• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد بسیار بسیار آسان و ساده!

nimarest

Registered User
لایک‌ها
9
سلام بچه ها. من مدیر سایت نیمارست! هستم به آدرس !نیمارست! | خرید و فروش, حراجی آنلاین, کالایتان را هر چیزی که باشد کاملا رایگان به فروش بگذارید nimarest.com و براتون یه پیشنهادی دارم که اگه خوب دقت کنین میتونین درآمد خوبی داشته باشین.
سایت ما (نیمارست!) یه سایت خرید و فروش آنلاین تازه تاسیسه که توش کاربرا پس از عضویت به خرید و فروش میپردازن درست مثل ebay.com . سایت ما تازه تاسیسه و نیاز به کاربر زیاد داره و برای همین ما تصمیم گرفتیم برای جذب کاربر و فروشنده بیشتر اقدام به زیر مجموعه گیری از دیگر کاربرا کنیم. بدین ترتیب که ابتدا در سایتمون عضو میشین و بعد علاوه بر اینکه میتونین هر چیزی که دارین رو رایگان برا فروش تو سایت ما قرار بدین, میتونین به دوستان و آشنایانتون اطلاع بدین که تو سایت ما عضو بشن و به خرید و فروش بپردازن. به ازای هر کاربری که معرفی میکنین سایت ما به طور اتوماتیک مبلغ 100 تومان را به حسابتون واریز میکنه. و در آخر هم وقتی که حسابتون به 5000 تومان رسید میتونین درخواست پرداخت کنین که پولتون رو واریز کنیم. علاوه بر این هر کاربری که از طرف شما عضو شده باشه به ازای هر فروشی که انجام بده مبلغ 200 تومان به حسابتون به صورت آنی و اتوماتیک واریز میشه. این بخش معرفی کاربر قراره درست روز جمعه 25 مرداد راه اندازی بشه. الان تنها کاری که شما میتونین بکنین اینه که تو سایت عضو بشین و به خرید و فروش کالاهاتون بپردازین. دقیقا 25 مرداد ماه به کنترل پنلتون یه بخش به نام (معرفی کاربر و کسب درآمد) اضافه خواهد شد که توضیحات تکمیلی در اون بخش خواهد اومد و شما میتوانید به راحتی درآمدی بسیار بالا از نیمارست! داشته باشید. مخصوصا اگه دارای سایت و یا وبلاگی با آمار بازدید بالا باشین که دیگه اونوقت واقعا به قولی میترکونین و درآمد بسیار بسیار بالایی خواهید داشت.

با تشکر.

!نیمارست! | خرید و فروش, حراجی آنلاین, کالایتان را هر چیزی که باشد کاملا رایگان به فروش بگذارید

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
با سلام. یهتر به جای اینکه پولتون رو خرج زیر مجموعه کنید...
یه تبلیغ شش ماه یا یکسال بزنید تو همین فروم پرشین... بهتر از زیر مجموعه گیری هست و زودتر هم جواب می ده...

nimarest

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام. یهتر به جای اینکه پولتون رو خرج زیر مجموعه کنید...
یه تبلیغ شش ماه یا یکسال بزنید تو همین فروم پرشین... بهتر از زیر مجموعه گیری هست و زودتر هم جواب می ده...

پیشنهاد خیلی خوبی دادین ممنون. اما عضو گیری یه روش معقول تره بدین ترتیب که هم کاربر سود میکنه و هم ما. یعنی مقدار پولی که میپردازیم 100% مفیده و ارزش واقعی داره چون به ازای هر 100 تومان یک کاربر میگیریم که به نسبت تبلیغات موثرتره.

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
سایتتون ساسپند شده
دوست من مهمترین رکن اینجور سایتا اینه که ساسپند و قطعی تو کارشون نباشه
سایتی که دیروز قطع بود امروزم ساسپند شده خداییش داداش خودت باشی بهش اعتماد میکنی؟

• Like
Reactions: cd3

nimarest

Registered User
لایک‌ها
9
سایتتون ساسپند شده
دوست من مهمترین رکن اینجور سایتا اینه که ساسپند و قطعی تو کارشون نباشه
سایتی که دیروز قطع بود امروزم ساسپند شده خداییش داداش خودت باشی بهش اعتماد میکنی؟

به نظر من یکم دارین زود قضاوت میکنین. کاش کی قبل ارسال این متن یه بار عبارت نیمارست رو تو این انجمن سرچ میکردی و پست های قبلی رو مشاهده میکردی. همونطور که تو پست های قبلی گفته بودم سایت تازه تاسیسه و چند روزه از حالت آزمایشی خارج شده و از سرورای رایگان به سرورای پولی منتقل شده. علت قطعی سایت بخاطر تغییر تنظیمات dns بودن که حدودا سه روز طول میکشه که dns ها تنظیم شن. بابت ساسپند شدن هم ما از redstation هاستینگ میگیریم که بهمون گفتن به اشتباه ip سمت ایران رو ساسپند کرده بودن واسه همین از ایران و ip های مشابه کسی نمیتونست وارد سایت بشه که اونم خداروشکر 3 ساعته حلش کردن و قول دادن که دیگه هیچوقت تکرار نمیشه. اینو تکنسینهای هاستینگ i-whost.net (ارائه دهنده هاستینگ redstation)خودشون بهمون گفتن که مشکل برطرف میشه که شد خدا رو شکر. ما همه نقص ها و ایرادات و اخبار سایتمون رو بلافاصله تو فیسبوکمون قرار میدیم و پیشنهاد میکنیم که از این به بعد فیس بوکمون رو دنبال کنین facebook [dot] com/nimarest . بهتون تضمین میکنیم که به سایتمون اعتماد کنین. ما یه سایت تازه تاسیسیم و نیاز به کاربر زیاد داریم. واسه همینه که داریم سیستم زیرمجموعه گیری رو راه اندازی میکنیم و بابت این کار هم به کاربرا پول میدیم که سایت رو رونق ببخشیم و این کاملا قطعی و درسته. حتی قراره تو کنترل پنلتون بخشی هم قرار بگیره که یوزرنیم username و اطلاعات کاربرایی رو که شما معرفی کردین رو در اختیارتون قرار میده که بتونین حساب و کتاباتونو تطبیق بدین و اونوقت خودتون میفهمین که تو نیمارست همه کارا چقدر دقیق پیش میره.

با تشکر از نظرات سازندتون.

!نیمارست! | خرید و فروش, حراجی آنلاین, کالایتان را هر چیزی که باشد کاملا رایگان به فروش بگذارید

بالا