• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با پروژه بزرگ Redex‏

68 mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام خدمت دوستان، اگر به دنبال کسب درآمد واقعی از اینترنت هستید امروز میخوام کلیپی روکه خودم تهیه کردم بهتون نشون بدم که در مورد پروژه بزرگ Redex هستش، این پروژه جهانی شده و ازسراسر جهان دارن ازطریق این سایت کسب درآمدمیکنند، دوستان بنده با تحقیقات زیادی که رواین سایت داشتم با دیدن فیلمهای بسیاری ازکاربران که ازبرداشتیهای خودشون ازطریق این سایت دریوتیوب گذاشته بودند رو تونستم ببینم وبا اونها ازطریق اسکایپ صحبت کنم، دوستان این سایت دارای مزایای زیادی هستش و خودتون میتونید از سایت دیدن کنیدوبیشتربا اون آشنا بشید، دوستان بنده تعدادی فیلم ازکاربرانی که ازاین سایت کسب درآمد داشتند وهمچنین عوامل سایت رو درلینکهای پایین دراختیارقرارتون میدم تا خودتون هم ببینید، دوستان من میخوام به کمک شما یه گروه تشکیل بدم تا بتونیم دوستان بیشتری روبه این سایت دعوت کنیم، هر کسی زودترزیرمجموعه بنده بشه میتونه در لولهای بالاتر قراربگیره و زودتر به درآمد برسه، بنده درکلیپهای بعدی که تهیه میکنم حتما واریزهای خودمو بهتون نشون میدم، براتون آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم هرچه زودتر به پروژه بزرگ Redex بپیوندید و کسب درآمد کنید و درآخر دوستان من سعی میکنم هر هفته کلیپهای از کاربران که پرداختی داشتند روبراتون بفرستم، موفق باشید یا حق.
جیمیل بنده جهت هرگونه سوالی که داشتید: [email protected]
اسکایپ بنده: mohammad.farhadi68

لینک سایت: https://redex.red/p/hyip

کلیپی که بنده برای معرفی Redex آماده کرده ام:

https://www.youtube.com/watch?v=_lKs9XG8lAo
کلیپی ازعوامل Redex درمورد نحوه ی کارکرد و معرفی Redex هستش:
https://www.youtube.com/watch?v=L8DdhwTdVjM&feature=em-subs_digest
https://www.youtube.com/watch?v=dX7S3RqNazA&feature=youtu.be

کلیپ کاربرانی که ازRedex دریافت بیت کوین یا همون پرداختی داشتند:

https://www.youtube.com/watch?v=ebvr80xcR6I&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=GwI6yNs5pdE&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=z3AgrevvNoE&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=UFneONnhhsM&feature=youtu.be

Last edited:

king-worgen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام دوست عزیز نیم ساعت کلیپ رو طول دادین و خیلی اروم توضیح دادین تازه هیچ حرفیم از اینکه این سایت چجوری درامد زایی میکنه چند وقت کار میکنه نزدین.

68 mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز همون مقدار 0.005 ساتوشی رو که بابت فعال کردن اکانتت در پلت فرم اولت به سایت Redex میپردازی به عنوان درآمد زایی برای Redex محسوب میشه و اینکه نحوه ی درآمد زایی خودت بعد از تکمیل کردن هر پلت فرم، از طرف خود کمپانی ریدیکس مقداری رو به عنوان تکمیل کردن هر پلت فر م میپردازه,مثلا در تصویر پایین برای تکمیل کردن پلت فرم اول مقدار 0.155 رو به حسابتون واریز میکنند که شما میتونید از طریق کیف پولتون اونو برداشت کنید، و اما تار یخ شروع به کار این کمپانی از 2016/02/09 هستش،بازم سوالی بود از طریق جیمیلم که در بالا ذکر کردم به بنده اطلاع بدید،موفق باشید یاحق.

