• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد اندک ولی واقعی؟

Soheil_12SH

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام
میخواستم بدونم سایتی برای کسب درآمد وجود داره که در حد کم ولی مطمئن بشه باهاش کار کرد؟ یعنی در کنار درآمد معمولی، روزی حداکثر 2،3 ساعت بتونم مشغول اون کار باشم و درآمدی هم از اونجا بدست بیارم. دنبال اون تبلیغات مسخره 5 میلیون در ماه و 3000 دلار در هفته و از این جور چیزا نیستم و یه چیزی در حد 500 تومن در ماه ولی تضمین شده میخوام. کلا همچین چیزی وجود داره یا الکی سرچ نکنم و ولش کنم بره؟
یه سوال هم در مورد سایت irantypist داشتم. کسی از این سایت خبر داره؟ میشه به کسب درآمد از اینجا فکر کرد با تایپ؟

jusfer

Registered User
لایک‌ها
151
اگر دنبال کار تایپ میگردی من این سایت رو بهت معرفی میکنم که به نظر من چون باهاش کار کردم بهتره و بسیار قدیمی تر
typeiran
درآمدش هم تضمینی هست البته بستگی به کارکرد خودتون داره که چقدر وقت بزارین.

Thhemmeaker

Registered User
لایک‌ها
116
سلام عزیز
با وجود اشباع شدن یه سری کارا و همچنین دلال ها که گوه زدن به بعضی از کارا واقعا کسب درامد اینترنتی سخت شده
و اونایی هم که پکیچ کسب درامدن میفروشن فقط برا پر کردن جیب خودشونه
به نظر من نویسندگی کن با قرار داد کاملا هم تضمینیه !
اگه هم تخصصی داری دربارش فایل درست کن و بفروش !
دنیای مجازی کم کم داره عین دنیای واقعی میشه ....

mehdikkoh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در صورتی که مقالات انگلیسی با ترجمه فارسی اختیار دارید می توانید این مقالات را در سایت ترجمه تخصصی البرز برای فروش قرار دهید. البته در ابتدا ترجمه ها بررسی و در صورت اینکه ترجمه صحیح انجام شده باشد تایید خواهد شد. در این سایت برای فروش مقاله هیچ محدودیت زمانی ندارد و هربار که مقاله انگلیسی با ترجمه ای که شما ارسال کرده اید به فروش برود 50 درصد از مبلغ فروش برای شما منظور می گردد.

https://www.ir-translate.com/PU/pages.aspx?id=14

بالا