• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

~~ ~ کسب درآمد بدون سرمايه اوليه و بدون کليک کردن ~ حتما يه نگاه بنداز ~~

وضعیت
موضوع بسته شده است.

crow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
:D کسب درآمد بدون سرمايه اوليه و بدون کليک کردن :D

affiliate-program-img.jpg

:p بيش از 80 ميليون تومان درآمد در ماه:p

!! مطالبي که من در پايين آوردم نه دروغه ، نه سرکاري و نه کلاهبرداري
دوست عزيزم ميخوام که اگه واقعاً به زندگي آيندت اهميت ميدي ، فقط يه بار اين مطالب رو تا آخر به دقت !!

بخوني و بعد در موردش تصميم بگيري

goldmine.jpg

!! و اين را هم بدون که چيزي از دست نميدي

تصميم با خودته !!

122make_money_online.jpg

اين مطالب ميتونه آينده تو رو کاملاً عوض بکنه !!

در آمدي بيش از 80 ميليون تومان در ماه !!

بدون حتي 1 ريال پول دادن و بدون کليک کردن هاي خسته کننده!!

شايد تا حالا تو خواب هم همچين درآمدي نداشتي !!

اما ميشه به اين درآمد رسيد !!

اگه ميخواي بدوني ، من يه راهش رو در پايين آوردم !!

اميدوارم که به خاطر آينده خودت هم که شده مطالب رو کامل بخوني!!

يه توصيه ميکنم و اونم اينه : براي اينکه وقت و پولتون حروم نشه !! يا اول صفحه رو با دقت بخونيد و بعد شروع به ثبت نام کنيد و يا به موازات ثبت نام کردن ، صفحه رو هم کامل بخونيد و از راهنماييهاش استفاده کنيد تا در حين ثبت نام به مشکلي برخورد نکنيد.

اين سايت بر اساس جذب زيرمجموعه به شما ماهيانه پورسانت ميدهد. تازه هيچ پولي هم براي ثبت نام از شما نميگيره. ثبت نام شما کاملاً مجانيه. کار شما در اين سايت فقط جذب افراد ( بازديد کننده ) ميباشد. هر چه قدر بيشتر زيرمجموعه داشته باشيد. هم زودتر به پولتون ميرسيد و هم بيشتر پول ميگيريد. اين سايت نه تنها براي افرادي که شما مستقيماً خودتون اونها رو معرّفي ميکنيد ، بلکه براي افرادي که بعد ها از طريق زيرمجموعه هاي شما در سايت عضو ميشن هم به شما پورسانت ميده.

درآمد در اين سايت به اين صورت ميباشد :

مرحله زير مجموعه هاي شما سطح درآمد

Level 1 10 نفر 1 دلار در ماه

Level 2 110 نفر 10 دلار در ماه
Level 3 1010 نفر 100 دلار در ماه
Level 4 10010 نفر
1000 دلار در ماه
Level 5 100010 نفر 10000 دلار در ماه
Level 6 1000010 نفر 100000 دلار در ماه معادل 80 ميليون تومان

همونطور که در جدول بالا ملاحظه ميکنيد ، اگر شما 1000010 نفر در Level 6 داشته باشيد ماهيانه 100000 دلار ( مبلغي بيش از 80 ميليون تومن ) در ماه دريافت ميکنيد. ( البته به شرطي که Level هاي قبلي ، يعني 1 ، 2 ، 3 ، 4 و 5 کامل شده باشند. يعني اگه شما مثلاً در level 3 خودتون 1010 نفر رو داشته باشيد ، اما 110 نفرتون در Level 2 کامل نشده باشند. شما هنوز مجاز به دريافت 100 دلار نشده ايد.

البته يه مسأله اي رو بگم. فرض کنيد که شما 10 نفر خودتون رو آورديد. (يعني در Level 1 شما 10 نفر رو داريد ) خب ، حالا حتماً لازم نيست که هر کدوم ار 10 نفر شما 10 نفر رو بيارن ، اگه 9 نفرشون هم کسي رو نيارن و 1 نفر بره 110 نفر رو بياره بازم شما در level 2 خودتون 110 نفر رو داريد و ماهيانه به شما 10 دلار پرداخت ميشه.