ت.png

Last edited:

68 mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امروز میخوام به طور کامل با درآمدی که از سایت Redex به دست میارید آشناتون کنم پس لطفا به حرفهای زیر توجه نمایید:

کسب درآمد با پروژه عظیم Redex
با سلام خدمت دوستان عزیز، این سایت بر حسب بیت کوین کار میکنه، اگه خواستید در مورد بیت کوین هم براتون توضیح میدم که چی هستش، فقط برام ایمیل بزنید تا بهتون بگم و اما این سایت 7 مرحله یا پلت فرم داره که برای فعال کردن هر کدام باید یه مقداری بپردازی تا پلت فرم هات فعال بشن مثلا برای فعال کردن پلت فرم اول مقدار 0.005 ساتوشی که تقریبا میشه 3 دلار میپردازی و62 زیرمجموعه جمع میکنی و بعد از تکمیل کردن تعداد زیرمجموعه هات از طرف خود سایت ریدیکس مقدار 0.155 ساتوشی که میشه 88 دلار به حسابت واریز میکنند و سپس وارد مرحله دوم میشی و مقدار 0.064 ساتوشی که میشه 36 دلار برای فعال کردن پلت فرمت میپردازی و تعداد 30 زیرمجموعه جمع میکنی و بعد از تکمیل کردن مرحله دوم مقدار 0.960 ساتوشی که میشه 549 دلار به حسابت واریز میکنند و بعد برای ورود به مرحله سوم هم مقدار 0.5 بیت کوین میپردازی که میشه 286 دلارو سپس 14 نفر زیرمجموعه جمع میکنی و بعد از تکمیل کردن این مرحله هم مقدار 3.5 بیت کوین که میشه 2002 دلار به حسابت واریز میکنند و باز وارد مرحله 4 میشی و مقدار 2.061 بیت کوین که میشه 1179هزار دلار رو برای فعال کردن مرحله چهارم میپردازی و 6 زیرمجموعه جمع میکنی و بعد از تکمیل کردن مرحله چهارم از طرف سایت Redex، مقدار 6.183 بیت کوین که میشه 3538 هزار دلار به حسابت واریز میکنن، و اما مرحله 5 که بازم مثل مرحله اول اما مقدار بیت کوینی که میپردازی بیشتر هستش در این مرحله مقدار بیت کوین که برای فعال کردن پلت فرمت میپردازی 4.326 بیت کوین هستش که میشه 2481 هزار دلار و بعد 62 نفر زیرمجموعه جمع میکنی و بعد از تکمیل کردن این مرحله هم مقدار 134.104 بیت کوین که میشه 76930 هزار دلار به حسابت واریز میکنند، و مرحله 6 و7 هر کدام نیاز به 14 زیرمجموعه دارن و اگه شما تا این مرحله پیش برید بنده دوتا پلت فرم بعدی رو هم براتون توضیح میدم و درآخر بعد از تکمیل 7 مرحله شما به درآمد 1800 بیت کوین که میشه تقریبا 1000000 میلیون دلار یا به پول خودمون 3.5 میلیادر تومان دست پیدا میکنید،
و مهمترین نکته ای که مونده و بیشتر دوستان میپرسند میگن پس خود سایت چه سودی داره خوب براتون توضیح میدم اگه شما دقت کنید وقتی در مرحله اول اگه شما 62 زیرمجموعه پیدا کنی و هر کدام ازآنها مقدار 0.005 ساتوشی بپردازند به نظرت چقدر میشه خوب ضرب میکنیم 0.310 = 0.005 ×62 میشه یعنی از زیرمجموعه های شما مقدار 0.310 ساتوشی به دست میاید که اگر تقسیم بر 2 کنیم میشه 0.155 ساتوشی یعنی خود سایت هم به اندازه شما مقدار 0.155 ساتوشی به عنوان سهم میبره پس میتوان گفت که همون مقداری که شماها سهم میبرید خود سایت هم سهم میبره، امیدوارم کاملا متوجه شده باشید که فعالیت در این سایت چقدر عالی هستش ، دوستان عزیز من اولین کسی هستم که این سایت رو معرفی کردم، حتی کانال و گروه تلگرامی برای اون تشکیل دادم، این سایت در طول 8 ماه ی که راه اندازی شده بیش از1000 کلیپ از کاربران اون در یوتیوب هستش شما میتونید برای دیدن این کلیپها هرروز به کانال تلگرامی و گروه تلگرامی سربزنید، بنده در اونجا لینک کلیپ کاربران رو قرار میدم تا ببینید، هر سوال دیگه ای داشتید بنده در خدمتتون هستم، موفق باشید یا حق.
جیمیل بنده : [email protected]

