• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با سود مناسب - 5 درصد در هفته

Homa297135

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
قابل توجه دوستانی که به دنبال سایتهای سرمایه گذاری با ریسک پایین هستند. سایت زیر با عمری حدود 2 سال و یک پلن سرمایه گذاری با سود 5 درصد هفتگی و البته بیشتر از بانک های ایرانی ، می تونه موقعیت خوبی برای کسب درآمد باشد.
بنده از این سایت درآمد دارم و سرمایه گذاری 100 دلاری کردم و بارها برداشت داشتم. توصیه من بررسی بیشتر از طریق سایتهای مونیتورینگ نسبت به اعتماد به این سایت است.
city.png
توضیح :
این سایت دارای حداقل میزان سرمایه پذیری یک دلار است و بصورت هفتگی به شما سود 105% می دهد . بطور مثال با یک سرماه 100 دلاری بصورت هفتگی 5 دلار به شما سود می دهد. که در ماه 20 دلار خواهد بود.

در صورت تمایل به آدرس زیر مراجعه و ثبت نام کنید :
http://citybuildtrade.com
مطالب بیشتر در wikiava حتما سر بزنید.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سند برداشت هم قرار بدید
اصل پول رو چه زمانی میشه برداشت کرد

Homa297135

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
برداشت اصل پول به همراه سود هفتگی رو میتونید آخر هفته برداشت کنید و یا میتونید همون مبلغ رو مجددا بزارید برای یک هفته دیگر. من تو سایتهایی زیادی سرمایه گذاشتم ولی این سایت رو کم ریسک تر می دونم نسبت به سایتهای دیگه. فک کنم مبلغ 100 دلار برای شروع مناسب باشه البته شما با یک دلار هم میتونی شروع کنی تا اطمینان حاصل کنی. با 100 دلار سرمایه ماهی 20 دلار درآمد خواهی داشت که البته با سرمایه گذاری مجدد از این رقم بیشتر میشه.
سند برداشت :
city-proff.png

این سایت هم خوبه الیته من تازه 100 دلار گذاشتم و تا الان هم روزانه (1.8) پرداخت داشته . آدرس به همراه توضیحات بیشتر : کلیک کنید .
در سایتهای مونیتورینگ هم رتبه خوبی داره.
www.goldpll.com
www.hyipnews.com
به وبلاگم سر بزنید : wikiava.blog.ir

بالا