• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد بالا با انجام Task و مشاهده Video و تکمیل Survey و پرداخت به Payza

proaccount

Registered User
لایک‌ها
275
با سلام خدمت دوستان گرامی

میخوام یک سایت براتون معرفی کنم که اگر کسی بتونه توش کار کنه میتونه به درآمد بالایی برسه.

از مزیت های این سایت میشه به چند نمونه زیر اشاره کرد:

- کسب درآمد با انجام تسک های ارائه شده از سایت crowdflower که در سایت معتبر نئوباکس نیز هست

- انجام Survey که حداقل برای هر Survey مبلغ 8 سنت در نظر گرفته شده و تا 33 سنت هم بالا میره

- دریافت سنت به ازای مشاهده ویدیو

- و ...

توجه: در موقع ثبت نام کد کپچا یه همون کد امنیتی برای آی پی ایران لود نمیشه و باید با آی پی خارجی که ترجیحا آمریکا باشه استفاده کنید.بعد از ثبت نام میتونید با آی پی ایران هم وارد بشید و مشکلی نداره.

peymanofficial

Registered User
لایک‌ها
466
با سلام خدمت دوستان گرامی

میخوام یک سایت براتون معرفی کنم که اگر کسی بتونه توش کار کنه میتونه به درآمد بالایی برسه.

از مزیت های این سایت میشه به چند نمونه زیر اشاره کرد:

- کسب درآمد با انجام تسک های ارائه شده از سایت crowdflower که در سایت معتبر نئوباکس نیز هست

- انجام Survey که حداقل برای هر Survey مبلغ 8 سنت در نظر گرفته شده و تا 33 سنت هم بالا میره

- دریافت سنت به ازای مشاهده ویدیو

- و ...

توجه: در موقع ثبت نام کد کپچا یه همون کد امنیتی برای آی پی ایران لود نمیشه و باید با آی پی خارجی که ترجیحا آمریکا باشه استفاده کنید.بعد از ثبت نام میتونید با آی پی ایران هم وارد بشید و مشکلی نداره.

دوست عزیز سند برداشت ؟

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597

این 2تا رو من نمیفهمم

یکی توضیح میده؟

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
خبری نشده فعلا ؟

بالا