• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد به روش PTP

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
PTP چیه؟

PTP یک روش کسب درامد نوین از طریق اینترنت هست که فکر میکنم از سال 2004 تا حالا جواب داده.این روش نه نیاز به کلیک کردن داره نه نیاز به گذاشتن بنر یا تبلیغ در سایتتون.حتی نیازی نیست دنبال پیدا کردن زیرمجموعه و اینجور چیزا باشین.
PTP مخفف عبارت Paid To Promote به معنی پرداخت به ازای ترویج سایت هاست.به این معنی که شما آدرس مخصوص پی تی پی خودتونو میذارین توی وبسایت یا وبلاگتون و هر بازدید کننده با کلیک روی لینک تون به سایت مورد نظر هدایت میشه و سایت مورد نظر به شما یه مقداری پول میده.البته این روش برای وبسایت ها با بازدید بسیار بالا خیلی جواب میده به صورتی که به ازای هر 1000 نفر به شما 1 دلار یا بعضا کمتر میده.در کل معنی عامیانش اینه:

یکی میاد صفحه ی شما رو تو سایتی که توش فعالیت می کننید مشاهده می کنه و سایت بهتون پول میده.​

شاید فکر کنین برای 1000 تا کلیک 50 سنت یا نیم دلار مبلغ کمیه.ولی با این روشی که میخوام معرفی کنم میتونین درامد زیادی رو از این سایت ها کسب کنین.

روش کار به این صورته که شما توی تعدای از سایت های معتبر که معرفی میکنم عضو میشین با قرار دادن لینکتون توی یک کد آیفریم یا پاپ آپ توی سایتتون بازدید کننده هارو بدون اینکه بخوان به سایت موردنظر هدایتشون کنین.

درضمن برای کسایی که میخوان همکاری کنن من و دوستانم یه صفحه HTML تدارک دیدیم برای این کار که باهم لینک هامونو به صورت آیفریم بذاریم توش و با دادن مبلغی مثلا 15 یا 20 دلار روزانه 5000 تا بازدید از سایت های فروشنده بازدید بخریم.با این کار هزینه خرید بازدید کننده برای هر کاربر کم میشه و سود زیاد.
مثلا اگه 10 نفر بشیم بخوایم 10000 تا بازدید بخریم میشه حدودا 30 دلار که برای هر کاربر 3 دلار میفته ولی 10 هزارتا بازدید برای هر کاربر 5 دلار یا حتی بیشتر سود داره.
برای همکاری PM بدین.

معرفی سایت های معتبر:

سایت دانکی میلز:

این سایت به ازای هر 1000 تا بازدید به شما 1000 تا اعتبار میده که بر حسب نوع کاربریتون توی سایت بهتون به ازای هر اعتبار از 0.0005 تا 0.001 بهتون میده.البته این سایت از نعتبر ترین سایت های کسب درامده که از سال 2005 تا حالا آنلاین بوده.

برای گرفتن لینک promote خودتون روی گزینه paid to promote توی صفحه کاربریتون کلیک کنین و بعد با لینک اولی promote کنین.

سایت ایندوکلیکس:

این سایت از سال 2009 تا حالا بالا بوده و با توجه به نوع کاربریتون بهتون از 30 سنت تا 1.5 دلار بهتون میده.کار با این سایت بسیار آسونه.برای promote روی گزینه مربوطه کلیک کنین تا لینکتونو بهتون بده.

<< لینک عضویت >>​

تعداد زیادی سایت معتبر دیگه هم هست که بعد از بررسی اونهارو همینجا قرار میدم.

از دوستان خواهش میکنم اگه سایتی رو میشناسن همینجا معرفی کنن.
تذکر:لطفا لینک رفرال نذارین.

Last edited:

C'Tun

Registered User
لایک‌ها
22
سلام من با نيگا كردن وبلاگ يكي از بچهاي همين جا 5 جا عضو شدم ..

neobux
2-onbux
3-cashium
4-clicksia
5-donkeymails

neo و on و donkeymails كه معلومه سالمن ولي cashium و clicksia رو كسي نديدم اينجا عضو باشه..كسي هست با اينا هم كار كنه؟

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
سلام من با نيگا كردن وبلاگ يكي از بچهاي همين جا 5 جا عضو شدم ..

neobux
2-onbux
3-cashium
4-clicksia
5-donkeymails

neo و on و donkeymails كه معلومه سالمن ولي cashium و clicksia رو كسي نديدم اينجا عضو باشه..كسي هست با اينا هم كار كنه؟

دوست عزیز اولا اینجا جای این سوال نبود.
دوما کلیکسیا از 2008 تا حالا آن بوده.کشیوم هم فک کنم چندسالی باشه.مطمئن نیستم ولی اصلا بدرد نمیخوره.قیمتهای کلیکاش کمه وقیمت رنتش بالا.

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
ما اگر سايت پر بازديد داشتيم ديگه نمي يومديم با اين سايت هاي خارجي كنيم به اميد دو قرون درامد، مي رفتيم با همين سايت هاي كليكي ايراني كار مي كرديم . درسته كلاهبردارن ولي تهش يه چيزي بهت ميدن .

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
ما اگر سايت پر بازديد داشتيم ديگه نمي يومديم با اين سايت هاي خارجي كنيم به اميد دو قرون درامد، مي رفتيم با همين سايت هاي كليكي ايراني كار مي كرديم . درسته كلاهبردارن ولي تهش يه چيزي بهت ميدن .

سایتای ایرانی حتما باید روی تبلیغات کلیک بشه ولی با این روش سایتها بهصورت فریم بدون فهمیدن بازدید کننده باز میشه و پول میندازه.از نظر شرعی اطلاعی ندارم.دوستان تحقیق کنین.

Viruser

Registered User
لایک‌ها
25
دوستان یعنی هیچکی نیست همکاری کنه!؟
اخه منو nicedvd تنهایی نمی تونیم این کار رو انجام بدیم به صرفه نیست
تو تعداد زیاد خیلی خوبه ها

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
نمي دونم اسم سايت leadadvertisers رو شنيديد يا نه؟ اين يك برنامه ي در آمدزايي فوق العاده منطقيه كه الان توي سايت هاي work from home همه ميگن اين بهترينه. به راحتي عضوش ميشيد و طي چند ماه حد اقل 200 ميليون تومن درمياريد تازه تو ايران ميشه با شبكه ي شتاب باهاش كار كرد.
چرا بايد در ptc ها عضو شويد و به دريافت چند cent براي کليک کردن قناعت کنيد در حالي که با LeadAdvertisers بسيار راحت تر مي توانيد روزي صدها هزار تومان در حساب بانکي عضو شتابتان داشته باشيد؟!
به جز يه ذره تبليغ اول كار روي فقط شش نفر، ديگه لازم نيست كار خاصي كنيد! براي اينكه متوجه بشيد چه قدر همه چيزش منطقيه، طرز كار و روش عضويتشو توي اين آدرس ببينيد:

http://poolopale.blogsky.com
http://poolopolo.mihanblog.com
http://poolopolo.persianblog.ir

فرصت رو از دست نديد!

بروکی... داداش.
میلیونر شدی ماروهم خبر کن.
بیشتر از این چیزی نمیگم تو دنیای خودت باقی بمونی :دی

بالا