• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با روش PTP / هر 1200 بازدید 1 یورو بگیرید

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
شما می توانید بازدید کنندگان وب سایت و یا وبلاگ خودتان را بدون هیچ واسطه ای تبدیل به یورو کنید. این وب سایت به ازای هر بازدید کننده 1 پوینت می دهد و شما می توانید این پوینت ها را تبدیل به یورو نمایید.

در این وب سایت هر 1000 پوینت برابر با 0.8 یورو است که با توجه به قیمت و ارزش یورو نسبت به دلار پرداخت مناسب و قابل توجه ای است. این سایت علاوه بر روش کسب درآمد توسط لینک ها ارائه شده روش های دیگری را برای کسب درآمد قرار داده است. کاربران می تواند در بخش کسب پوینت این وب سایت با انجام تسک های ساده به راحتی به کسب درآمد بپردازند.

دوستانی که وب سایت و یا وبلاگ ندارند می توانند با قرار دادن لینک های این وب سایت در سایت ها افزایش بازدید کسب درآمد کنند

مزایا و ویژگی ها :

1. حداقل برداشت ناچیز 0.01 یورو که با 16 بازدید به این میزان می تواند رسید

2. درگاه پرداخت پی پال ، پی زا و مانی بوکرز

3. قابلیت ارتقاء عضویت در سه سطح ویژه

4. 15 درصد کسب درآمد از هر زیر مجموعه

5. پرداخت واقعی ( 1 تا 15 روز برای کاربران استاندارد - پرداخت به لحظه پی پال و 48 ساعته برای دیگر بانک ها مخصوص کاربران ویژه )

* هر گونه سوال در مورد این وب سایت را می توانید از ما از طریق تماس با ما در میان بگذارید.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
توی پی زا میشه یورو رو به USD تبدیل کرد؟

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
من تست نکردم .البته اگر شما 10 یورو داشته باشی هم توی ایران و هم توی نت قابل تغییر به ریال و دلار هست.
البته توصیه ما اینکه یورو خودتون رو ذخیره کنید چون طی چند روز آینده قرار سایت های PTC معرفی کنیم که سایت کلیکی هستند که یورو می دهند اما نیاز به سرمایه گذاری دارند.عملکردشون عالیه

golro

Registered User
لایک‌ها
67
برای من کار نکرد و لینک فعال سازی نیومد

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
توی پوشه اسپم رو نگاه کنید شاید لینک فعال سازی رفته اونجا.

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
برای من هم لینک فعال سازی نفرستاد...توی اسپم هم نیست.

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
خب عضو شدیم حال باید چ کرد؟چیزیو باید توی سایت یا وبلاگ گذاشت؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سایتش سرکاریه؟! ایمیل فعال سازی بالاخره اومد رفت توی پوشه اسپم،معلوم نیست به چه زبانیه،ترجمه که کردم نوشته برای فعال سازی اینجا کلیک کنید،ولی اصلا لینکی برای کلیک کردن وجود نداره!!! :wacko:

بالا