• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد دلار به ازای آپلود عکس و به اشتراک گذاری آن

mahmoodsoft

Registered User
لایک‌ها
186
logo.png
سلام دوستان
در این سایت میتونید با آپلود عکس کسب درآمد کنید !
سیستم این سایت دقیقا مشابه سرورهای آپلود فایل هست با این تفاوت که نیازی به دانلود نیست و فقط با هر بار نمایش point کسب میکنید
هر 1000 پوینت = 1 دلار
قابل برداشت با حساب های : PayPal , Payza , Webmoney
درخواست برداشت هم هر 8 روز یک باز به طور اتومات ایجاد میشه

اینم میزان پرداخت به ازای 1000 نمایش

qpVrIl.jpg

روشی هم هست که بدون به اشتراک گذاری لینک عکس ها میتونید پوینت کسب کنید که نیازمند VPS یا نت نامحدود یا هر کسی هم که دوست داشت با نت محدودش از این روش استفاده کنه اگه دغدغه تموم شدن ترافیکشو نداره !

کسانی که با لینک بنده ثبت نام کنن میتونن pm بدن و نام کاربریشونو اعلام کنن و روشو دریافت کنن در غیر این صورت شرمنده روش به شما تعلق نمیگیره !

جهت ثبت نام کلیک کنید

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
داداش ثبت نام کردم بانام ahmad1365لطفاً روش رو بگو

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
سلام یه سایت کاملا شبیه این و درامدش بیشتر از این:
imgpaying.com

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
سوال اصلی اینه که چرا یک سایتی باید بخاطر عکس هایی که ما توش آپلود میکینیم، به ما پول بده؟ ها؟ o_O
حالا اگه آپلود فایلی چیزی بود که کاربر مجبور میشد واسه دانلود فایل سر به آپلودسنتر بزنه و کل معطل دیدن تبلیغات اینا بشه، آره معقول بود ولی واسه عکس عجیب به نظر میاد!!

iman35

Registered User
لایک‌ها
36
سوال اصلی اینه که چرا یک سایتی باید بخاطر عکس هایی که ما توش آپلود میکینیم، به ما پول بده؟ ها؟ o_O
حالا اگه آپلود فایلی چیزی بود که کاربر مجبور میشد واسه دانلود فایل سر به آپلودسنتر بزنه و کل معطل دیدن تبلیغات اینا بشه، آره معقول بود ولی واسه عکس عجیب به نظر میاد!!

شما فک کن پول مفت داره میخواد بده به مردم معمولا این سایتها اسکم نیستن

حالا فک میکنی این کار چه سودی برا این سایت داره حتما یه سودی داره دیگه!!
حتی یه تبلیغم نمیتونی تو این سایت پیدا کنی صاحبش که مرض نداره سایت الکی بزنه

بدون کسب درامد مثل یه آپلود سنتر مخصوص عکس میمونه که هیچ تبلیغی هم توش پیدا نمیشه
اون سایتی که من بالا معرفی کردم بجای 4 دلار 6 دلار میده!

اینم بگم این سایتها با ای پی ایران درامد بسیار پایینی دارن!

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335
شما خودت برداشت داشتی ؟

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
با نام کاربری alexa10 ثبت نام کردم

mahmoodsoft

Registered User
لایک‌ها
186

لینک یه عکس رو با چیز پی ان باز کن ببین چقدر تبلیغ داره که از نوع CPM هست ! یعنی پرداخت به ازای نمایش ! کلی هم سود میکنه از این تبلیغات

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
سلام،اگر میشه چندتا از سندهای پرداختی رو بگذارید ممنوتون میشم...;)

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
حداقل پرداخت 3 دلاره؟ هنوز به حداقل پرداخت نرسیدین؟

mahmoodsoft

Registered User
لایک‌ها
186
حداقل پرداخت 3 دلاره؟ هنوز به حداقل پرداخت نرسیدین؟

آره 3 دلار هست
6.5 دلار دارم ولی برداشت به این صورته که هر 8 روز اتومات تسویه حساب میشه و گزینه ای برا تسویه دستی نیست

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
آره 3 دلار هست
6.5 دلار دارم ولی برداشت به این صورته که هر 8 روز اتومات تسویه حساب میشه و گزینه ای برا تسویه دستی نیست

این روشی که معرفی کردین من تا از عصر الان پولم 2 دلار شده! مشکلی پیش نمیاد؟ از Vps دارم استفاده میکنم 3 لینک همزمان و هر 1 ساعت هم لینک ها رو عوض میکنم که بازدید بیش از حد از یه فایل نباشه

mahmoodsoft

Registered User
لایک‌ها
186
این روشی که معرفی کردین من تا از عصر الان پولم 2 دلار شده! مشکلی پیش نمیاد؟ از Vps دارم استفاده میکنم 3 لینک همزمان و هر 1 ساعت هم لینک ها رو عوض میکنم که بازدید بیش از حد از یه فایل نباشه

نه مشکلی پیش نمیاد ! فقط زمانی که به چار پنج دلار رسیدید دست نگه دارید ببینیم پرداخت میکنه بهمون یا نه ! ولی سند پرداختی ازش زیاد دیدم

alexa10

Registered User
لایک‌ها
363
نه مشکلی پیش نمیاد ! فقط زمانی که به چار پنج دلار رسیدید دست نگه دارید ببینیم پرداخت میکنه بهمون یا نه ! ولی سند پرداختی ازش زیاد دیدم

فکر کردم واسه این که یه وقت نفهمن دامر تقلب میکنم میگین تو 4-5 دلار صبر کنم:دی من واسه این چیزا مشکلی ندارم دارم داخل Vps اینا کار رو انجام میدم

بالا