68 mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

68 mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امروز میخوام به طور کامل با درآمدی که از سایت Redex به دست میارید آشناتون کنم پس لطفا به حرفهای زیر توجه نمایید:
با سلام خدمت دوستان عزیز، این سایت بر حسب بیت کوین کار میکنه، اگه خواستید در مورد بیت کوین هم براتون توضیح میدم که چی هستش، فقط برام ایمیل بزنید تا بهتون بگم و اما این سایت 7 مرحله یا پلت فرم داره که برای فعال کردن هر کدام باید یه مقداری بپردازی تا پلت فرم هات فعال بشن مثلا برای فعال کردن پلت فرم اول مقدار 0.005 ساتوشی که تقریبا میشه 3 دلار میپردازی و62 زیرمجموعه جمع میکنی و بعد از تکمیل کردن تعداد زیرمجموعه هات از طرف خود سایت ریدیکس مقدار 0.155 ساتوشی که میشه 88 دلار به حسابت واریز میکنند و سپس وارد مرحله دوم میشی و مقدار 0.064 ساتوشی که میشه 36 دلار برای فعال کردن پلت فرمت میپردازی و تعداد 30 زیرمجموعه جمع میکنی و بعد از تکمیل کردن مرحله دوم مقدار 0.960 ساتوشی که میشه 549 دلار به حسابت واریز میکنند و بعد برای ورود به مرحله سوم هم مقدار 0.5 بیت کوین میپردازی که میشه 286 دلارو سپس 14 نفر زیرمجموعه جمع میکنی و بعد از تکمیل کردن این مرحله هم مقدار 3.5 بیت کوین که میشه 2002 دلار به حسابت واریز میکنند و باز وارد مرحله 4 میشی و مقدار 2.061 بیت کوین که میشه 1179هزار دلار رو برای فعال کردن مرحله چهارم میپردازی و 6 زیرمجموعه جمع میکنی و بعد از تکمیل کردن مرحله چهارم از طرف سایت Redex، مقدار 6.183 بیت کوین که میشه 3538 هزار دلار به حسابت واریز میکنن، و اما مرحله 5 که بازم مثل مرحله اول اما مقدار بیت کوینی که میپردازی بیشتر هستش در این مرحله مقدار بیت کوین که برای فعال کردن پلت فرمت میپردازی 4.326 بیت کوین هستش که میشه 2481 هزار دلار و بعد 62 نفر زیرمجموعه جمع میکنی و بعد از تکمیل کردن این مرحله هم مقدار 134.104 بیت کوین که میشه 76930 هزار دلار به حسابت واریز میکنند، و مرحله 6 و7 هر کدام نیاز به 14 زیرمجموعه دارن و اگه شما تا این مرحله پیش برید بنده دوتا پلت فرم بعدی رو هم براتون توضیح میدم و درآخر بعد از تکمیل 7 مرحله شما به درآمد 1800 بیت کوین که میشه تقریبا 1000000 میلیون دلار یا به پول خودمون 3.5 میلیادر تومان دست پیدا میکنید، و مهمترین نکته ای که مونده و بیشتر دوستان میپرسند میگن پس خود سایت چه سودی داره خوب براتون توضیح میدم اگه شما دقت کنید وقتی در مرحله اول اگه شما 62 زیرمجموعه پیدا کنی و هر کدام ازآنها مقدار 0.005 ساتوشی بپردازند به نظرت چقدر میشه خوب ضرب میکنیم 0.310 = 0.005 ×62 میشه یعنی از زیرمجموعه های شما مقدار 0.310 ساتوشی به دست میاید که اگر تقسیم بر 2 کنیم میشه 0.155 ساتوشی یعنی خود سایت هم به اندازه شما مقدار 0.155 ساتوشی به عنوان سهم میبره پس میتوان گفت که همون مقداری که شماها سهم میبرید خود سایت هم سهم میبره، امیدوارم کاملا متوجه شده باشید که فعالیت در این سایت چقدر عالی هستش ، دوستان عزیز من اولین کسی هستم که این سایت رو معرفی کردم، حتی کانال و گروه تلگرامی برای اون تشکیل دادم، این سایت در طول 8 ماه ی که راه اندازی شده بیش از1000 کلیپ از کاربران اون در یوتیوب هستش شما میتونید برای دیدن این کلیپها هرروز به کانال تلگرامی و گروه تلگرامی سربزنید، بنده در اونجا لینک کلیپ کاربران رو قرار میدم تا ببینید، هر سوال دیگه ای داشتید بنده در خدمتتون هستم، موفق باشید یا حق.

بالا