هنوز افرادی هستن که برای این سایت ها کار می کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی عجیبه؟
شما کسی دیدی پول بگیره؟؟؟
یکی از دوستان 5 هزار زیر مجموعه داشت یک ریال هم بهش ندادن
عزیز چندین ساله کلاه برداری چنین سایت هایی اثبات شده
$$از همین الان به جمع ثروتمندان اینترنتی بپیوندید$$یک دانهی قرمز رنگی بود میریختند روی پلو اسمش چی بود؟همون که گفتی زررشکککککککککککککک یعنی همین.............. این تبلیغ و ببینین............كسب درآمد از اینترنت
ماهیانه 500 هزار تومان
بدون نیاز به ایگولد و سایر بانكهای اینترنتی
واریز درآمد شما به حساب بانكی شما در ایران (سیبا – سپهر)
بدون نیاز به كاركردن با سایتهای كسب درآمد – پی تی سی – وبمستر و حتی نرم افزارهای كسب درآمد
با روزانه 4-2 ساعت كار
برای اولین بار در اینترنت
درآمد ثابت ماهیانه به دست آورید
100% تضمینی
آموزش سه روش كسب درآمد مطمئن از اینترنت فقط با 3-2 ساعت كار در روزما امروز یك CD تهیه كرده ایم با نام "بسته آموزشی CN3" .....یه بار اینقدر محو تبلیغات كسب درآمد از اینترنت شدم که نگو رفتم برای خودم تو رویا یه پولی پارو میکردم که نگو ......................................اجی مجی...!!! جادو شو!!! اااااا.....!! بهت میگم جادو شو! دهههه!!:-wکنجکاو بودم وعشق پول منو کشید به این سمت که 35 تومن از جیب مبارک پیاده شم و یکی از این cdهارو بگیرم خلاصه سی دی که به دستم رسید فهمیدم همش کشکه ......من موندمو یه سوختگی عمیق.......که با هیچ پمادی اروم نمیشد.....نابرده رنج گنج میسر نمیشود...این بخاطر کامنتی که برام ارسال شد تجدید خاطره شد که یادم بیاد.....پ.ن.:گول تبلیغات و نخورین ما بجای همگان گول وخوریم آیینه عبرت.....همگان...............