• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد دلار از طریق سایت پاپ آپ به چه صورت است ؟

hell knight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام وقت بخیر
من تو سایت های پاپ آپ ایرانی دیدم که یه سری سایت های خارجی رو پاپ آپ گذاشتن و بعضی هاشون حتی سایت علی بابا یا آمازون برای پاپ آپ گذاشتن و حتی اینجا دیدم یکی سایت پاپ آپ رو برای فروش گذاشته و نوشته درامد ماهی 4 میلیون و همراه با آموزش کسب درآمد به دلار از طریق خود سایتی که به فروش گذاشته حتی پیغام برای فروشنده گذاشتم پاسخی نداد.
اگر کسی اطلاع داره جریان این پاپ آپ ها چیه که بجای تبلیغ سایت های ایرانی سایت های خارجی رو دارند تو پاپ آپ هاشون میزارند چیه و چطوریه از این سایت ها در پاپ اپ استفاده کردند برای کسب درآمد ممنون میشم یا در اینجاو یا در پیغام خصوصی بهم توضیح بده

باتشکر:general601:

hell knight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
یکی نیست جواب مارو هم بده ممنون میشم :(

hell knight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام ممنونم از پاسختون سایت های که معرفی کردید رو میدونم و تو بعضی هاشونم عضو هستم
سوال من اینه سایت های پاپ آپ چطوری از این سیستم ها استفاده میکنند چون سایت پاپ آپ ها که کسی عضو سایتشون میشه و سایتشون رو ثبت میکنند ادمین سایت پاپ آپ باید دونه دونه اسم سایت هارو تو سایت های کسب درآمد از دلار که به پاپ آپش پرداختی داره و ثبت کنه و تا وقتی هم سایتی ثبت نشده باشه هیچ پاپ آپی حساب نمیشه
و بعضی سایت ها خارجی حتی با دامین .ir مشکل داره پس چطوری ادمین های این سایت پاپ آپ ها دارند استفاده میکنند ؟

بالا