• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با بازدید از سایت ها روزی 3000 تومن

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
با سلام خدمت دوستان عزیز انجمن
بر طبق نوشته قبلی قرار بر این بود که بنده سایت دوم شرکت معرفی شده ی کسب درآمد رو معرفی کنم.
بسم الله
فقط توجه کنید که چون اساس کار این سایت شبیه سایتی های افزایش بازدید می باشد ولی خیلی متفاوت تر اون ها می باشد و این سایت را با سایت های افزایش بازدیدی که تازگی ها اقدام به کسب درآمد کرده بودند مقایسه نکنید.
شما در این سایت با بازدید از سایت هایی که برای افزایش بازدید ثبت شده اند می توانید کسب درآمد کنید
قابل توجه کاربران عزیز و برخی از سایت هایی که این اقدام را کرده بودند ولی برای منفعت خودشون نرخ امتیاز گیری رو کم کردند:
این سایت کاملا اتوماتیک هست و شما برای امتیاز گیری با باز گذاشتن صفحه امتیاز گیری به صورت اتوماتیک انجام می گیرد و اینکه این سایت برای امتیاز گیری اتوماتیک در هر 40 ثانیه 20 امتیاز می ده.
البته این رو هم بگم که امتیاز گیری این سایت اتوماتیک هست و هیچگونه تلف شدن وقت یا استراحتی در بین صفحات باز شده ندارد .
در این سایت هر یک ریال برابر یک امتیاز می باشد.
در ضمن مشابه های این سایت برای 60 ثانیه امتیاز گیری غیر اتوماتیک یعنی باید پای کامپیوتر بنشینی و با زدن کدی امتیاز گیری رو ادامه بدی ، 20 امتیاز می دهد .
و این یعنی وقت را از دست ندهید و روزانه حداکثر نزدیک 4 هزار تومن درآمد داشته باشید.
و یک نکته خیلی مهم اینکه من با مدیریت صحبت کردم و انشاء الله امتیاز گیری غیر اتوماتیک این سایت ایجاد خواهد شد یعنی در حدود 6 برابر این امتیاز و این یعنی فوق العاده.
به نظر من وقت رو از دست ندهید و از همین امروز شروع کنید تا به رتبه بندی کاربران برتر برسی.
اگر سوالی بود بیان کنید تا جواب داده شود.
تشکر یادت نره
در ضمن منتظر نظرات شما هستم

Last edited:

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
توجه فرمایید :
که این سایت دارای ضریب همکاری نمی باشد و شما هر چقدر بیشتر فعالیت کنید بیشتر عایدتان می شود
با آرزوی موفقیت

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان عزیز بعد از ثبت نام در سایت نام کاربری خودشون رو بیان کنند تا من در این مورد راهنمایی هایی کنم.
منتظرم

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان عزیز توجه کنند
کسانی کگه ثبت نام کردند با مراجعه به قسمت امکانات سایت و گزینه ی کوپن هدیه کد زیر را کپی کنید تا هدیه به حساب شما تعلق بگیرد.
1000user

mani sh

Registered User
لایک‌ها
117
الان من ثبت نام کردم.
چطوری باید کار کنم.
از کجا میشه پول رو برداشت کرد؟
با تشکر

Azumi

Registered User
لایک‌ها
1
هنوزم از این سایتا هست؟!؟!

Hmd74

Registered User
لایک‌ها
180
من ثبت نام کردم.
حالا باید چکار کنم؟؟

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
با سلام
دوستان عزیزی که ثبت نام کردند در ابتدا نهایت تشکر را دارم و براشون آرزوی موفقیت دارم.
شما ابتدا وارد سایت بشید و کوپن هدیه توضیح داده شده رو به حسابتون انتقال بدید.
بعد از قسمت فعالیت و کسب درآمد گزینه بازدید خودکار را انتخاب و از گزینه قرمز رنگ شروع بازدید خودکار درآمدتون رو شروع کنید.
من خودم روزی تا 3000 تومن درآمد دارم و روز هایی هم هست تا بیش از 3500 تومن هم می رسه.
بعد از رسیدن به حد نصاب که 30 هزار تومن هست می تونید از قسمت امکانات سایت و گزینه ی برداشت استفاده کنید.
باز اگر سوالی بود یا مشکلی در خدمتم.

mazbabaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
143
اگه سیستمتون تا زمانی که یه نفر به حد نساب 30 رسید و پولش رو گرفت، پا برجا موند و مثل بقیه این جور سیستم ها ... نشد، خبر بدید یه سر بهتون بزنیم

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
با سلام
دوستان عزیزی که ثبت نام کردند در ابتدا نهایت تشکر را دارم و براشون آرزوی موفقیت دارم.
شما ابتدا وارد سایت بشید و کوپن هدیه توضیح داده شده رو به حسابتون انتقال بدید.
بعد از قسمت فعالیت و کسب درآمد گزینه بازدید خودکار را انتخاب و از گزینه قرمز رنگ شروع بازدید خودکار درآمدتون رو شروع کنید.
من خودم روزی تا 3000 تومن درآمد دارم و روز هایی هم هست تا بیش از 3500 تومن هم می رسه.
بعد از رسیدن به حد نصاب که 30 هزار تومن هست می تونید از قسمت امکانات سایت و گزینه ی برداشت استفاده کنید.
باز اگر سوالی بود یا مشکلی در خدمتم.

هنوز برداشت نداشتین؟

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
امیدوارم سیستم تا زمان پرداخت پابرجا باشه .

اون زمان شاید صفحه سایتتون رو باز کردیم .

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
واسه درامد روزی سه هزار تومن چند ساعت وقت میزارید ؟ در یک ساعت چقدر میشه در اورد؟

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان عزیز این سایت ها زنجیره ای هستند و اگر کمی جستجو کنید در همین تاپیک پستی رو از سایت دیگر این سایت با عنوان ارسال مطلب ایجاد کرده ام و در ضمن این سایت دارای فروشگاهی بزرگ و خیلی امکانات دیگر هست.
این همه هزینه نکرده تا چند روز بعد سایت حذف بشه.!!!!
این سایت در هر 40 ثانیه 20 امتیاز می دهد.
من خودم هم دریافتی داشتم ولی چون قبلا این کار رو انجام دادم نتونستم ازش عکس بگیرم.

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
دوستان عزیز این سایت ها زنجیره ای هستند و اگر کمی جستجو کنید در همین تاپیک پستی رو از سایت دیگر این سایت با عنوان ارسال مطلب ایجاد کرده ام و در ضمن این سایت دارای فروشگاهی بزرگ و خیلی امکانات دیگر هست.
این همه هزینه نکرده تا چند روز بعد سایت حذف بشه.!!!!
این سایت در هر 40 ثانیه 20 امتیاز می دهد.
من خودم هم دریافتی داشتم ولی چون قبلا این کار رو انجام دادم نتونستم ازش عکس بگیرم.
برای برداشت کجا باید درخواست داد این بیشتر پول میگره تا پول بده

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان عزیز اگر می خواهید درخواست برداشت بدین از قسمت امکانات سایت گزینه ی برداشت را بزنید بعد ایمیلتون رو در جای خودش بنویسید و بعد برای شما یک ایمیل حاوی کد آزاد سازی برای تون می فرسته که تایید می کنید خودتون هستید که درخواست برداشت می دهید و بعد هم اطلاعات حسابتون رو. می خواد.
با تشکر

mani sh

Registered User
لایک‌ها
117
ممنون از راهنماییت.
الان دارم کار میکنم.
راه دیگه ای به غیر از این بازدید خودکار برای کسب درآمد وجود داره؟

behzadinho

Registered User
لایک‌ها
51

rezat1

Registered User
لایک‌ها
292
این بازدید خودکار چقدر ترافیک مصرف میکنه از اینترنت مثلا برای 1 ساعت . کسی اندازه گرفته ؟

و اینکه جناب استارتر شما برداشتی داشتی از این سایت ؟ اگه آره خیلی ممنون میشیم اینجا بذارید اسکرین شاتشو

بالا