• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد اینترنتی آسان و مطمئن

chita66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مطمئنا بارها پیش آمده که به دنبال یافتن راه هایی مطمئن و آسان برای کسب درآمد اینترنتی باشید.

در هم آمیختگی هر چه بیشتر اینترنت با زندگی روزمره و متعاقب آن توسعه تجارت الکترونیک،سبب پیدایش روش های جدید کسب درآمد شده که با تکیه بر فن آوری اطلاعات و مشخصا سیستم های اطلاعاتی،حوزه های نوینی را در زمینه کسب و کار گشوده اند.

حالا دیگر کار در منزل و کسب درآمد اینترنتی،رویایی است که در عرصه عمل هم به تحقق پیوسته و در این میان وبسایت مینی کار بعنوان یکی از بانیان شیوه های نوین کسب درآمد اینترنتی،با ایجاد حلقه های اتصال و برقراری ارتباط میان خواسته و توانایی،توانسته با ایده ای ظریف،تحولی شگرف را در دنیای کسب و کار اینترنتی رقم زده و روحی تازه را در کالبد تجارت الکترونیک بدمد.کافیست به اینجا نگاهی بیندازید: http://www.minikar.com

حالا بواسطه آنچه که مینی کار مقدور نموده،شما می توانید به سادگی و با صرف زمانی اندک،خیلی زود از طریق اینترنت به کسب درآمد بپردازید یا نیازتان را در جایگاه کارفرما میان عده ی کثیری از کاربران به اشتراک بگذارید.سادگی آنچه که مینی کار فراهم آورده،این ارتباط را به جاده ای دو طرفه و به تعاملی بُرد-بُرد تبدیل خواهد کرد.

آیا به تجربه شکلی جدید و اثربخش از کار در منزل و کسب درآمد اینترنتی علاقه مندید؟!پس با مینی کار همراه شوید.

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
سلام دوست عزیز
قیمت ترون امروز با کارمزد صرافی و اینا حدودا 2 هزار تومنه و 2 هزار ترون میشه تقریبا 4 میلیون تومن!
این سایت ها زود اسکم میشن و منم قبلا از این سرمایه گذاری های احمقانه (البته منظورم در درجه اول خودمم) زیاد کردم
سایت زدن هم که دیگه این دوره زمونه کار نداره و مثل گذشته نیازی به برنامه نویسی پیچیده نداره و اعتباری به این سایتها نیست
ضمن اینکه خودتون هم نوشتید که بعد از واریز دیگه سرمایه اولیه قابل برداشت نیست! که در خطرناک بودن و اسکم شدن بی تاثیر نیست
حالا یه مثال برای روشنتر شدن قضیه:
من 2000 ترون سرمایه گذاری میکنم که سود روزانه 2 درصد میشه 20 ترون یعنی ماهیانه 600 ترون پس در خوشبینانه ترین حالت و اسکم نشدن سایت بعد از 4 ماه تازه 400 ترون سود کردم!

هر جور صلاح میدونید برای پولدار شدن ریسک بکنید ولی سنجیده

بالا