• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با دریافت پیامک تبلیغاتی

mostafa 87

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

در اين سايت عضو میشین شماره خودتون رو میدین بعد علایق خودتون رو در مورد نوع تبلیغاتایی که دوست دارین انتخاب میکنین
طبق همون علایق براتون پیامک تبلیغاتی میاد و به ازای هر پیامکی هم که براتون میاد مقداری پول به حسابتون تو همون سایت اضافه میشه و بعد از اینکه به یه مقدار مشخصی رسید میتونین به حساب بانکی خودتون منتقلش کنین
البته هنوز ارسال پیامکاش شروع نشده چون منتظرن به تعداد کافی تبلیغات بگیرن.

لينك ثبت نام :

http://ads.inpersia.com/users/ref/21118

mostafa 87

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

دوستان بزودي ارسال تبلغات شروع ميشه . دوستاني كه هنوز ثبت نام نكردن سريعتر اينكار انجام بدن .

mostafa 87

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان ثبت نام كاملا رايگان . به زودي ارسال پيامك شروع ميشه .

:)

safeline

Registered User
لایک‌ها
1
يه چرا نوشتي .. ديگه 4 بار بعدش اسپم نكن لطفاً ...
هركي علاقمند باشه ثبت نام ميكنه .
اما دوست عزيز اينا همه ش كشكه ... هدف سايت فقط جمع ازوي بانك شماره هاي موبايله .
موفق باشيد

SNo

Registered User
لایک‌ها
538

mostafa 87

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

دوستان صبور باشيد . چون به زودي ارسال پيامك شروع ميشه . دوستاني كه قبلا ثبت نام كردن برن قسمت
ويرايش حساب كاربريشون و اونجا شماره حساب شبا بدن .

mostafa 87

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان

ارسال پيامك شروع شده . دوستاني كه هنوز ثبت نام كردن از لين زير ميتونند اقدام كنند :

ثبت نام

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
برای من از دیشب داره میفرسته ... دریغ از 1 ریال که به حساب اضافه بشه !
شماره ای که باهاش ارسال میکنند چنده ؟

asdr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
يه چرا نوشتي .. ديگه 4 بار بعدش اسپم نكن لطفاً ...
هركي علاقمند باشه ثبت نام ميكنه .
اما دوست عزيز اينا همه ش كشكه ... هدف سايت فقط جمع ازوي بانك شماره هاي موبايله .
موفق باشيد
سلام
نظر شما درسته از وقتی ثبت نام کردم پیامک میاد ولی درامدی تو سایت اضافه نمیشه نمیخوام اسمش رو ببرم ولی فکر کنم اینم از اوناست

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام
نظر شما درسته از وقتی ثبت نام کردم پیامک میاد ولی درامدی تو سایت اضافه نمیشه نمیخوام اسمش رو ببرم ولی فکر کنم اینم از اوناست

اره ، نامردا انجمن سایتشون رو هم بستند ، هیچکدوم از اعضا نمیتونند اطلاع رسانی کنند ... واقعا باعث تاسفه

hooaf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا چهار سایت واسه کسب در آمد اینترنتی دارم براتون می زارم.فقط یادتون باشه این سایتها تا یه زمان واقعا پول می دن بعد تعطیل میشن. بهتر راه کسب در آمد توشون هم زیر مجموعه گیری که این کار هم مجانی وبدون هزینه است. تنها هزینه ای که می کنید زمانه اون هم اگه بافکر همراه بشه بازده خوبی رو میده. من تو این چهارتا سایت همزمان دارم کار میکنم و به علت های فوق ذکر پول خوبی هم در آرودم.سایت هارومیزارم که اگه خواستین شما هم ایتفاده کنین:
1-NeoBux: The Innovation in Paid-to-Click Services : با بیش از سه سال سابقه و صد هزار کابر فعال در دنیا و کسب در آمد تا صد هزار دلار در سال البته واقعی و به شرط این که فعال و باهوش باشین.
2- Bux.to | .view .click .make money : سایت قدیمی که یه مدت سرورش خاموش بود اما الان دوبار آپدیت کرد هم مقدار تبلغاتش بیشتر از بقیه است هم پولی که رو هر تبلیغ میده هم هم کش آوت سریع فقط یه مشکل داره اون هم تو زیر مجموعه گیری که حتما باید نام کاربری تو رو در قسمت refer وارد بشه و خود سایت این کارو انجام نمی ده. نام کاربری من hooaf هست اگه خواستین عضو بشین این کارو انجام بدین ضرر نداره.
3- InfinityBux - Multiply Your Earnings : سایت جدید و پر طرفدار که بنیانگذار سری جدید ی از یاست های بکس بود.
4- PowerfulBux - View Ads - Receive Real Cash : سایت مورد علاقه ی من

بالا