• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد با پیش بینی مسابقات در سایت معتبر

navidpiri1366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به بچه های عزیز پرشین تولز

دوستان کسی اگه تجربه داره این سایت سایت خوبیه من شش ماهی هستش باهاش کار میکنم واقعا میگم مشکلی نداشتم تا بحال اگه واقعا تجربشو دارین فکر کنم بتونین با خیال راحت در این سایت فعالیت کنید .

Last edited:

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
دروغ کار خوبی نیست
با دروغ نمی تونی کاربر جذب کنی

navidpiri1366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دروغ کار خوبی نیست
دوست عزیز برای اینکه به شما ثابت کنم که هدفی جز اطلاع رساندن به بچه ها رو نداشتم آدرس سایت پاک کردم سایتم برای بابام نیست که بخاطرش بخوام قضاوت بشم شما هم بهتره حرف دهنتون بفهمید . لزومی به دروغ گفتن نیست شما اگه فکر میکنین دروغ بیخود نظر میدین .
دروغ کار خوبی نیست

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
عزیز هیچ وقت اینجور سایت ها رو تبلیغ نکن اصلا کار درستی نیست اینجوری هم دیگران نسبت به شما حس بدی پیدا می کنند هم اینکه مطمئن باشید این تبلیغات معکوس عمل می کنه و همه بیشتر از این سایت فراری میشند چون مطمئن میشند یه جای کار میلنگه !!! این رو به عنوان یک توصیه عرض کردم قصدم بی احترامی نیست به هر حال موفق باشید

navidpiri1366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز هیچ وقت اینجور سایت ها رو تبلیغ نکن اصلا کار درستی نیست اینجوری هم دیگران نسبت به شما حس بدی پیدا می کنند هم اینکه مطمئن باشید این تبلیغات معکوس عمل می کنه و همه بیشتر از این سایت فراری میشند چون مطمئن میشند یه جای کار میلنگه !!! این رو به عنوان یک توصیه عرض کردم قصدم بی احترامی نیست به هر حال موفق باشید

سلام به شما دوست عزیز
برخوردها متاسفانه خیلی متفاوت من از این برخورد بسیار با احترام و منطقی شما یک دنیا سپاسگذارم واقعا این حرف شما درست شاید اشتباه از بنده بوده به هر حال ممنونم از شما دوست خوبم .

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
دوست عزیز برای اینکه به شما ثابت کنم که هدفی جز اطلاع رساندن به بچه ها رو نداشتم آدرس سایت پاک کردم سایتم برای بابام نیست که بخاطرش بخوام قضاوت بشم شما هم بهتره حرف دهنتون بفهمید . لزومی به دروغ گفتن نیست شما اگه فکر میکنین دروغ بیخود نظر میدین .
کاملا مشخصه سایت مال خودته
به جای این که بیای اعتمادسازی کنی اومدی خودتو جای کاربر 6 ماهه یه سایت تازه تاسیس جا زدی :general710:
مردم رو خر فرض نکن . اونم تو پی تی

همه پست هات تبلیغ این سایت هست با یه متن تکراری
لینک زیرمجموعه گیری نیست مستقیمه
تو بازارچه اسکریپت بت میفروشی . بعدش باهاش سایت زدی

زشته . دفعه بعد دقت کن یا راستگویی پیشه کن
6051145565450713747_Karim.gif

بالا