اگه بخوام واضح تر بگم ، اينطوريه که : شما بعد از اينکه عضو سايت شديد بايد حداقل 10 نفر از طرف خودتون رو به سايت معرفي و در اون عضو کنيد. ( البته بدونيد که هميشه از طرف بالاسري به شما کمک ميشه ، هم از لحاظ آموزشي و هم از لحاظ افزودن افراد جديد به زير دست شما ) بعد از اينکه شما 10 نفر خودتون رو تکميل کرديد. level 1 شما کامل ميشه. وقتي level 1 تون کامل شد ، ماهيانه 1 دلار به شما تعلق ميگيره. خب حالا نوبت کامل کردن level 2 تونه. اين نکته رو همواره به ياد داشته باشيد ، دوستانتون که از طرف شما معرفي شدن ، مثل خودتون به انگيزه دريافت اون پورسانتها و درآمدها ، اومدن توي اين سايت ثبت نام کردن. اونها هم ميخوتن 10 نفر خودشون رو بيارن. پس نگران نباشيد. تازه ممکنه خودتون افراد بيشتري رو بتونيد وارد کنيد. اگه ديدي level 1 شما پر شده ، خب ميايد اون افراد رو در Level 2 تون قرار ميديد. چطوري !!؟ خب آدرس مخصوص زير مجموعه هاتون رو ازشون ميگيريد و زماني که خواستيد کسي رو عضو کنيد به نام اون اين کار رو ميکنيد. با اين کارتون هم به دوستانتون يه حالي ميديد و انگيزشون رو زياد ميکنيد و هم سرعت رشد مجموعتون رو بيشتر ميکنيد. خب گروهتون به همين صورت رشد ميکنه و level هاتون هر روز نسبت به قبل به کامل شدن نزديک و نزديکتر ميشن. خب زماني که level 2 شما به 110 نفر رسيد ، ماهيانه 10 دلار دريافت ميکنيد. وقتي که level 3 شما به 1010 نفر رسيد ، درآمد ماهيانتون ميشه ماهي 100 دلار. وقتي که level 4 شما به 10010 نفر رسيد ، درآمد ماهيانه شما ميشه 1000 دلار. به همين ترتيب اگه level 5 شما به 100010 نفر برسه 10000 دلار و اگه Level 6 شما به 1000010 نفر برسه شما 100000 دلار که سقف درآمديه کمپانيه ، دريافت ميکنيد. ممکنه همين حالا فکر کنيد : بابا 1000010 نــــفــــر !!!!! کي ميره اين همه راهــــــو ؟؟؟؟!؟!؟!!!؟!!

اما بدونيد که شما تنها نيستيد !! يک گروه زير دست شماست که مثل شما ميخوان اون پورسانت ها رو داشته باشن. تا 10010 نفر ( کامل کردن level 4 ) کار مشکلي نيست. فقط يه مقدار زمان و انرژي بيشتري ميبره. من خودم به همراه 10 تا از دوستانم تا level 4 رو با هم کامل کرديم. اما وقتي که level 4 شما پر ميشه ، ميبينيد که 10010 نفر در گروهتون داريد که هر کدومشون میتونن بیش از 10 نفر رو بيارن ( که امکان پذير هم هست ). تازه شما ميتونيد اين کار رو به خارج از ايران ببريد. همونطور که اين کار از خارج اومد ايران ، از ايران هم ميتونه به کشورهاي خارجي ديگه بره.

اين سايت واقعاً اين مبلغ رو به شما پرداخت ميکنه. تازه هيچ پولي هم از شما نميخواد. ديگه چي ميخوايد !! يه بار امتحان کنيد. چيزي رو که از دست نميديد !!

براي ثبت نام روي کلمه ثبت نام کليک کنيد..

join_now.ghc

http://greenhorse.com/join_now.ghc?r=135479926

يک نکته رو هم که بايد بگم اينه که: توصيه ميکنم اگه شما توي سايت ثبت نام کرديد و تصميم گرفتيد که اين فعّاليت رو شروع کنيد ، با داشتن يک سايت مانند سايت من ، ميتونيد خيلي بهتر و راحت تر فعّاليت کنيد. من براي کمک به دوستان خودم اين کار رو براشون انجام ميدم. ساختن سايت مجانيه و شما لازم نیست برای داشتن سایت پولی رو بپردازید. براي داشتن سايت شخصي کافيه که شما فقط آي-دي ياهومسنجر و آدرس مخصوص زيرمجموعه گيري (Referral Address که در قسمت هاي پايين تر با اون آشنا ميشيد ) رو به آدرس [email protected] ميل بزنيد یا به آی-دی downline_makerz در یاهومسنجر آفلاین بزنید تا در اولين فرصت سايت شما راه اندازي بشه. به محض اين که سايت شما ساخته شد آدرسش به صورت Offline Message به آي-دي ياهو مسنجرتون فرستاده ميشه.

http://money4life.persianblog.com آموزش ثبت نام اگه مشگله براتون​

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
احتمالا صاحب این سایت صاحب گنج هست و دوست داره اون رو با همه قسمت کنه کار و زندگی هم که نداره اومده سایت زده فقط به شما پول بده ... جالب اینجاست که هیچچی هم ازتون نمیگیره . اگه قصدش جذب بازدید کننده بود که راههای مختلفی داشت لازم نبود من و تو رو پولدار کنه .. اگه هم بخواد با جذب مجموعه و ماتریکس هم پول در بیاره هم پول بده که باید حتما یه مقداری پول بگیره ..
من هم با کسی دشمنی ندارم ولی بهتره هر کاری میخوای بکنی روش فکر کنی تا حداقل زمان رو از دست ندی .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا