سلام. امروز میخوام سایتی رو معرفی کنم که میتونید با انجام دادن مینی جاب ها بیت کوین کسب کنید
من قبلا مینی جاب های نئوباکس رو انجام میدادم اما حسابم رو مسدود کرد (10.5 دلار توش داشتم، همش پرید
)
بعد از اون اومدم تو این سایت و مینی جاب ها رو انجام میدم و خیلی هم راضی ام.
پرداختی سایت هم بدین صورت هست، حداقل 60 میکرو باید باشه و تا 24 ساعت بعد از کسب حداقل به حساب شما پرداخت می کنه.
علاوه بر تسک، ویدیو و آفر هم داره. که من هنوز نتونتسم متوجه شم که آفر ها رو چطور باید انجام داد؟!!
اگه کسی تونست به منم بگه،
مینی جاب های کازینو، 100 میکرو هست.
مینی جاب های مخصوص موبایل، 120 میکرو هست.
مینی جاب های سرچ گوگل(آدرس، تلفن) 10 میکرو هست.
مینی جاب های نوشتن کلمات، 40 میکرو هست.(این تسک بعضی اوقات چند صفحه ای میشه و چند تا 40 میکرو میده)
مینی جاب های سرچ گوگل(کلمات پیشنهادی گوگل بعد یه کلمه)، 80 میکرو هست.
خیلی راحت تو یه روز میشه بالای 1 یا 2 میلی در آورد.
البته من تا الان بالای 2 میلی در نیاوردم اما بیشتر اوقات بالای 1 میلی در میارم، یه بار تا 1.8 میلی در آوردم. الان هم به خاطر امتحانات زیاد نمی تونم برم تسک بزنم
بیشتر با آی پی های آمریکا، انگلیس، کانادا و چند تا دیگه میشه تسک زد
یا علی...
لینک ثبت نام سایت
من قبلا مینی جاب های نئوباکس رو انجام میدادم اما حسابم رو مسدود کرد (10.5 دلار توش داشتم، همش پرید
بعد از اون اومدم تو این سایت و مینی جاب ها رو انجام میدم و خیلی هم راضی ام.
پرداختی سایت هم بدین صورت هست، حداقل 60 میکرو باید باشه و تا 24 ساعت بعد از کسب حداقل به حساب شما پرداخت می کنه.
علاوه بر تسک، ویدیو و آفر هم داره. که من هنوز نتونتسم متوجه شم که آفر ها رو چطور باید انجام داد؟!!
اگه کسی تونست به منم بگه،
مینی جاب های کازینو، 100 میکرو هست.
مینی جاب های مخصوص موبایل، 120 میکرو هست.
مینی جاب های سرچ گوگل(آدرس، تلفن) 10 میکرو هست.
مینی جاب های نوشتن کلمات، 40 میکرو هست.(این تسک بعضی اوقات چند صفحه ای میشه و چند تا 40 میکرو میده)
مینی جاب های سرچ گوگل(کلمات پیشنهادی گوگل بعد یه کلمه)، 80 میکرو هست.
خیلی راحت تو یه روز میشه بالای 1 یا 2 میلی در آورد.
البته من تا الان بالای 2 میلی در نیاوردم اما بیشتر اوقات بالای 1 میلی در میارم، یه بار تا 1.8 میلی در آوردم. الان هم به خاطر امتحانات زیاد نمی تونم برم تسک بزنم
بیشتر با آی پی های آمریکا، انگلیس، کانادا و چند تا دیگه میشه تسک زد
یا علی...
لینک ثبت نام سایت