یک مدیر پاپ آپ. هر سیستمی نرخ و قوانین خودشو داره .
ممنون از توضیحات

بالا