• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد باور نکردني با روزي 20 دقيقه کار

$$$$$$

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بنده بعد از مدت ها جست و جو در سايت هاي کليلي خارجي سايتي پيدا کردم که از نظر ميزان پول دهي به ازاي کليک خود کاربر و زير مجموعه هاش تقريبا حرف اول ميزنه .... و هيچ نيازي به سرمايه گذاري يا پول اوليه اي جهت برداشت درآمد خودتان نداريد ....
کاملا تضميني مي باشد !!!!

در زير به توضيح مختصر در مورد اين سايت مي پردازم :

شما از همون ابتدا با عضويت در اين سايت تقريبا روزانه با کمتر از پانزده دقيقه کار درآمدي حدود 1500 تومان در روز خواهيد داشت !!! بدون هيچگونه زيرمجموعه يا فعاليت اضافي فقط و فقط به ازاي تعداد محدود کليکي که در روز انجام ميدهيد که بعد ها در صورت تمايل با زيرمجموعه گيري يا ارتقا عضويت خود مي توانيد اين ميزان درامد را روزانه به حدود 4 تا 5 هزار تومان و بيشتر افزايش دهيد ...

توضيح مختصر در رابطه با نحوه ثبت نام و کار با اين سايت :

خب شما توسط بنري که در انتها اين پست قرار دادم مي توانيد وارد سايت بشين و بر روي گزينه Register
کليک نماييد تا مراحل ثبت نام که بسيار آسان مي باشد را انجام داده و ثبت نام شويد سپس با کليک برروي گزينه login ميتوانيد وارد پنل کاربري خودتون بشين و بر روي تبليغاتي که در همون صفحه مي باشد يکي يکي کليک نماييد توجه فرماييد که دو يا چند تبليغ با هم باز ننماييد چون محاسبه نمي شود بعد از اتمام زمان هر تبليغ که به صورت زمان معکوس در بالاي همون صفحه تبليغ نوشته عدد صحيحي که بهتون نشان داده مي شه را از بين اعداد ديگر انتخاب نماييد و سپس گزينه close را بزنيد و بعد برويد سراغ تبليغ بعدي تا سهم تبليغ آن روزتان تمام شود .... به همين راحتي ....

نحوه برداشت درامد :
برداشت هنگامی که تعداد کليک هاي شما به تعداد مشخص بسته به نوع عضويتتان برسه امکان پذير است فقط کافيه يک حساب paypal يا alertpay داشته باشين تا بتونيد دلار ها را به اون انتقال دهيد ...

در رابطه با انتقال اين پول به حسابتان در ايران نيز سايت هاي ايراني هستند که اين کار براتون انجام ميدن و پول شما را به ريال تبديل مي کنند .

کلمات کلیدی : درامد اینترنتی , معرفی سایت کسب درامد از اینترنت , اسان ترین راه و روش کسب درامد از اینترنت , سایت خارجی کسب درامد , پول در اوردن از اینترنت , نحوه کارکرد با سایت کسب درامد کلیکی , پورسانت در ازای کلیک , سایت معتبر جهت کسب درامد , بدست اوردن دلار از سایت خارجی , کسب درامد روزانه و ماهیانه از اینترنت , درامد انلاین کلیکی

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
چه جالب . ..... ....

$$$$$$

Registered User
لایک‌ها
0
فرصت را از دست ندهید !!!
همین الان ثبت نام نمایید و با روزی حدود 10 دقیقه کار , درامد ماهیانه خود را حدود 40000 تومان افزایش دهید !!!!

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
فرصت را از دست ندهید !!!
همین الان ثبت نام نمایید و با روزی حدود 10 دقیقه کار , درامد ماهیانه خود را حدود 40000 تومان افزایش دهید !!!!

اولین دریافت وجهی که ازشون گرفتی به همراه رسیدش مارو خبر کن تا ثبت نام کنیم :happy:

Cyberlife

Registered User
لایک‌ها
624
manymoney4you is a scam site

Yes, i think this site is a scam. one month before i started my account in manymoney4you site. 36 ref i had. 36.55$ in ac balance. i clicked above 1000 ads. in this period the admin was very active, means within 6 hrs we will get response for our support ticket and all. after that i requested for payout.within 2 days my account suspended. i send messages to his email but no use. then i started one more account and send support ticket. no use. no response/. the site is cheating.

ترجمه

manymoney4you یک سایت کلاهبردار است
بله ، من فکر می کنم این یک سایت کلاهبردار است. یک ماه قبل من در سایت manymoney4you یک حساب کاربری بازکردم. 36 زیرمجموعه داشتم و 36.55 دلار در تراز حساب من وجود داشت. من بر روی بیشتر از 1000 تبلیغ کلیک کردم. در این دوره مدیر سایت بسیار فعال بود، یعنی در عرض 6 ساعت ما برای بلیط پشتیبانی و همه چیز ، پاسخ دریافت میکردیم. پس از آن من برای پرداخت مبلغ بدست آمده درخواست دادم و بعد از گذشت 2 روز حساب من معلق شد. من پیغامی به این ایمیل ارسال کردم ولی جوابی دریافت نشد. سپس دوباره شروع کردم به ساخت یک حساب جدید و ارسال بلیط پشتیبانی. عدم پاسخ /.این سایت یک سایت متقلب است.

لینک : http://www.emoneyspace.com/forum/index.php?topic=163915.0

$$$$$$

Registered User
لایک‌ها
0
حرف های این اقا یا خانم ملاک نمی شه .... ممکنه خودش مدیر یکیاز سایت های کلیکی دیگر باشه و خواسته این سایت خراب کنه .... شایدم حرفاش راست باشه خودش خطایی مرتکب شده باشه که ندونه ....
این سایت کلی کاربر انلاین داره .... کلی بازدید روزانه چرا بین این همه کاربر عضو شده فقط یک نفر باید بیاد بگه کلاه برداری .....
من دو هفته دیگه می تونم در خواست پرداخت بدم از مدیران خواهش میکنم این تاپیک حذف نکنند تا من بتونم نتیجه رو همینجا اعلام کنم ...

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوست عزیز وقتی پرداختی داشتی بگو تا ما هم بیایم چون خیلی از سایت های خارجی اسکم هستند

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
متاسفانه انتخاب و اعتماد به سایت‌های خارجی و ایرانی جدیدا با رشد اینگونه سایت‌ها و انگیزه‌های زیاد برای کلاهبرداری، مشکل شده. قبلا از بین سایت‌های مورد اطمینان درصد کمی اسکم میشدند در صورتی که در حال حاظر وضعیت کاملا برعکس شده یعنی باید تمامی سایت‌ها رو در ابتدا اسکم فرض کرد و سپس از بین اون‌ها سعی در یافتن سایت‌های واقعی با پرداخت مورد اطمینان داشت.

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
بابا دوره ی درآمد با کلیک گذشته سراغ اینا نرید چیزی گیرتون نمیاد دو سال یا اینا کار کردم پول اینترنتمو گیر نیاوردم اینو از رو تجربه میگم باور کنید و مطمئن باشید

بالا