• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد بیت کوین و دریافت معادل دلاری یا ریالی آن/از بیت کوین نترسید!!!

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
بیت کوین یا اگر بهتر بگوییم طلای مجازی قرن بیست و یکم یک پدیده نوظهور نسبت به سایر واحد های پولی رایج می باشد.این واحد پولی در ابتدا تنها معادل 2 دلار آمریکا بود اما همکنون هر بیت کوین معادل 750 دلار آمریکا می باشد و طبق پیش بینی های اقتصادی امکان افزایش قیمت این واحد پولی نیز همچنان امکان دارد.

حساب بانکی بیت کوین
راه های مختلفی جهت دریافت حساب مجازی بیت کوین می باشد اما از رایج ترین آنها دریافت این حساب مجازی از سایت blockchain.info می باشد.

راهنمای دریافت حساب
1- پس از ورود به سایت بر روی گزینه Wallet در منوی بالای سایت کلیک نمایید.
2- حالا روی گزینه Create My Free Wallet کلیک نموده و اطلاعات را وارد نمایید
3- تبریک حساب مجازی بیت کوین ایجاد شد

نکات مهم:
پس از ایجاد حساب Identifier و Password را حتما در یک مکان مشخص ثبت و نگهداری کنید چرا که برای هر ورود به حساب بانکی به این دو گزینه نیاز دارید
حساب بیت کوین همیشه با عدد 1 شروع می شود مانند: 155KVzxUy5dQwqALn6renrQLWPhYhbvtAS

معرفی وب سایت های بیت کوین

این سایت ساده ترین سایت کسب درآمد از بیت کوین، هر یک ساعت یک کد میزنید. در عوض به شما بیت کوین میده.
این سایت خیلی جالب بیت کوین میده.پس از ثبت نام و ورود به سایت یه کادر خالی هست که بالای اون یه عدد نوشته . این عدد رو داخل باکس بنویسید بعد روی ROLL که زیر همون کادر هست کلیک کنید.بطور رندوم هر عددی بیاد متناسب با اون عدد و جدول اعداد مبلغی رو بهتون میده و تا یک ساعت بعد خبری نیس.بعد از یک ساعت مجددا همین روند رو طی کنید و در واقع هر یک ساعت بیت کوین جمع کنید. در قسمت Multiply BTC هم اون مقداری رو که بالا بدست آوردید میتونید در یک بازی چند برابر کنید

این وب سایت هم معروف ترین و بهترین سایت کلیکی در زمینه بیت کوین هستش.با درآمدی به بیت کوین با 7 آگهی استاندارد روزانه و قابلیت زیرمجموعه گیری اجاره ای با قابلیت زیر مجموعه گیری مستقیم و بدون مشکل با آی پی ایران

یک بسیار عالی برای کسب درآمد بیت کوین است و بصورت کسب بیت کوین از راه مشاهده تبلیغات است. این سایت نیازی به ثبت نام نداره و فقط کافیه آدرس بیت کوین خود را به این سایت بدید. متأسفانه این سایت اخیرا سرویس خود را برای کاربران با آی پی ایران قطع کرده است.

در این سایت فقط شماره حساب رو وارد کنید و CAPTCHA رو جواب بدید! و براحتی کمی بیت کوین کسب می کنیداین سایت هر ساعت یکبار بیت کویین میده یعنی شما هر یک ساعت کد را میده بیت کوین جمع می کنید برای واریز کردن باید به قسمت Payments بروید وگزینهexecute سمت چپ را بزنید تا واریز گردد .

یک سایت بسیار معتبر در زمینه ptc می باشد که امکان زیر مجموعه گیری مستقیم را هم قرار داده است. وتا 20 درصد از کلیک زیرمجموعه را به عنوان پاداش به شما می دهد.این سایت به ازای کلیک و مشاهده آگهی بیت کوین می دهد .برای عضویت کافی است بر روی لینک کلیک کنید.

سایت coinbox.me نیز یک سایت جهانی می باشد که چندین سایت بزرگ زیر مجموعه آن می باشد و به ازای تایپ کپچا در سایت های زیر مجموعه آن به شما بیت کوین می دهد.ما تمام این سایت ها را در یک وب سایت جمع کرده ایم و شما می توانید خیلی راحت کپچا را بزنید و بیت کوین دریافت نمایید.
آدرس سایت جهت دریافت بیت کوین درازی وارد کردن کپچا: http://iranianinc.ir/bitcoin/bitcoin.html

کسانی که زیر مجموعه ما شوند درازای بیت کوین دلار پرفکت مانی یا معادل ریالی دریافت خواهند کرد.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
روزانه چند دلار کاسبیم در حالت نرمالش؟

دوستان من یه حساب در https://instawallet.org داشتم الان سایته باز نمیشه. چیکار باید بکنم؟

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
روزانه چند دلار کاسبیم در حالت نرمالش؟
در حالت معمولی 0.1 دلار اما قطع این نه برای شما و نه برای هیچ کس شاید مناسب نباشد/امیدوارم امروز نرم افزارهای مخصوص این سایت ها آمده کنیم تا بوسیله آنها درآمد تا 2 دلار در روز افزایش داد.
سایت کسب بیت کوین یکی از این راه ها هست: http://iranianinc.ir/bitcoin/bitcoin.html
که تهیه شده است.چون ارزش بیت کوین در حال افزایش هست شاید کسب بیت کوین و تبدیل ان به دلار مناسب باشد.الان تقربیا هر 0.002 بیت کوین معادل 1.30 دلار در کمترین شرایط تبدیل می شود

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
فعلن که ارزشش داره میاد پائین از 1200 دلار رسیده به تقریباً هشتصد دلار.

یه راه درآمد زا تر با بیتکوین بگید لطفاً . 10 سنت واقعاً ارزش نداره.

the raven

Registered User
لایک‌ها
644
من الان دارم Dogecoin mining میکنم.به نظرتون اون چطوره؟؟ الان ارزشش داره میره بالاتر.

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
من الان دارم Dogecoin mining میکنم.به نظرتون اون چطوره؟؟ الان ارزشش داره میره بالاتر.
اگر سیستم قوی داشته باشید خیلی بهتر است

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
سلام شما که تو کار بیت کوین هستین مقدار 0.15422mbtc یا 0.12 $ یعنی چند تومن؟

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
معمولا تبدیل بیت کوین با واحد BTC صورت می گیرد میزان درآمد شما همکنون 0.00154 می باشد و همکنون معادل ریال آن چیزی در حدود 1800 تومان می شود.
اگر خواستید تبدیل به پرفکت یا ریال نیز ما داریم

sepehrptc

Registered User
لایک‌ها
54
سلام من در سایت blockchain.info حساب دارم و 0.00042 بیت کوین هم تو حسابم هست . چه طوری میتونم اینو به پرفکت تبدیل کنم ؟؟

Broken Heart

Registered User
لایک‌ها
122
دوستان لطف میکنید راهنمایی کنید که بیت کوین رو چه جوری به دلار پرفکت مانی یا ریال تبدیل کنیم؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
بالا